Frank Pembleton Posted January 16, 2021 Author Posted January 16, 2021 БС БС БСČini mi se da on radi u dosta ovih serija ton.... Shiit has hit the fan!
foto Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 jel se skerlin klan zavrsava ovog vikenda (8 epizoda)?
Frank Pembleton Posted January 16, 2021 Author Posted January 16, 2021 Valjda, ja pogledao 6... .... Shiit has hit the fan!
foto Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 ja pogledao juce na superstaru 7. i 8. znaci gotovo...
Milosh76 Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Nazalost mogu i da nastave ako bas hoce... problem je sto su upropastili jako dobru temu za seriju ili film.
foto Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 pa nije to bas upropasceno . skerla je to ostavio vrlo otvoreno. ne treba da dize neke iz mrtvih, da dovlaci nove... moze to da se nastavi bez problema i stucanja. decko koji glumi shoka je vrlo dobar.
Frank Pembleton Posted January 16, 2021 Author Posted January 16, 2021 2 hours ago, foto said: pa nije to bas upropasceno . skerla je to ostavio vrlo otvoreno. ne treba da dize neke iz mrtvih, da dovlaci nove... moze to da se nastavi bez problema i stucanja. decko koji glumi shoka je vrlo dobar. E da i ja i zena primetili za ovog glumca... A oko teme? Pa ne znam koju temu su upropastili? Nemojte samo da je tema Arkan i to...
Milosh76 Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Tema je zemunski klan... meni je serija decija igrica, gore od loseg stripa, niti duhovito, niti napeto, naivne price, naivni dogadjaji... a tema kao tema dusu dala za dobru produkciju i kvalitetan scenario
foto Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 tema nije zemunski klan. tema je kako klosar i slepac prolazi kroz govna i blato. nema ni glamura ni skrupula samo puno uvlacenja 'zestokih momaka' u dupeta onih iznad njih. sljam i olos. tema je kako govna isplivavaju na povrsinu. sve reference na protekle dogadjaje su nebitne.
Milosh76 Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Osim sto je ocigledno ko su dva glavna junaka, pa njihov sef, pa onaj treci narkoman koga kupe da im bude vozac, pa preuzimanje fudbalskog kluba su "pozajmili" od Arkana... al dobro.. nije zemunski klan, originalni scenario
Frank Pembleton Posted January 16, 2021 Author Posted January 16, 2021 1 hour ago, foto said: tema nije zemunski klan. tema je kako klosar i slepac prolazi kroz govna i blato. nema ni glamura ni skrupula samo puno uvlacenja 'zestokih momaka' u dupeta onih iznad njih. sljam i olos. tema je kako govna isplivavaju na povrsinu. sve reference na protekle dogadjaje su nebitne. Zato sam i pitao.... Marketinski deo produkcije je pustio zvaku o zemunskom klanu da lakse "proda" seriju...I naravno svi su to gledali i cekali i to je napravilo vise stete nego koristi seriji. Videcu do kraja, no kao i vecina serija problem je dramaturgija, otprilike jedna ili dve epizode viska u ukupnoj masi.
jorma shparga Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 i ministar loncar prisutan veceras u seriji i to ne onako usput nego onako fino... to mi je nekako bilo bas zanimljivo, da li ce zaboraviti minuli rad aktuelnih
Bright Billy Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 ovaj sto glumi siptara nije los ako zanemarimo cinjenicu da je u scenariju naglaseno da je lik iz kursumlije a on cepa izrazito cacanski naglasak. ostali autenticni likovi se krecu od cumeta koji je odradjen dobro do katastrofalnog legije. posle prve cetri epizode sam mislio da serija ide ka tituli najgore ikad al su se u naredne cetri izvadili malo....
April Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 (edited) 5 hours ago, foto said: decko koji glumi shoka je vrlo dobar. Najveći benefit ovog 'projekta' svakako je povratak Fedje Štukana (glumi Čumeta) u srpsku kinematografiju; posednja uloga je valjda bila u Klopci. I muzika Mate Matišića. Možda potonji nešto i napiše, valjalo bi... Edited January 16, 2021 by April
Milošica Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 (edited) Kaže Šok u jednoj sceni, čaj od (kom)buhe... Edited January 16, 2021 by Milošica
Recommended Posts