Jump to content
IGNORED

Domaće serije i prepevi

Frank Pembleton

Recommended Posts

Posted
On 14.10.2020. at 23:50, Jumanji said:

Videla sam u info, druga.
Ala ih stancaju.

trenutno se u Srbiji snima 50(pedeset) serija...

• Haha 1
Posted
trenutno se u Srbiji snima 50(pedeset) serija...

Ma šta pedeset, daj 100!

.... Shiit has hit the fan!

Posted

Ono sinoć bila prva ep. druge sezone? Sad mi se gleda i prva

sezona, gdje to ima?

Posted

Šta na EON servisu ima prva sezona DS?

Posted

Ma ja sam preskocio post. :D pomislio sam na Žigosane

Posted
2 hours ago, James Marshall said:

Ono sinoć bila prva ep. druge sezone? Sad mi se gleda i prva

sezona, gdje to ima?

Pustii su duplu epizodu 1 i 2, zato traje sat i po. SInoc je na SuperNovoj bila treca, veceras je cetvrta epizoda. Sledeceg vikenda je repriza na Pinku.

• +1 1
Posted

Bome DS odličan u drugoj epizodi. Mislim, nije odličan u smislu Čembrlenovog Borna, al kapirate, nadam se.

Da ne spojlujem, no lep mix svega i svačega.

Spoiler

Izrael, Vagner, Iranci, Rumuni... Samo, ne moraju u svakoj drugoj sceni da nam objašnjavaju šta je Vagner... Izdrži, Dimitrije!

Posted
1 hour ago, Milosh76 said:

Pustii su duplu epizodu 1 i 2, zato traje sat i po. SInoc je na SuperNovoj bila treca, veceras je cetvrta epizoda. Sledeceg vikenda je repriza na Pinku.

Ma uhvatio sam taman kad je počelo, ali nakon onog "gledali ste u prethodnoj sezoni (sad pustio ispočetka pa vidim i to). Gdje ima prva sezona da se pogleda, nemam superstar, a gleda mi se, može i na pm

Posted
Ma uhvatio sam taman kad je počelo, ali nakon onog "gledali ste u prethodnoj sezoni (sad pustio ispočetka pa vidim i to). Gdje ima prva sezona da se pogleda, nemam superstar, a gleda mi se, može i na pm
BalkanDL skineš pa gledaj

• Hvala 1
Posted (edited)
Spoiler

OK, akcija kao i do sada malo naivna i predvidljiva - samo se čekalo kad će debelog da ustrele, a i raketni bacač koji se pojavi na početku scene mora da opali.

Ilija koji šarmira nesrećnog Mohsena na tarzanskom farsiju :D Svaka čast i prevodiocu i njemu što je uspeo da sve to upamte, фекр миконам, афарин!:fantom:

Drugari, hvala što ste me podsetili da idu dve epizode tokom vikenda. Odgledao četvrtu.

Edited by Zabalujev
Posted

Gledao neko Mama i tata se igraju rata?