October 18, 20204 yr On 14.10.2020. at 23:50, Jumanji said: Videla sam u info, druga. Ala ih stancaju. trenutno se u Srbiji snima 50(pedeset) serija...
October 18, 20204 yr Author trenutno se u Srbiji snima 50(pedeset) serija... Ma šta pedeset, daj 100!.... Shiit has hit the fan!
October 18, 20204 yr Ono sinoć bila prva ep. druge sezone? Sad mi se gleda i prva sezona, gdje to ima?
October 18, 20204 yr 2 hours ago, James Marshall said: Ono sinoć bila prva ep. druge sezone? Sad mi se gleda i prva sezona, gdje to ima? Pustii su duplu epizodu 1 i 2, zato traje sat i po. SInoc je na SuperNovoj bila treca, veceras je cetvrta epizoda. Sledeceg vikenda je repriza na Pinku.
October 18, 20204 yr Bome DS odličan u drugoj epizodi. Mislim, nije odličan u smislu Čembrlenovog Borna, al kapirate, nadam se. Da ne spojlujem, no lep mix svega i svačega. Spoiler Izrael, Vagner, Iranci, Rumuni... Samo, ne moraju u svakoj drugoj sceni da nam objašnjavaju šta je Vagner... Izdrži, Dimitrije!
October 18, 20204 yr 1 hour ago, Milosh76 said: Pustii su duplu epizodu 1 i 2, zato traje sat i po. SInoc je na SuperNovoj bila treca, veceras je cetvrta epizoda. Sledeceg vikenda je repriza na Pinku. Ma uhvatio sam taman kad je počelo, ali nakon onog "gledali ste u prethodnoj sezoni (sad pustio ispočetka pa vidim i to). Gdje ima prva sezona da se pogleda, nemam superstar, a gleda mi se, može i na pm
October 18, 20204 yr Author Ma uhvatio sam taman kad je počelo, ali nakon onog "gledali ste u prethodnoj sezoni (sad pustio ispočetka pa vidim i to). Gdje ima prva sezona da se pogleda, nemam superstar, a gleda mi se, može i na pmBalkanDL skineš pa gledaj.... Shiit has hit the fan!
October 19, 20204 yr Spoiler OK, akcija kao i do sada malo naivna i predvidljiva - samo se čekalo kad će debelog da ustrele, a i raketni bacač koji se pojavi na početku scene mora da opali. Ilija koji šarmira nesrećnog Mohsena na tarzanskom farsiju Svaka čast i prevodiocu i njemu što je uspeo da sve to upamte, фекр миконам, афарин! Drugari, hvala što ste me podsetili da idu dve epizode tokom vikenda. Odgledao četvrtu. Edited October 19, 20204 yr by Zabalujev