Fakundo Sava Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 On 14.10.2020. at 23:50, Jumanji said: Videla sam u info, druga. Ala ih stancaju. trenutno se u Srbiji snima 50(pedeset) serija... 1
Frank Pembleton Posted October 18, 2020 Author Posted October 18, 2020 trenutno se u Srbiji snima 50(pedeset) serija... Ma šta pedeset, daj 100!.... Shiit has hit the fan!
James Marshall Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 Ono sinoć bila prva ep. druge sezone? Sad mi se gleda i prva sezona, gdje to ima?
Frank Pembleton Posted October 18, 2020 Author Posted October 18, 2020 Šta na EON servisu ima prva sezona DS? .... Shiit has hit the fan!
Далибор Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 Ma ja sam preskocio post. pomislio sam na Žigosane
Milosh76 Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 2 hours ago, James Marshall said: Ono sinoć bila prva ep. druge sezone? Sad mi se gleda i prva sezona, gdje to ima? Pustii su duplu epizodu 1 i 2, zato traje sat i po. SInoc je na SuperNovoj bila treca, veceras je cetvrta epizoda. Sledeceg vikenda je repriza na Pinku. 1
Zabalujev Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 Bome DS odličan u drugoj epizodi. Mislim, nije odličan u smislu Čembrlenovog Borna, al kapirate, nadam se. Da ne spojlujem, no lep mix svega i svačega. Spoiler Izrael, Vagner, Iranci, Rumuni... Samo, ne moraju u svakoj drugoj sceni da nam objašnjavaju šta je Vagner... Izdrži, Dimitrije!
James Marshall Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 1 hour ago, Milosh76 said: Pustii su duplu epizodu 1 i 2, zato traje sat i po. SInoc je na SuperNovoj bila treca, veceras je cetvrta epizoda. Sledeceg vikenda je repriza na Pinku. Ma uhvatio sam taman kad je počelo, ali nakon onog "gledali ste u prethodnoj sezoni (sad pustio ispočetka pa vidim i to). Gdje ima prva sezona da se pogleda, nemam superstar, a gleda mi se, može i na pm
Frank Pembleton Posted October 18, 2020 Author Posted October 18, 2020 Ma uhvatio sam taman kad je počelo, ali nakon onog "gledali ste u prethodnoj sezoni (sad pustio ispočetka pa vidim i to). Gdje ima prva sezona da se pogleda, nemam superstar, a gleda mi se, može i na pmBalkanDL skineš pa gledaj.... Shiit has hit the fan! 1
Zabalujev Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 (edited) Spoiler OK, akcija kao i do sada malo naivna i predvidljiva - samo se čekalo kad će debelog da ustrele, a i raketni bacač koji se pojavi na početku scene mora da opali. Ilija koji šarmira nesrećnog Mohsena na tarzanskom farsiju Svaka čast i prevodiocu i njemu što je uspeo da sve to upamte, фекр миконам, афарин! Drugari, hvala što ste me podsetili da idu dve epizode tokom vikenda. Odgledao četvrtu. Edited October 19, 2020 by Zabalujev
Hamlet Strašni Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 Gledao neko Mama i tata se igraju rata?
Recommended Posts