Kenji Posted September 27, 2020 Posted September 27, 2020 Voleo bih i ja da čujem. Onako amaterski sam ulovio par Bogdanovih nahovanja i to baš čujnih. U više scena se čuje ducking šuma čim prestanu da pričaju. Korać je iskusan dizajner zvuka dok je sam snimatelj zvuka potpuno nepoznat. (sve mi se čini da je nedostatak tehnike ili iskustva kod snimanja. Što je baš fail.)
Frank Pembleton Posted September 27, 2020 Author Posted September 27, 2020 Voleo bih i ja da čujem. Onako amaterski sam ulovio par Bogdanovih nahovanja i to baš čujnih. U više scena se čuje ducking šuma čim prestanu da pričaju. Korać je iskusan dizajner zvuka dok je sam snimatelj zvuka potpuno nepoznat. (sve mi se čini da je nedostatak tehnike ili iskustva kod snimanja. Što je baš fail.)Ko je snimatelj zvuka? .... Shiit has hit the fan!
Duhovnost, ljubav i med Posted September 27, 2020 Posted September 27, 2020 Нисам гледао само вечерашњу епизоду, све остале јесам и не примећујем тај "звучни" проблем. Можда зато што фокусирано слушам, појма немам. Није серија за гледање успут или уз ћаскање са друштвом, то су углавном дијалози људи у "лимбу" (због овог или оног разлога, "изопштеници" из нормалног друштва) па им реченице не звуче баш као да се такмиче у беседништву на Правном.
Kenji Posted September 27, 2020 Posted September 27, 2020 https://streamable.com/yyhph5 Evo mali primer. Šum je u srednjim i visokim. Reže se oštro odmah posle vokala. Na 0:23 je nah. A Bogdan konstantno ima neki buzz u vokalu.
gospa buba Posted September 27, 2020 Posted September 27, 2020 imam glupo pitanje u vezi sa serijom grupa.svi pushe cigarete meko pakovanje. otkud to?sent from bubamoto
ragasto Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 3 hours ago, Frank Pembleton said: Ko je snimatelj zvuka? .... Shiit has hit the fan! Na špici piše: Vanja Sinkević - mikroman. Pustio sam malo prvu epizodu, zvuči kao da fali 20% zvuka...a velika pažnja je posvećena pozadinskim zvucima, dizajner se baš potrudio.
renne Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 6 hours ago, gospa buba said: imam glupo pitanje u vezi sa serijom grupa. svi pushe cigarete meko pakovanje. otkud to? sent from bubamoto pa to je sad moderno, da ne kažem in ovi pušači okje poznajem u okolini svi meko pakovanje duvane
James Marshall Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 Pa seksije je, jbg. Vuče na vestern, noar.
gospa buba Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 pa vuche na retro, nije problem, nego mi bilo chudno. nisam dostigla realnost u dovoljnoj meri sent from bubamoto
Arkadija Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 Već 2 epizode se bukvalno ništa ne dešava. Sem usputnog seksa, pušenja na tone i kobajagi ispitivanja svedoka.
Milošica Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 I kvazi-strašne i misteriozne pesmice.Nivo transfera blama kao u poslednjoj epizodi True Detective S01 u Carcosi.
Filozof manijak Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 (edited) Meni je kul verzija pesmice Kiša pada, trava raste, nekako ima jezivu i zlokobnu notu i pridaje atmosferičnosti scene u kojoj se čuje. E sad, da li to ima smisla ili je ubačeno onako larpurlaristički je drugi par cipela. Edited September 28, 2020 by Filozof manijak
Matilda Ivancic Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 jesu li glumice jana i marta bjelica sestre, po sisama bi se reklo da su rod 1 1
Milošica Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 (edited) 5 minutes ago, Matilda Ivancic said: jesu li glumice jana i marta bjelica sestre, po sisama bi se reklo da su rod Jesu sestre,ali ne rođene. @Filozof manijak Ne znam,meni je to smešno ispalo.A možda sam samo snob prema domaćim serijama Edited September 28, 2020 by Milošica
Duhovnost, ljubav i med Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 7 hours ago, Filozof manijak said: Meni je kul verzija pesmice Kiša pada, trava raste, nekako ima jezivu i zlokobnu notu i pridaje atmosferičnosti scene u kojoj se čuje. E sad, da li to ima smisla ili je ubačeno onako larpurlaristički je drugi par cipela. Потписујем. Контекст је, бар како ја видим, прелаз из детињства у одрасло доба, тиме се ММ бави у више ауторских дела. У серији има врло мало "одраслих" људи, ако их уопште има. Има углавном неодраслих и понеко ко је оштећено одрастао. Па и онај препев сонга из "True detective" што иде на крају серије, садржи стихове: "Школа је готова и живот почиње..."
Recommended Posts