Bright Billy Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 konkretno u toj grupi beograd izgleda ruzno...
Arkadija Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 Ima scena u seriji Grupa kada se okupljaju u kući pokojnog Sremca da izjave saučešće, svi odreda izgledaju kao da su ih iz CZ-a pozajmili, nema nikakvog ulepšavanja, ružni, zli i gadni. Pomislih, jbt ovo je Srbija, koja vlada, gradi, troši, i sve ostalo.
Fakundo Sava Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 On 27.10.2019. at 15:34, nisam ja said: Ko je ta? Spoiler Lana Barić U njenu odbranu ima najslabiji lik u seriji,ženu-majku na ivici nervnog sloma ,prežvakano tisuću puta
Bright Billy Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 (edited) 23 minutes ago, Arkadija said: Ima scena u seriji Grupa kada se okupljaju u kući pokojnog Sremca da izjave saučešće, svi odreda izgledaju kao da su ih iz CZ-a pozajmili, nema nikakvog ulepšavanja, ružni, zli i gadni. Pomislih, jbt ovo je Srbija, koja vlada, gradi, troši, i sve ostalo. ne znam, to je vec neka druga tema. imali su realistican pristup koji im je uspeo samo u sektoru kamere. mada tako je i najjeftinije snimati, pa je pitanje dal su hteli il su morali. verovatno i jedno i drugo. sve ostalo je realisticno do moga. od ekstremno iskonstruisane price, preko banalnih dijaloga, uzasne glume do svako malo opste mesto scena kao sto je ta koju pominjes. tu konkretno vidimo gomilu statista u tamnim jaknama kojima su rekli da prekrste ruke i cute dok glumci kao nesto istrazuju i domundjavaju se... Edited October 28, 2019 by Bright Billy
ultra plasticni Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 +1 na Bilija. Sinoc sam pogledao Grupu i nesto kasnije Gomoru. Grupa je Ubice moga oca za "nagledane", a Gomora je Hobotnica za decu
Fakundo Sava Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 Genijalci sa rts-a mogli bi ponovo da emituju Hobotnicu,imala bi i staru publiku i nas koji je nikad nismo gledali
Zico Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 Ali samo do ubistva inspektora Katanija, znaci samo prve 4 sezone.
James Marshall Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 +1 Prije par godina sam na RTS uhvatio neku sedmu sezonu, kad se Remo Đirone skriva po nekim planinčugama, neopisivo dosadno.
Zabalujev Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 (edited) Dajte, molim vas, Hobotnica 😄 Jedno te isto iz sezone u sezonu, dijalozi, produkcija piš živi, da se postide pred Halo, taksi! i Ćao, inspektore. Ta serija prosto loše stari. Elem, pratim i dalje Grupu, nije loše, no bojim se da će traljavo da završe seriju, ne umeju naši scenaristi da svoje zapetljancije povežu u neki smislen rasplet: Senke..., neko pomenu Besu, pa Pet... Još uvek su Ćetković i Mima dekor u seriji, a naši ugledni epizodisti i omladina u prvom planu. Naravno da je tajkun hotelijer sajko sa PTSD od otmice koji je ljubitelj klasične muzike 😊 Inače, što se prve gimnazije tiče,možda su i hteli da svi kažu da to veze s pravom Prvom nema, s obzirom na materiju. Bolje nego da su izmislili Osamnaestu, ili tako nešto. U seriji mi više upadaju panduri koji sede na poslu dan i noć. Ove neke moje komšije panduri od 7 do 3 i ćao. Kako god, može da se gleda, kakav šoder gutamo sa striming servisa... Mada meni ni neke mnogohvaljene svecke serije nisu ostavile neki utisak, nisu ni ti Piki Blajnersi za svakoga. Da, setih se da jednog lika koga znam videh kao statistu u Pet (jedan id pandura koji apse onog korumpiranog) i u prvoj epizodi grupe ( jedan od radnika na gradilištu), garant je bio u još nekoj. Edited October 28, 2019 by Zabalujev
Desmond Bojčinski Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 5 hours ago, ultra plasticni said: +1 na Bilija. Sinoc sam pogledao Grupu i nesto kasnije Gomoru. Grupa je Ubice moga oca za "nagledane", a Gomora je Hobotnica za decu 4 hours ago, Zico said: Ali samo do ubistva inspektora Katanija, znaci samo prve 4 sezone. +1
Desmond Bojčinski Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 5 hours ago, ultra plasticni said: +1 na Bilija. Sinoc sam pogledao Grupu i nesto kasnije Gomoru. Grupa je Ubice moga oca za "nagledane", a Gomora je Hobotnica za decu 4 hours ago, Zico said: Ali samo do ubistva inspektora Katanija, znaci samo prve 4 sezone. +1
steins Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 ljudi, ima li ko potok za 11 i 12e Drzavnog Sluzbenika
Frank Pembleton Posted October 31, 2019 Author Posted October 31, 2019 Jel ima negde engleski subtitle za Besu? Gde bih to pojurio?Oni nisu neki Netflix ili HBO koprodukcija?Da je to, bilo bi titlovano... ... Shiit has hit the fan...
April Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 Besa - po ideji izvršnog producenta Srđana ŠaperaI posle Krle budala...Sent from fav toy
Meazza Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 (edited) On 28.10.2019. at 18:19, Zico said: Ali samo do ubistva inspektora Katanija, znaci samo prve 4 sezone. Nije losa ni peta sezona. Treca je losija od ostalih, a prve dve kidaju. Edited November 5, 2019 by Meazza
Recommended Posts