February 21, 20169 yr Da. I tako smo sada dobili ovog mutanta na vlasti koji sada pravi svoje mutante koji ce mozda biti sutra na vlasti. nista njegova politika nije drugacija od politike DS. problem je u tome sto je on mali Bog u svojoj partiji, dok u DS ima vise takvih.
February 21, 20169 yr tvrdnju da nije ništa drugačija od politike DS treba proveriti proverom cene dažbina i snagom potrošačke korpe pre i posle 2012.
February 21, 20169 yr tvrdnju da nije ništa drugačija od politike DS treba proveriti proverom cene dažbina i snagom potrošačke korpe pre i posle 2012. to su sporedne stvari prioritetno je da se predsednička i stranačka funkcija razdvoje i da se ispoštuje ustav i da bude parade Edited February 21, 20169 yr by Hella
February 21, 20169 yr tvrdnju da nije ništa drugačija od politike DS treba proveriti proverom cene dažbina i snagom potrošačke korpe pre i posle 2012. fair enough. ako mi kazes sta je to u ekonomiji radjeno bolje pre 2012.
February 21, 20169 yr ne znam šta je u ekonomiiji rađeno bolje, nisam ekonomista. ja komentarišem samo rezultate koje osećam na svojoj koži. poskupljenje struje, infostana i pad kupovne moći. plus potpuno stpoiranje svih infrastrukturnih radova u beogradu. ako ti osećaš pogodnosti vučićevog budžetskog suficita, drago mi je zbog tebe.
February 21, 20169 yr jos jednom: ovo za NATO uopste nije novost, nije se nista posebno dogodilo nego ste, moram tako da kazem, podlegli histeriji. Da razjasnimo: Nije novost u odnosu na: - 2006 - 2009 - 2014
February 21, 20169 yr ... ako ti osećaš pogodnosti vučićevog budžetskog suficita, drago mi je zbog tebe. chekaj, nije valjda da se i o tome sada diskutuje? o vuchicevom kreativnom budzetskom suficitu? u realnosti?
February 21, 20169 yr Samo da javim na STB reoriza Marsicanin DJV, itd Jutros je Pink reprizirao tu emisiju sa StB
February 21, 20169 yr ne znam šta je u ekonomiiji rađeno bolje, nisam ekonomista. ja komentarišem samo rezultate koje osećam na svojoj koži. poskupljenje struje, infostana i pad kupovne moći. plus potpuno stpoiranje svih infrastrukturnih radova u beogradu. ako ti osećaš pogodnosti vučićevog budžetskog suficita, drago mi je zbog tebe. jesi li ti pisao o prestanku isplacivanja penzija za 12 godina? sva ta poskupljenja bi se desila i da je DS ostao na vlasti.
February 21, 20169 yr ne sećam e da sam to pisao. odnosno nisam to pisao. poskupljenja bi se možda desila, možda i ne.
February 21, 20169 yr Pa nemamo kristalnu kuglu da zavirimo u paralelnu stvarnost. Imamo prethodne 4 godine aktivnih rezultata i deluje mi da te rezultate niko na forumu ne negira.
February 21, 20169 yr ne znam. ja prvi put ovde citam da je kljucna razlika izmedju SNS i DS perioda ekonomija (umesto slobode medija, neobrazovanosti i nevaspitanosti naprednjackih lidera, stvaranja kulta vodje, psihopatija premijera. neko nek dopise nesto sto nije na listi)