kapetanm Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Samo da javim na STB reoriza Marsicanin DJV, itd
ravena Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Da. I tako smo sada dobili ovog mutanta na vlasti koji sada pravi svoje mutante koji ce mozda biti sutra na vlasti. nista njegova politika nije drugacija od politike DS. problem je u tome sto je on mali Bog u svojoj partiji, dok u DS ima vise takvih.
Ryan Franco Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 tvrdnju da nije ništa drugačija od politike DS treba proveriti proverom cene dažbina i snagom potrošačke korpe pre i posle 2012.
Hella Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 (edited) tvrdnju da nije ništa drugačija od politike DS treba proveriti proverom cene dažbina i snagom potrošačke korpe pre i posle 2012. to su sporedne stvari prioritetno je da se predsednička i stranačka funkcija razdvoje i da se ispoštuje ustav i da bude parade Edited February 21, 2016 by Hella
ravena Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 tvrdnju da nije ništa drugačija od politike DS treba proveriti proverom cene dažbina i snagom potrošačke korpe pre i posle 2012. fair enough. ako mi kazes sta je to u ekonomiji radjeno bolje pre 2012.
Ryan Franco Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 ne znam šta je u ekonomiiji rađeno bolje, nisam ekonomista. ja komentarišem samo rezultate koje osećam na svojoj koži. poskupljenje struje, infostana i pad kupovne moći. plus potpuno stpoiranje svih infrastrukturnih radova u beogradu. ako ti osećaš pogodnosti vučićevog budžetskog suficita, drago mi je zbog tebe.
Budja Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 jos jednom: ovo za NATO uopste nije novost, nije se nista posebno dogodilo nego ste, moram tako da kazem, podlegli histeriji. Da razjasnimo: Nije novost u odnosu na: - 2006 - 2009 - 2014
gospa buba Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 ... ako ti osećaš pogodnosti vučićevog budžetskog suficita, drago mi je zbog tebe. chekaj, nije valjda da se i o tome sada diskutuje? o vuchicevom kreativnom budzetskom suficitu? u realnosti?
Prospero Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Samo da javim na STB reoriza Marsicanin DJV, itd Jutros je Pink reprizirao tu emisiju sa StB
Eraserhead Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Dokacili su se lepo i na tviterru. Onda Risticevic i Krstic uskacu. Pakao.
ravena Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 ne znam šta je u ekonomiiji rađeno bolje, nisam ekonomista. ja komentarišem samo rezultate koje osećam na svojoj koži. poskupljenje struje, infostana i pad kupovne moći. plus potpuno stpoiranje svih infrastrukturnih radova u beogradu. ako ti osećaš pogodnosti vučićevog budžetskog suficita, drago mi je zbog tebe. jesi li ti pisao o prestanku isplacivanja penzija za 12 godina? sva ta poskupljenja bi se desila i da je DS ostao na vlasti.
Ryan Franco Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 ne sećam e da sam to pisao. odnosno nisam to pisao. poskupljenja bi se možda desila, možda i ne.
Ryan Franco Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Pa nemamo kristalnu kuglu da zavirimo u paralelnu stvarnost. Imamo prethodne 4 godine aktivnih rezultata i deluje mi da te rezultate niko na forumu ne negira.
ravena Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 ne znam. ja prvi put ovde citam da je kljucna razlika izmedju SNS i DS perioda ekonomija (umesto slobode medija, neobrazovanosti i nevaspitanosti naprednjackih lidera, stvaranja kulta vodje, psihopatija premijera. neko nek dopise nesto sto nije na listi)
Recommended Posts