MaErAkLoIJA Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Neisplaceni igraci? Niko nije dosao na zimu? Po onoj sitnoj prodaji igraca Vojvodini (ne znam ni kako se to zavrsilo) se vidi da ste u buli al nisam znao da ste bas u tolkoj. Pedeset hiljada evrica brale nije zajebancija...
MaErAkLoIJA Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 (edited) Evo nam ih pare od karata..... Pa p*** im ga m****, koga oni kaznjavaju ??? Sto im ne zabrane publiku na ligasku utakmicu pa samo na njih da ide trosak??????? Партизан против Радничког у среду без публике!http://www.zurnal.rs/fudbal/partizan/31385/partizan-protiv-radnickog-u-sredu-bez-publike Edited February 29, 2016 by MaErAkLoIJA
Constantin Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Значи све што је рекао биће обрнуто, ваљда се није зајебао само за цене улазница Bilo, kako bilo, mi smo se prijavili za UEFA licencu za takmičenja...pa vi vidite ;)
W.F.C. Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Bilo, kako bilo, mi smo se prijavili za UEFA licencu za takmičenja...pa vi vidite ;) E to je vazna stvar a nikako da je saznamo do sad. Znaci prijavili smo se?
Constantin Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 E to je vazna stvar a nikako da je saznamo do sad. Znaci prijavili smo se? Još sredinom januara :D
W.F.C. Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Još sredinom januara :D To volim da cujem bate ^_^ E jos samo kad bi otisli u Europu i stigli do drugog- treceg kola recimo, a cigansture i grobljani da ispadnu do tad... To da se dozivi pa se moze u penziju (makar ovu drzavnu, za privatno na crno da me izvinu gospoda)...
Constantin Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 To volim da cujem bate ^_^ E jos samo kad bi otisli u Europu i stigli do drugog- treceg kola recimo, a cigansture i grobljani da ispadnu do tad... To da se dozivi pa se moze u penziju (makar ovu drzavnu, za privatno na crno da me izvinu gospoda)... Penzije se ukidaju ;)
W.F.C. Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Penzije se ukidaju ;) Pa dobro, ce petljamo na crno, jebi ga sad, zivot je to, sta cete, sto bi reko pop Dragisa...
katamaran Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Evo nam ih pare od karata..... Pa p*** im ga m****, koga oni kaznjavaju ??? Sto im ne zabrane publiku na ligasku utakmicu pa samo na njih da ide trosak??????? Партизан против Радничког у среду без публике!http://www.zurnal.rs/fudbal/partizan/31385/partizan-protiv-radnickog-u-sredu-bez-publike Neke pare od karata vam sigurno sleduju. Ne verujem bas pola od punog stadiona al nesto ce valjda da kapne. Cini mi se da je bilo slicnih slucajeva u proslosti.
MaErAkLoIJA Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Neke pare od karata vam sigurno sleduju. Ne verujem bas pola od punog stadiona al nesto ce valjda da kapne. Cini mi se da je bilo slicnih slucajeva u proslosti. Kojih karata??? Mozes li malo da pojasnis???
katamaran Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 (edited) Kojih karata??? Mozes li malo da pojasnis??? Karte moraju da se stampaju cak i kad je zabranjeno prisustvo publike. Skoro su cak i kaznjeni zbog toga. Zackoljica je sto gostu sleduje pola para od prodatih karata al verujem da u ovakvoj situaciji imate pravo na neku odstetu od Partizana. edit: tad je bio besplatan ulaz al sam prilicno siguran da moraju da se stampaju cak i kad je zabranjeno prisustvo publike http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:583327-Partizan-bez-300000-dinara-zato-sto-nije-stampao-besplatne-ulaznice-Skuplje-karte-nego-kazna edit 2: ima sigurno kod Toleta u pravilnicima na sajtu FSS Edited February 29, 2016 by katamaran
nikolani80 Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Šta je bilo na toj utakmici...rezultat?Pobedio arsenal gol razlike,igrao tad arshavin,i opet je bila fama da je mogao da se svira penal pfc-u i da su mogli da pobede ali....
Constantin Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Znači..isto. Nek bude isto...taj gol razlike ;) Iz arhive druga Kronosa ....
kronostime Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Znači..isto. Nek bude isto...taj gol razlike ;) Iz arhive druga Kronosa .... s03f07.jpg Ua, lopov :P
Матрикс Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Гостовање председника од синоћ. https://youtu.be/nquy6qb0q5M?t=1m45s
Recommended Posts