Jump to content

FK Radnički Niš proleće 2016

Featured Replies

On 29. 2. 2016. at 22:03, katamaran said:

Neisplaceni igraci? Niko nije dosao na zimu?

Po onoj sitnoj prodaji igraca Vojvodini (ne znam ni kako se to zavrsilo) se vidi da ste u buli al nisam znao da ste bas u tolkoj.

Pedeset hiljada evrica brale nije zajebancija...

• Replies 3k
  • Views 146.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

On 29. 2. 2016. at 19:29, Captain_Darling said:

Значи све што је рекао биће обрнуто, ваљда се није зајебао само за цене улазница  :fantom:  :isuse:

Bilo, kako bilo, mi smo se prijavili za UEFA licencu za takmičenja...pa vi vidite ;)

On 29. 2. 2016. at 22:34, Legenda said:

Bilo, kako bilo, mi smo se prijavili za UEFA licencu za takmičenja...pa vi vidite ;)

E to je vazna stvar a nikako da je saznamo do sad. Znaci prijavili smo se?

On 29. 2. 2016. at 22:40, W.F.C. said:

E to je vazna stvar a nikako da je saznamo do sad. Znaci prijavili smo se?

Još sredinom januara :D

On 29. 2. 2016. at 22:44, Legenda said:

Još sredinom januara :D

To volim da cujem bate  ^_^

E jos samo kad bi otisli u Europu i stigli do drugog- treceg kola recimo, a cigansture i grobljani da ispadnu do tad... To da se dozivi pa se moze u penziju (makar ovu drzavnu, za privatno na crno da me izvinu gospoda)...  :dry:

On 29. 2. 2016. at 22:50, W.F.C. said:

To volim da cujem bate  ^_^

E jos samo kad bi otisli u Europu i stigli do drugog- treceg kola recimo, a cigansture i grobljani da ispadnu do tad... To da se dozivi pa se moze u penziju (makar ovu drzavnu, za privatno na crno da me izvinu gospoda)...  :dry:

Penzije se ukidaju ;)

On 29. 2. 2016. at 22:51, Legenda said:

Penzije se ukidaju ;)

Pa dobro, ce petljamo na crno, jebi ga sad, zivot je to, sta cete, sto bi reko pop Dragisa...

On 29. 2. 2016. at 22:21, MaErAkLoIJA said:

Evo nam ih pare od karata.....  Pa p*** im ga m****, koga oni kaznjavaju ??? Sto im ne zabrane publiku na ligasku utakmicu pa samo na njih da ide trosak???????

Партизан против Радничког у среду без публике!

http://www.zurnal.rs/fudbal/partizan/31385/partizan-protiv-radnickog-u-sredu-bez-publike

Neke pare od karata vam sigurno sleduju. Ne verujem bas pola od punog stadiona al nesto ce valjda da kapne.

Cini mi se da je bilo slicnih slucajeva u proslosti.

On 29. 2. 2016. at 22:54, katamaran said:

Neke pare od karata vam sigurno sleduju. Ne verujem bas pola od punog stadiona al nesto ce valjda da kapne.

Cini mi se da je bilo slicnih slucajeva u proslosti.

Kojih karata??? Mozes li malo da pojasnis???

On 29. 2. 2016. at 23:19, MaErAkLoIJA said:

Kojih karata??? Mozes li malo da pojasnis???

Karte moraju da se stampaju cak i kad je zabranjeno prisustvo publike. Skoro su cak i kaznjeni zbog toga.

Zackoljica je sto gostu sleduje pola para od prodatih karata al verujem da u ovakvoj situaciji imate pravo na neku odstetu od Partizana.

edit: tad je bio besplatan ulaz al sam prilicno siguran da moraju da se stampaju cak i kad je zabranjeno prisustvo publike

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:583327-Partizan-bez-300000-dinara-zato-sto-nije-stampao-besplatne-ulaznice-Skuplje-karte-nego-kazna

edit 2: ima sigurno kod Toleta u pravilnicima na sajtu FSS

Edited by katamaran

On 29. 2. 2016. at 21:11, Legenda said:

Šta je bilo na toj utakmici...rezultat?

Pobedio arsenal gol razlike,igrao tad arshavin,i opet je bila fama da je mogao da se svira penal pfc-u i da su mogli da pobede ali....

Znači..isto. Nek bude isto...taj gol razlike ;)

Iz arhive druga Kronosa ....

post-1997-0-69826100-1349822293.gif

Reveal hidden contents

On 1. 3. 2016. at 6:41, Legenda said:

Znači..isto. Nek bude isto...taj gol razlike ;)

Iz arhive druga Kronosa ....

post-1997-0-69826100-1349822293.gif

Reveal hidden contents

Ua, lopov :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout