September 3, 2025Sep 3 2 hours ago, Sludge Factory said:Poljska kida fokin katoliksmožda je samo uskraćivanje omiljenog u pitanju. slatkiši, mekdonalds, grickalice......
September 3, 2025Sep 3 7 hours ago, đorđe geprat said:možda je samo uskraćivanje omiljenog u pitanju. Ne, to je kod Engleza i Iraca.
September 4, 2025Sep 4 Izvor i više detalja: https://primepay.com/blog/minimum-wage-by-state/ Minimalna satnica na saveznom nivou je poslednji put podignuta 2009.Od ovih 20 država u kojima se isplaćuje savezni minimalac, neke imaju sopstvene minimalce manje od saveznog, a neke uopšte nemaju zakon koji reguliše minimalac. Edited September 4, 2025Sep 4 by vememah
September 4, 2025Sep 4 Ovo za decije kazne bas se i ne bih slozio.Recimo u Italiji gde bas obozavaju decu nekoliko puta sam video na plazi da deca dobiju bas solidne batine. U Spaniji sam video nekoliko puta da pocupaju dete za kosu. I ni u jednom slucaju nisu bili stranci.
September 4, 2025Sep 4 4 hours ago, Ardian said:@Shan Jan Baš Namibija i Bocvana mimo ostatka Afrike? Ok, i ono tamo, Ruanda, Burundi, šta li je.
September 4, 2025Sep 4 3 hours ago, bags said:Ovo za decije kazne bas se i ne bih slozio.Recimo u Italiji gde bas obozavaju decu nekoliko puta sam video na plazi da deca dobiju bas solidne batine. U Spaniji sam video nekoliko puta da pocupaju dete za kosu. I ni u jednom slucaju nisu bili stranci.Pa gde si ti pre neki dan na vocapu
September 4, 2025Sep 4 1 hour ago, zorglub said:@Shan Jan Baš Namibija i Bocvana mimo ostatka Afrike? Ok, i ono tamo, Ruanda, Burundi, šta li je.Mogu da potvrdim da je istina za Bocvanu, u Nmbiji nisam bio. Secam se kad sam kao pocetnik stao na zuto na semaforu (a lokalni obicaj je da se prolazi i na rano crveno), crnac iza mene se skoro pa zakucao. Nije ni pomislio da trubi iako sam mogao da vidim u retrovizoru kako se hvata za glavu, siri ruke i radi razne druge gestikulacije
September 4, 2025Sep 4 12 minutes ago, Shan Jan said:Mogu da potvrdim da je istina za Bocvanu, u Nmbiji nisam bio. Secam se kad sam kao pocetnik stao na zuto na semaforu (a lokalni obicaj je da se prolazi i na rano crveno), crnac iza mene se skoro pa zakucao. Nije ni pomislio da trubi iako sam mogao da vidim u retrovizoru kako se hvata za glavu, siri ruke i radi razne druge gestikulacije Ja sam svojevremeno 7-8 godina vozio auto kome je bila skinuta sirena. Možda je to u pitanju?