January 25Jan 25 Realnije bi bilo po putniku po predjenom km. Ovako malo navlaci na vodenicu kompanija koje rade kratke letove.
January 25Jan 25 ^Svejedno, činjenica da su se ljudi vozili avionom po Americi milijardu puta samo prošle godine je fascinantna. Edited January 25Jan 25 by Desmond Bojčinski
January 26Jan 26 8 hours ago, Emerald said:Ima ih vise od ukupnog broja stanovnika!A kamo 25mil asian americans + 3.5mil arapa + 40mil meksikanaca
January 26Jan 26 7 hours ago, Bud Stonebraker said:Ima ih vise od ukupnog broja stanovnika!A kamo 25mil asian americans + 3.5mil arapa + 40mil meksikanacaPa ono, moguce je da jedna osoba vuce poreklo od vise razlicitih etnickih bekgraunda™ npr cale Irac keva Italijanka...
January 26Jan 26 Sultan naravno nema nista sa tim. Children per woman je prilicno je dobar lakmus papir za neciji legacy.
January 26Jan 26 13 hours ago, Desmond Bojčinski said:^Svejedno, činjenica da su se ljudi vozili avionom po Americi milijardu puta samo prošle godine je fascinantna.Kad nemaju (brze) vozove, to im je što im je
January 26Jan 26 43 minutes ago, Boksi said:Zašto je mleko skuplje u Kini?Kinezi su, kao svi Azijati, vecinom laktoz intolerantni. Mleko i mlecnih proizvoda skoro i da nema. Tako da kapiram da njima to dodje nesto kao kad bi kod nas jeo neku egzotiku tipa sushi.Inace cene hrane, pica i transporta su apsolutno nenormalno niske. Neuporedivo sa bilo gde u svetu. Ne Evropa i USA, nego Afrika i Azija, nigde nisam video tako niske cene. Ide prica da vlada kontrolise kompletan lanac ishrane i da to tretira kao neophodnost svakog clana drustva a ne ekonomiju.
January 26Jan 26 4 hours ago, Shan Jan said:Kinezi su, kao svi Azijati, vecinom laktoz intolerantni. Mleko i mlecnih proizvoda skoro i da nema. Tako da kapiram da njima to dodje nesto kao kad bi kod nas jeo neku egzotiku tipa sushi.Na to uopšte nisam naišla kada sam tražila objašnjenje, zato sam i pitala ovde Ali jesam naišla na Vijetnam, Amerikance i Operation Ranch Hand
January 27Jan 27 14 hours ago, Radoye said:Pa ono, moguce je da jedna osoba vuce poreklo od vise razlicitih etnickih bekgraunda™ npr cale Irac keva Italijanka...Da, zaboravih 43mil african Americans => dosta smo izmesani, hvala bobu, mada ne mislim da treba da idemo u drugu krajnost gde nas po poreklu ima 500mil (sa norvezansko-kineskim-crncima™) vs trenutno 342mil