February 7Feb 7 3 hours ago, Emerald said:Prema mome iskustvo mogu da kazem da su klinci u Irskoj drskiji nego li u Srbiji. Ali mislim da je to uticaj Britanije, nazalost, sto se moze videti na mapi. Iskustvo sa Englezima na letovanju je poznato.Takodje me Istocna Evropa ne cudi.Prijatno sam iznenadjen Srbijom.Ključna reč po meni je "reported"
February 8Feb 8 On 7. 2. 2026. at 8:26, Shan Jan said:Crna Gora vs. Tokioih kad bi ovako bilo, pa japanogorci krenu da studiraju u komsiluk
February 10Feb 10 Mapa popularnosti po evropskim državama za Trampa......Sija, papu, Netanjahua i Modija: Edited February 10Feb 10 by vememah
February 10Feb 10 On 7. 2. 2026. at 23:27, kud u maglu Simoviću said:mapa naseljenosti srbijeKoliko prostora za kopanje...
February 11Feb 11 https://www.energy-charts.info/charts/price_average_map/chart.htm?l=en&c=EU&interval=day&datetimepicker=11.02.2026
February 12Feb 12 On 10. 2. 2026. at 15:41, vememah said:Mapa popularnosti po evropskim državama za Trampa......Sija, papu, Netanjahua i Modija:danci mrze sve