January 12Jan 12 https://www.voronoiapp.com/real-estate/US-Home-Sizes-Have-Shrunk-12-Since-2015--7443
January 12Jan 12 16 minutes ago, Desmond Bojčinski said:Posavina propoAj to nego sto je Atina crvena? Pobegose Grci na ostrva?Inace jedino Bjeljina zelena u Bosni.
January 12Jan 12 FYI, 100 kvadrata je oko 1100 kvadratnih stopa, vrlo ugrubo. Prosečno domaćinstvo po popisu je 2.5 osobe.Pišem samo jer gledamo počesto kupovinu kuća na nekom od onih lifestyle kanala, i onda kad krenu da kukaju da je 120 kvadrata baš jako jako mala i jadna kućica - uvek diskutujemo, jer ja ne mogu a da se ne složim, mada mrzim kada moram i ovo jedno kupatilo da ribam a kamoli tri, i grejanje bi bilo baš zeznuto, ali bi lepo bilo imati prostora. S druge strane kod nas mislim da je 200kvm lux luxeva.
January 12Jan 12 Meni to sto se zeleni u Bosni vise lici na Brcko nego Bijeljinu, koliko se vidi kad se malo uvelica...
January 12Jan 12 1 minute ago, Stela said:Meni to sto se zeleni u Bosni vise lici na Brcko nego Bijeljinu, koliko se vidi kad se malo uvelica...U pravu si, Brcko. Cveta sverc znaci Edited January 12Jan 12 by Shan Jan
January 12Jan 12 24 minutes ago, Shan Jan said:U pravu si, Brcko. Cveta sverc znaci Ako je natalitet - jos nesto cveta sem sverca.
January 12Jan 12 https://x.com/SidKhurana3607/status/1466209721124327424 https://x.com/SidKhurana3607/status/1466211666954264578 Edited January 12Jan 12 by vememah
January 13Jan 13 Hm, za SF ne znam, nikad nisam bio tamo, DC ima nesto poput Beovoza plus avtobuse, sto niukom slucaju ne moze da se poredi sa NYCom. Ne vidim neku veliku razliku izmedju DCija i Bostona, npr... (kojeg nema na slikovnici)...
January 13Jan 13 pa dobro tamo deca od 16 mogu da dobiju dozvolu i litar goriva je cca 75 dinkića, pa samo lud čovek ide javnim prevozom ili mu je oduzeta dozvola iz nekog razloga ili još nije napunio 16, uz to su i polovnjaci jeftiniji nego u evropi...
January 13Jan 13 3 hours ago, gone fishing said:pa dobro tamo deca od 16 mogu da dobiju dozvolu i litar goriva je cca 75 dinkića, pa samo lud čovek ide javnim prevozom ili mu je oduzeta dozvola iz nekog razloga ili još nije napunio 16, uz to su i polovnjaci jeftiniji nego u evropi...I novi su jeftiniji, putevi su široki, ljudi voze dobro, radari su postavljeni uz regionalne puteve, pa se ne dvilja, ali većna vozi na max dozvoljenom...Ja sma se zapanjio kad sam skontao da deca od 16-17 godina voze po 40-50 milja do škkole, kao dobar dan... Naki i više, ali to je deo kulture i to je tako... Edited January 13Jan 13 by radisa
January 13Jan 13 ma gde je to normalno, da li bi ti dao detetu, u 2 godini srednje, da svaki dan vozi od ns do bg u školu i nazad
January 13Jan 13 3 hours ago, gone fishing said:pa dobro tamo deca od 16 mogu da dobiju dozvolu i litar goriva je cca 75 dinkića, pa samo lud čovek ide javnim prevozom ili mu je oduzeta dozvola iz nekog razloga ili još nije napunio 16, uz to su i polovnjaci jeftiniji nego u evropi...znaci, ja sam lud, s obzirom da zivim u njujorku jer sam nevozac, tj, lud...