Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jedna mapa govori vise od riječi

Featured Replies

Screenshot_2026-01-11-00-33-15-827_com.instagram.barcelona-edit.jpg

Screenshot_2026-01-11-00-34-14-769_com.instagram.barcelona-edit.jpg

• Replies 6.3k
  • Views 593.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Rumuni imaju jednu mnogo dobru osobinu kao narod, a to je da ne shvataju sebe previše ozbiljno i nemaju maniju sopstvene veličine i bitnosti, pa shodno tome i ne ganjaju kojekakve mitove i legende. Pr

• Moj bivši šef belgijanac je često ponavljao da je bog izbalansirao tu predivnu zemlju (mora, planine, blagorodno zemljište) tako što je stvorio francuze.

Posted Images

Posavina propo

16 minutes ago, Desmond Bojčinski said:

Posavina propo

Aj to nego sto je Atina crvena? Pobegose Grci na ostrva?

Inace jedino Bjeljina zelena u Bosni.

FYI, 100 kvadrata je oko 1100 kvadratnih stopa, vrlo ugrubo. Prosečno domaćinstvo po popisu je 2.5 osobe.

Pišem samo jer gledamo počesto kupovinu kuća na nekom od onih lifestyle kanala, i onda kad krenu da kukaju da je 120 kvadrata baš jako jako mala i jadna kućica - uvek diskutujemo, jer ja ne mogu a da se ne složim, mada mrzim kada moram i ovo jedno kupatilo da ribam a kamoli tri, i grejanje bi bilo baš zeznuto, ali bi lepo bilo imati prostora. S druge strane kod nas mislim da je 200kvm lux luxeva.

Meni to sto se zeleni u Bosni vise lici na Brcko nego Bijeljinu, koliko se vidi kad se malo uvelica...

1 minute ago, Stela said:

Meni to sto se zeleni u Bosni vise lici na Brcko nego Bijeljinu, koliko se vidi kad se malo uvelica...

U pravu si, Brcko. Cveta sverc znaci s_d

Edited by Shan Jan

24 minutes ago, Shan Jan said:

U pravu si, Brcko. Cveta sverc znaci s_d

Ako je natalitet - jos nesto cveta sem sverca. s_dj

Hm, za SF ne znam, nikad nisam bio tamo, DC ima nesto poput Beovoza plus avtobuse, sto niukom slucaju ne moze da se poredi sa NYCom. Ne vidim neku veliku razliku izmedju DCija i Bostona, npr... (kojeg nema na slikovnici)...

pa dobro tamo deca od 16 mogu da dobiju dozvolu i litar goriva je cca 75 dinkića, pa samo lud čovek ide javnim prevozom ili mu je oduzeta dozvola iz nekog razloga ili još nije napunio 16, uz to su i polovnjaci jeftiniji nego u evropi...

3 hours ago, gone fishing said:

pa dobro tamo deca od 16 mogu da dobiju dozvolu i litar goriva je cca 75 dinkića, pa samo lud čovek ide javnim prevozom ili mu je oduzeta dozvola iz nekog razloga ili još nije napunio 16, uz to su i polovnjaci jeftiniji nego u evropi...

I novi su jeftiniji, putevi su široki, ljudi voze dobro, radari su postavljeni uz regionalne puteve, pa se ne dvilja, ali većna vozi na max dozvoljenom...

Ja sma se zapanjio kad sam skontao da deca od 16-17 godina voze po 40-50 milja do škkole, kao dobar dan... Naki i više, ali to je deo kulture i to je tako...

Edited by radisa

ma gde je to normalno, da li bi ti dao detetu, u 2 godini srednje, da svaki dan vozi od ns do bg u školu i nazad

3 hours ago, gone fishing said:

znaci, ja sam lud, s obzirom da zivim u njujorku jer sam nevozac, tj, lud...