December 27, 2025Dec 27 Dobra je jer se mogu videti razmere holokausta, ako se pri tom zna gde su bili pokreti otpora, a gde kolaboracionisti
December 31, 2025Dec 31 11 minutes ago, Ayatollah said:Nije mapa, ali je zanimljivo svakako...da se predstavim...Gospodin Crassus Glaber, a za koju godinu Senex Crassus Glaber...
December 31, 2025Dec 31 2 minutes ago, JozoMujica said:Nigerija 6x manja populacija od Kine, samo 15% manje novorođenih. Više se tamo rodilo za godinu dana nego što Srbija ima stanovnika
December 31, 2025Dec 31 8 minutes ago, radisa said:da se predstavim...Gospodin Crassus Glaber, a za koju godinu Senex Crassus Glaber...Crassus Humilis Flavus, uskoro Crassus Humilis Glaber...
December 31, 2025Dec 31 5 minutes ago, Engineer said:Nigerija 6x manja populacija od Kine, samo 15% manje novorođenih. Više se tamo rodilo za godinu dana nego što Srbija ima stanovnikaJako zanimljiva mapa, pogled u buducnost. A buducnost je braonkasta i crna. Etiopija me uvek iznenadi, oni od kad znam za sebe imaju apsolutno nenormalan prirastaj. Kad sam ja isao u osnovnu Egipat je imao duplo vise stanovnika od njih. Sada su tu negde a radja ih se duplo vise od Egipcana koji isto nisu za baciti.
December 31, 2025Dec 31 20 minutes ago, Engineer said:Za 2025.Koliko mi imamo iskrivljenu percepciju Rusije, bio sam ubedjen da im je svemirski program mnogo jaci. Slicno tome donekle, od svih zemalja sa zalihama nafte jedino me iznenadila Kanada pozitivno i naravno Rusija negativno.