Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jedna mapa govori vise od riječi

Featured Replies

26 minutes ago, JozoMujica said:

A? Pa kako onda mi preživljavamo sa srpskim platama?

Pa pola potrošimo na hranu, pola na komunalije, a pola na alkohol, koks i kurve... Tako se najlakše pregura mesec... fantom

• Replies 6.3k
  • Views 593.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Rumuni imaju jednu mnogo dobru osobinu kao narod, a to je da ne shvataju sebe previše ozbiljno i nemaju maniju sopstvene veličine i bitnosti, pa shodno tome i ne ganjaju kojekakve mitove i legende. Pr

• Moj bivši šef belgijanac je često ponavljao da je bog izbalansirao tu predivnu zemlju (mora, planine, blagorodno zemljište) tako što je stvorio francuze.

Posted Images

9 hours ago, vememah said:

Malo cudno formulisano pitanje polomljeni engkeski ili mi mozak be radi, trebalo bi

How much food does €100 buy in every state? What €100 buys in every state, in food i slicno.... pa standardizovana lista hrane na eu nivou

€100 buys... (samo) €60 u Swiss ali €150 negde i sl.

1 minute ago, Bud Stonebraker said:

Malo cudno formulisano pitanje polomljeni engkeski ili mi mozak be radi, trebalo bi

How much food does €100 buy in every state? What €100 buys in every state, in food i slicno.... pa standardizovana lista hrane na eu nivou

€100 buys... (samo) €60 u Swiss ali €150 negde i sl.

ajde ti to jos jednom pogledaj sutra hihi

38 minutes ago, banecare1 said:

ajde ti to jos jednom pogledaj sutra hihi

pogledao sam sutra obzirom da si na vepene in rasha, i dalje mi nije jasno zasto je borscht skuplji u oslobodjenim ukrajinskim teritorijama of borschta u bashkortistanuD

40 minutes ago, Bud Stonebraker said:

pogledao sam sutra obzirom da si na vepene in rasha, i dalje mi nije jasno zasto je borscht skuplji u oslobodjenim ukrajinskim teritorijama of borschta u bashkortistanuD

opet si nesto pobrkao. skokni do kulinarije malo pa mozda skontas gde sam. isto treba vpn, pitaj @dragance -ta .

HKOpS5W.png

Sa linkedina-a, doznake iz inostranstva kao procenad BPD-a. Ekonomski tigar na trećem mestu, iza Kosova (12,7%) i Bosne.

1765879745009?e=2147483647&v=beta&t=1MIh

Population-2025-South-America-02-web.web

Odličan i zabav video koji objašnjava gerrymandering (geografska distribucija glasača u USA).

605542428_1210358151240102_2156189016968306554_n.jpg?_nc_cat=1&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=GTsRnw4AtMcQ7kNvwFq404Z&_nc_oc=Adnw3TXAUlc2mWcqQtc63cwM07aO4X5V_QBYi4oZhMFzzD-Kd-YOhBvUDPKpU1jWYfA&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fbeg2-1.fna&_nc_gid=3RHN-agdBNtAOqVQlSzuPQ&oh=00_AfmtC8nPnAmILLzqSvX1GVC3267aVvV_aBN7spjPvqIIaw&oe=69559E6A

Kakav pobačaj od mape... ne samo što ne daje procente po nacionalnosti/narodnosti, već ih projektuje na moderne granice, pa tako imamo dimenziju u kojoj je Holandija ili Čehoslovačka stradala više od Srbije.

A i ko ne zna o čemu se radi, mogao bi da zaključi da je stradalo puno Hrvata... doduše, ako se računa Blajburg...