November 25, 2025Nov 25 On 21. 11. 2025. at 8:17, Shan Jan said:Danas sam saznao citajuci da, osim sto je losa za zube i pravi masnu jetru (obe stvari potvrdjene kod mene), coca cola bez secera izaziva i insulinsku rezistenciju. E jbg, to je to. Vreme je da se krene na cajeve. Ako krenem da kriziram, obraticu se forumaskom drugu za nesto jace samo pivo. 70 kg na 184cm
November 25, 2025Nov 25 39 minutes ago, Stela said:I uvek mi padne na pamet da Kongo prelazi ekvator i uvek pomislim otkud ekvator tu.
November 25, 2025Nov 25 beše postavljena mapa evrope ospremnosti da se bori za domovinu.nađoh kako je to usvijethttps://www.reddit.com/r/AskBalkans/comments/1iunt61/percentage_of_people_who_would_fight_for_their/#lightbox
December 1, 2025Dec 1 Nategnuta mapa. Kongo je zemlja od 115 miliona življa i 4/5 prašuma ali ipak je slične boje kao random evropska zemlja.
December 2, 2025Dec 2 Austrougarska, vs Turska, na drugoj karti... Mada ove delove uz primorije, ni to nije pomagalo...Zašto je to tako bilo, kad je severno relativno OK (pogotovo Slovenija, i malo manje Vojvodina)?
December 2, 2025Dec 2 Manje populacija na povrsinski vecem prostoru, i ne bas dostupnom. Logisticki lakse organizovati skolu u urbanim sredinama (u smislu prostornog planiranja).