Jump to content
IGNORED

Sva vaša Windows 10 pitanja idu ovde

Recommended Posts

Posted

kako da instaliram win 10 preko divljeg win 7? u drzavi majci i otadzbini, naravno.

Posted

kako da instaliram win 10 preko divljeg win 7? u drzavi majci i otadzbini, naravno.

Normalno, kao i da nije divlji... Svuci update i pusti ga...
Posted

probao sam proletos i rece da ne mogu to da uradim jer windows nije genuine version

Posted

hvala. probacu kad dodjem u srbiju.

Posted

Imaš još par dana fore.

Inače, ono što sam primetio u W10 u odnosu na 7icu jeste da mi treba jedan klik više kada pretražujem dokumente. U 7ici je bilo dovoljno da unesem pojam iz dokumenata koji tražim, dok ovde moram da kliknem još jednom da bih mu rekao da traži u dokumentima. Možda deluje kao sitnica, ali to su "pokvarili".

Posted

pa bas i nemam. dole sam tek od 4 avgusta.

morace mi keva ziveti sa 7-icom jos neko vreme :)

Posted

pa ne moram, ali eto...moram imati odgovor na pitanje penzionerke sta joj se to pojavilo na ekranu :D

Posted (edited)

Bice "narodnih" verzija i posle free upgrade koji je do 29.7.

Mozes, kao ja, da ubijes taj windows update, koji smara za instalaciju W10 i resis problem :D I onda penzionerka nece imati takvih pitanja :)

Edited by Milosh76
Posted

Ne znam da li sme da se postavlja ovakvo pitanje al evo:

Trebalo bi da instaliram OS na neki laptop"od nule" . Cenim da je na njemu neki DOS ili šta već...

Stavio bih W10 . Jel to nešto sad komplikovano?

....shit has hit the fan...

Posted

Ni najmanje, ubaciš instalacioni disk (jos bolje fleš), odgovoriš na par pitanja i sačekaš pola sata.

Posted

Ni najmanje, ubaciš instalacioni disk (jos bolje fleš), odgovoriš na par pitanja i sačekaš pola sata.

Aha...ok...odoh na kiosk da pazarim...
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Izašao je major update kretenski nazvan 'Windows 10 Anniversary Update'. Glavna stvar je da više ništa nema džabe, obećali su godinu dana i to su ispunili u dan, sad nek se snalazi kako ko zna i ume. Upravo sam apdejtovao svoj narodski W10, sve je prošlo bez problema. Za sad vidim da se (nabolje) promenio start meni.

edit: standardno, treba startovati Disk Cleanup da oslobodi 20GB prostora na HD-u posle apgrejda.

Dark mode je  :Hail:

Edited by Anonymous