Jump to content
IGNORED

Wimbledon 2015

Ros

Recommended Posts

Posted

Мој био овај.

IMG_7070.jpg

ma dovatio bobu i kad su igrali devis kup u splitu,lopte skupljao mali ivanisevic.i bila ona njegova zena sto je sad sa ivom nakicem a on se dovatio pevaljke,jezuze.a di bese kocka vasicu?a da nisu burazeri
  • Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

220

• Timmy

178

• Max Morlock

135

• Musky

99

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Inace, na tom pederskom turniru gde je igran taj pederski mec u tom pederskom sportu oprostio se veliki peder Rod Lejver a na vimbldonsku travu po prvi put zakoracio legendarni peder Dzon Mekinro. Ako mislis na to cuveno vimbldonsko finale koje je peder Borg uzeo u pet setova. :lolol:

Ja sam samo citirala coveka. Ako neko voli tenis ceo zivot onda sam to ja.

Послато са U8815 користећи Тапаток 2

Edited by Arkadija
Posted

Ma, znam, zezam se.

Posted

ma dovatio bobu i kad su igrali devis kup u splitu,lopte skupljao mali ivanisevic.i bila ona njegova zena sto je sad sa ivom nakicem a on se dovatio pevaljke,jezuze.a di bese kocka vasicu?a da nisu burazeri

Боба и Јаник Ноа су имали хуманитарну акцију да помогну моју школску и њене сестре које су ми биле комшинице из улаза. Оба родитеља су им отишла у пар месеци а њих било пет девојака. Коцка је унутрашње двориште у Степенатсим зградама у Насељу. У конкретном случају прва. Нема везе са Ђуром и Игором, мислим да њих двојица рекет нису користила.  -_-

Posted

ova fotka docarava koliku je podrsku novak imao danas :D

GnaEAtjCTj28aApwurcy_article.jpeg

Posted

I ja :)
Posted

Sajle i koske ...

,,Mad Nole - Fury road,,

Posted (edited)

Meni je vimbldonska publika ove godine bila skroz OK, da nisam Novakov fan verovatno bih i ja navijao da matori zabode jos jedan u nizu. Navijaju protiv "mog" igraca sto je savrseno legitimno ali generalno su dostojanstveni i ceo vibe na tribinama je drugaciji nego u seljackom Parizu. Sad, ko zna na sta bi licilo da je Mari bio u finalu ali, na srecu, to nikada necemo saznati.

Edited by harper
Posted

Sad gledam snimak na sk2, kakav je to istorijski meč dva velikana

Posted

Uh uh

Lignjoslavu pregorele lampice

Posted

2014. godine je Rodzer dosao u finale sa osvojenih 88 od 89 servis gemova i u finalu bio brejknut cetiri puta u pet setova. Ove godine je dosao sa takodje impozantnih 89 od 90 i bio brejknut ponovo cetiri puta, ovoga puta u cetiri seta. Pricamo o coveku koji je danas odigrao neverovatno 25. finale GS turnira i svakako nije poznat kao choker osim ako s druge strane mreze ne vidi stanovitog spanskog sampiona.

Jeziv kompliment i za Rodzera i za Novaka.

Posted (edited)

Ovaj video je mislim pre toga:

kako sam ikada mogao pomisliti da je tenis buljaski sport

Edited by yolo