Geo Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 (edited) SA STILOM: Kokeza avionom Vlade Srbije otišao po novog trenera :ziga: Edited May 30, 2015 by Geo
Nemanja Posrbica Posted May 30, 2015 Author Posted May 30, 2015 Odlican igrac, ali ne verujem da ima ista od toga. Olimpija nece da ga pusti bez milion eura. Mladi reprezentativac, odlicna desna noga, snalazljiv, solidna brzina, moze i na krilo (narocito kazu da je opasan sa levog kad se namesti na desnu nogu). Ima ugovor jos 2 godine, tako da verovatno nema teorije da ga dovedemo. Pogledao sam par klipova, zaista deluje odlično. Nevezano da li će doći u CZ ili ne. Igrač koji može da igra i u prostoru i sa loptom u nogama kao napadač je vrlo tražena roba. Verujem da će imati finu inostranu karijeru. Ostavljam nadu da će ga CZ nekako dovesti, Terzić potvrdio da ga pratimo.
bradilko Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 jos milije je kad pate a psuju vlast poslednjih 70 godina delije disidenti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ryan Franco Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Hbt pola ih ne prepoznajem... Ko je na primer u cassuci dresu? I jel ovo Arkan pored Miloja? Btw sa tekmi se uvek sećam nekih trivija. Na ovoj npr, na reklamama se vrteo i CNN logo. Ne znam otkud.
pbg12345 Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Hbt pola ih ne prepoznajem... Ko je na primer u cassuci dresu? I jel ovo Arkan pored Miloja? Btw sa tekmi se uvek sećam nekih trivija. Na ovoj npr, na reklamama se vrteo i CNN logo. Ne znam otkud. svi oni koji ga nisu skinuli
bradilko Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 I jel ovo Arkan pored Miloja? jok, ti si. bdi udb stub disidentizam
adasevic Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Dajte ljudi obratite paznju na bradilka, vidite da se trudi! :(
fandorin Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 @ McCabe Stoje: Bard, dr Nešović, Žota Antonijević, Voja Kis (stric), Ivić, Miša Bukumirović, Krupni, Simeunović, Arkan, Miloje, Konstantin Ognjanović (špic, ćale mu bio guverner NBJ), Kristić, Grof, ekonom Stole Čuče/kleče, u sredini: Momčilović, Rambo, Maza i Radinović, po bokovima: civil u kravati Ne znam i ovaj u trenerci sa kopačkom Ne znam Sede ko u kafani: Blažo Raosavljević (bek u pokušaju, sada mudo u klubu, funkcija nepoznata), Adža, Maslovar, Drobnjak, Stojkovski i Vidaković
akibono Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Koliko se fore daje Anđusu i Živi da krenu sa najgrđim pljuvanjem sad kad im propadne 'savetnička' kombinacija koju furaju? Hoće li Grof izdržati tri meseca, ili je bliže dva :)
Nemanja Posrbica Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 Raosavljević je pomoćnik nepostojećeg sportskog direktora.
Milosh76 Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 @ McCabe Stoje: Bard, dr Nešović, Žota Antonijević, Voja Kis (stric), Ivić, Miša Bukumirović, Krupni, Simeunović, Arkan, Miloje, Konstantin Ognjanović (špic, ćale mu bio guverner NBJ), Kristić, Grof, ekonom Stole Čuče/kleče, u sredini: Momčilović, Rambo, Maza i Radinović, po bokovima: civil u kravati Ne znam i ovaj u trenerci sa kopačkom Ne znam Sede ko u kafani: Blažo Raosavljević (bek u pokušaju, sada mudo u klubu, funkcija nepoznata), Adža, Maslovar, Drobnjak, Stojkovski i Vidaković Svaka ti cast za memoriju, cak iako juris po netu Gledao sam ovu Zvezdu uzivo dosta puta, ali prepoznao bih 4-5 igraca maksimalno
katamaran Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 (edited) Vucicu pali avion http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezda-krade-krasica-partizanu-crvenobelima-ponovo-interesantan-i-ninkovic/106933 Naravno da Krasic nece u Srbiju al bi Ninkovic bas mogao da se vrne. Neko prica da Dauda ide iz Vitesea pa bi mogli i njega da se sete. edit: mada po tm Contract until: 30.06.2017 Edited May 31, 2015 by katamaran
Ryan Franco Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 @ McCabe Stoje: Bard, dr Nešović, Žota Antonijević, Voja Kis (stric), Ivić, Miša Bukumirović, Krupni, Simeunović, Arkan, Miloje, Konstantin Ognjanović (špic, ćale mu bio guverner NBJ), Kristić, Grof, ekonom Stole Čuče/kleče, u sredini: Momčilović, Rambo, Maza i Radinović, po bokovima: civil u kravati Ne znam i ovaj u trenerci sa kopačkom Ne znam Sede ko u kafani: Blažo Raosavljević (bek u pokušaju, sada mudo u klubu, funkcija nepoznata), Adža, Maslovar, Drobnjak, Stojkovski i Vidaković Fala lave, živ bio! Ladno Maslovara nisam poznao, a on mi je bio najbolji uz Ivića i Ramba.
Milosh76 Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Novosti lazu da je kontaktiran :ziga: :ziga: VRATI SE!
Recommended Posts