May 8May 8 10 hours ago, kud u maglu Simoviću said:@Кристофер Лумумбо šta je sad pa ovo?!Kako sta je, rat traje od kada je preuzeo savez.
May 8May 8 a pozadina je…btw mića radovanović i ja smo u bloku živeli u istoj zgradi, znam ga ko klincai celu porodicu
May 8May 8 Mića Radanović, ne Radovanović, ovde je greška. Radovanović je ex košarkaš Beobanke, FMP... Edited May 8May 8 by Nikodije
May 14May 14 Nebojša Čović u „minut do 12“ nabavio sudsku zabranu za održavanje Vanredne sednice, shodno tužbi koju su protiv Saveza i njega podneli član Nadzornog odbora Zoran Tošković i član Skupštine Rosa Ristić, što bi trebalo da posluži kao argument da će svaka eventualna odluka biti pravno nevažeća.SportklubČović servirao iznenađenje u "minut do 12", Grujini ipak...Vanredna sednica Skupštine KSS zakazana je za petak, 15. maj 2026. godine, ali je odavno počela.
May 25May 25 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/partizan-uputio-zahtev-kls-da-zameni-dva-stranca-za-f4/544656
May 25May 25 I tuzan i smesan je taj zahtev. Tuzno mi je i sto su nasi odmah nasli za shodno da se oglasavaju.
May 25May 25 Kad već ne mogu u plejof ni jedni ni drugi, daj malo cirkusa za lokalnu upotrebu.Što večiti, što sam KLS sa svojim "fajnal forom".
May 25May 25 Pravilo je pravilo jbg.Ali jos jedno koje treba revidirati. Sta sad, moramo da pisemo zahtev da bi dozvolili da za nas igraju... nasi igraci, koji su pod ugovorom.