September 30, 2025Sep 30 konstantin, trijumf, ratnici, bar su kul imena klubova. nisu ovi genericki borac, radnicki, mladost i ostale slobode i sloge. nekad je bio ergonom, pojma nemam ko je smislio to ime, ali bilo je originalno. to je bio jedini period kada je bilo nekih para u niskoj klupskoj kosarci. verovatno zahvaljujuci zoranu zivkovicu. Edited September 30, 2025Sep 30 by Nikodije
October 5, 2025Oct 5 sta se desava sa okk?nema onih meginih klinaca (backa, karalica, nikolica...)vidim protiv zlatibora u prvom kolu igrali sa 6 igraca svega
October 6, 2025Oct 6 Author 23 hours ago, pbg12345 said:sta se desava sa okk?nema onih meginih klinaca (backa, karalica, nikolica...)vidim protiv zlatibora u prvom kolu igrali sa 6 igraca svegaIgraju u Americi neki AAU turnir (srednjoškolski ali starovi). Video sam da su dobili jednu utakmicu trojkom u poslednjoj sekundi, bila haos tekma. Luka Paunov izdominirao btw protiv Zlatibora, eto igrača iz ZR koji bar KLS može da igra 😂
November 2, 2025Nov 2 izvesni robert smit, igrac dinamika, u pobedi protiv cacka postigao 48 poena, a ispalio 35 lopti, od cega 20 trojki (pogodio 8). ne secam se da sam to ikad video kod nas, takvo ispucavanje bih pre ocekivao na kipru ili u bugarskoj
November 3, 2025Nov 3 gledao ja, fina simultankacacak se (opet) samoubiojos se dumic povredio koji je ubedljivo najpouzdaniji od iskusnihpa se na kraju i kocovic povredio, on vec igra prilicno lose, narocito sto bi na ovom nivou morao dominiratidok treci veteran todorovic igra uzasno, bolje bi bilo da se penzionise nego da se brukaovi ostali il su klinci ili mahom igraci koji prvi put imaju ovave uloge u klsa i bugarcic (trener) je problematican, mislim da mu je kls prevelik zalogaj
December 20, 2025Dec 20 Šta je ovo Dynamic menja trenere ko čarape. 3 trenera za nedelju dana. Otišao Čolić došao Vićentić, otišao Vićentić došao Klipa. Ko je sledeći?
December 20, 2025Dec 20 Vićentić je došao, par dana kasnije dobio ponudu iz inostranstva i otišao.Sećam ga se iz slavnih dana Beobanke, bio je bekap centar. Edited December 20, 2025Dec 20 by Nikodije
December 20, 2025Dec 20 1 hour ago, Bole08 said:Šta je ovo Dynamic menja trenere ko čarape. 3 trenera za nedelju dana. Otišao Čolić došao Vićentić, otišao Vićentić došao Klipa. Ko je sledeći?tako je to kad nebojsa dr covic preuzmeugasili se dabogdaajde i ovde da pitam, zna li neko sta je sa "blokcetom" (luka markovic 06) mladi reprezentativac, prosle godine potpisao za fmp, pre toga bio u jokeruujedno, sta nam je i s kolegom forumasem @Блок_64 malog nema nigde, odnosno google ne pomaze, a ni bloka nema odavno na forumupitao sam vec negde, ali niko nista nije odgovorio