September 30, 2025Sep 30 2 minutes ago, theanswer said:beograd ima 14, istok sad ima 14, vojvodina sad ima 14, verovatno će i zapad nekad smanjiti na 14...mislim, vojvodina ima 14 prinudno jer su kovin i breg vršac odustali od lige i igraju niži rang ko mladost.. a da spartak nije uzeo ovaj dunav iz apatina i preselio ga u suboticu da im služi ko razvojni tim još jedna bi ekipa odustalanema para od gradova i opština, politika je sve, klubovi jedva opstajuda, bas je vidljivo "stezanje kaisa" na svim nivoimacek, malo se sad gubimjel dunav suputov ili onaj drugi tim?suput je imao klub iz apatina, igrao i on ranije, pa sinovi, a onda se prosle godine pojavio neki drugi "projekat" iz apatina koji je "pregazio" tu ligu i plasirao se u visi rang, ali sam zaboravio kako se ko zove
September 30, 2025Sep 30 Author 5 minutes ago, pbg12345 said:da, bas je vidljivo "stezanje kaisa" na svim nivoimacek, malo se sad gubimjel dunav suputov ili onaj drugi tim?suput je imao klub iz apatina, igrao i on ranije, pa sinovi, a onda se prosle godine pojavio neki drugi "projekat" iz apatina koji je "pregazio" tu ligu i plasirao se u visi rang, ali sam zaboravio kako se ko zovedunav je bio šuputov, to je sad mladi tim spartaka, preselio se u suboticuapatin je pregazio drugu srpsku, sad su ista liga kao ta dunav, prva srpska - treći rangdrugi dunav je iz starih banovaca, oni su b liga, prošle godine su igrali kup u nišu Edited September 30, 2025Sep 30 by theanswer
September 30, 2025Sep 30 2 minutes ago, theanswer said:dunav je bio šuputov, to je sad mladi tim spartaka, preselio se u suboticuapatin je pregazio drugu srpsku, sad su ista liga kao ta dunav, prva srpska - treći rangdrugi dunav je iz starih banovaca, oni su b liga, prošle godine su igrali kup u nišu ma znam bre za dunav banovce, nego ovo iz apatina em bunilo, znam da se pojavio jso jedan klub sem suputovog ali ne uznam koji se kako zove, znam da je jedan dunavnemam nikakve insajd informacije, osim sto u solidnoj meri pratim, ali imam osecaj da kosarka na tom nesto nizem nivou bas ide u kuracima tih nekih skoli kosarke, ima instant mahom sns klubova, ali stabilnih klubova, zapravo vec ispod aba nivoa ima jako malo i sve manje
September 30, 2025Sep 30 Author kikinda je bila opasan sns projekat sa sve dačom mijatovićem i aleksandrom vlahovićem ali izgubiše od apatina to su sve amaterske lige ispod B lige, slabo se tu i trenira i plaća i onda je lako napraviti projekat koji za dve tri godine dođe do nacionalnog ranga
September 30, 2025Sep 30 Author 1 minute ago, Nikodije said:Jbt ladno pratite treću ligu. I kls je egzotika.četvrtu znam najbolje
September 30, 2025Sep 30 8 minutes ago, Nikodije said:Jbt ladno pratite treću ligu. I kls je egzotika.aj sto neki pratimo, nego neki i igraju ja sam zapravo pratio samo zapadnu grupu, ove ostale na nivou da znam imena klubova i ako ima neki zanimljiv stariji igrac koji je ranije igrao na visem nivou ili pozajmljen klinacima to svoju car, vec od druge lige, gde imas veterane od 40 leta (ranije pomenuti daca mijatovic, bircevic, balmazovic i citava "plejada" nekdasnjih asova), talentovane klince (uglavnom na pozajmicama), pa neke igrace u najboljim godinama fizicki maksimalno spremne, ali koje prosto talenat ogranicava na taj nivo itdo jebemu ansvere pa ti si svojevremeno bas pisao o tom apatinskom projektu, cak je valjda jedan od suputovih sinova pozajmljivan tom klubu iz vojvodine/dzokera
September 30, 2025Sep 30 16 minutes ago, Nikodije said:Jbt ladno pratite treću ligu. I kls je egzotika.Nama u NIšu je to najviši rang koji gledamo uživo. :) Karikiram malo, imamo 2 b ligaša ove sezone, duplo više nego prethodne.
September 30, 2025Sep 30 1 minute ago, Djolle said:Nama u NIšu je to najviši rang koji gledamo uživo. :) Karikiram malo, imamo 2 b ligaša ove sezone, duplo više nego prethodne.hehehehkako se kurcite, a pre dve godine iskljucivo srpska liga jbt nis i kosarka, ko hokej na travi u ostatku srbije
September 30, 2025Sep 30 20 minutes ago, pbg12345 said:hehehehkako se kurcite, a pre dve godine iskljucivo srpska liga jbt nis i kosarka, ko hokej na travi u ostatku srbije Jbg, tužno je sve to malo, ima Niš potencijala, bazu, infrastrukturu, univerzitetski grad, ali i dalje mnogo toga fali...
September 30, 2025Sep 30 Author 2 minutes ago, Djolle said:Jbg, tužno je sve to malo, ima Niš potencijala, bazu, infrastrukturu, univerzitetski grad, ali i dalje mnogo toga fali...a najbolji košarkaš u istoriji vam stefan jović @pbg12345 i ovaj bodrožić iz fmp-a je igrao tamo uz šupute
September 30, 2025Sep 30 Za početak što se ta dva niška drugoligaša ne ujedine u jedan klub? Jedan da bude prvi tim, drugi razvojni. Edited September 30, 2025Sep 30 by Nikodije
September 30, 2025Sep 30 brate, oni su u nekom trenutku imali fazon 5 klubova u prvoj srpskoj ligi (i nijedan u nekom jacem rangu takmicenja)biugari ko bugari, nemoguce ujediniti...
September 30, 2025Sep 30 Author 20 minutes ago, Nikodije said:Za početak što se ta dva niška drugoligaša ne ujedine u jedan klub? Jedan da bude prvi tim, drugi razvojni.verovatno pare. u zrenjaninu se dva gradska kluba mrze više nego river i boka
September 30, 2025Sep 30 22 minutes ago, theanswer said:verovatno pare. u zrenjaninu se dva gradska kluba mrze više nego river i bokaTako nekako. 24 minutes ago, pbg12345 said:brate, oni su u nekom trenutku imali fazon 5 klubova u prvoj srpskoj ligi (i nijedan u nekom jacem rangu takmicenja)biugari ko bugari, nemoguce ujediniti... Pre dve godine, Niš i Konstantin (sada b ligaši), Junior Trijumf, Ratnici...