Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Darkelja junior u Dinamiku

• Replies 937
  • Views 87.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Djolle
    Djolle

Šta kažu pravila, je l sme Zvezda da promeni trenera?

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

svaka čast spartaku

• harper lee
    harper lee

Sam si napisao u nameri da opravdas Partizanovo brukanje s otkazivanjem ucesca u KLS, ovo je besmisleno takmicenje na kraju sezone u kojoj smo igrali preko 70 utakmica. Zvezda u Beogradu ima tacno ovo

Posted Images

• Author

Za OKK su potpisali Bačko i Karalić iz Mege

OKK Beograd je Miskov razvojni tim vec 4,5 sezona ako ne i vise.

Vidim da se u drugoj ligi pojavio neki IBC, iz Beograda. Prvi put čujem. Kakav je to klub i ko to drži?

Edited by Nikodije

• Author
On 19. 9. 2025. at 18:22, Nikodije said:

Vidim da se u drugoj ligi pojavio neki IBC, iz Beograda. Prvi put čujem. Kakav je to klub i ko to drži?

pojma nemam ali znam da mali danilović igra tamo na dvojnu

• Author

Evo Vukašin Arsović iz IBC-a pojma nemam ko je lik, sinoć protiv Rume, igraju inače u Pioniru domaće utakmice izgleda, pazite sad: 31min, 48p, 15/16 za 2, 3/6 za 3, 9/10 ft, 6sk, 6as, 3 ukradene, 1 to, 63 index, +39.

i meni je u potpunosti prosao ispod radara

a solidno sam pratio tu ligu zbog zela, mada ok ibc je nije ni igrao ranije, pa ni on verovatno

ima snimak iz 2021 gde trenira za ibc, a 2022 je prelazio u dinamik, ocigledno se vratio

i taj ibc, samo mi ime poznato, vidim na netu neki nenad jerkovic im je vlasnik i trener prvog tima

postoje od 2014, nikitovic im je ranije bio "koordinator svih selekcija"

• Author

Ta beogradska grupa treće lige je ubedljivo najjača svake godine maltene. Iz Vojvodine igraju samo tri tima drugu ligu, Dunav iz Banovaca u Staroj Pazovi, Proleter i Sloven iz Rume koji će verovatno naglavačke ispasti i to je sudbina koja redovno zadesi pobednika treće lige grupe Vojvodina. A ni Proleteru opstanak nije garantovan ove sezone.

Elem, KLS počinje u petak utakmicom Tamiša i Dinamika. Sve ostale utakmice se igraju u subotu. Koga interesuje Arena prenosi ovu utakmicu u petak i Vojvodina - Sloboda u subotu

2 minutes ago, theanswer said:

Ta beogradska grupa treće lige je ubedljivo najjača svake godine maltene. Iz Vojvodine igraju samo tri tima drugu ligu, Dunav iz Banovaca u Staroj Pazovi, Proleter i Sloven iz Rume koji će verovatno naglavačke ispasti i to je sudbina koja redovno zadesi pobednika treće lige grupe Vojvodina. A ni Proleteru opstanak nije garantovan ove sezone.

Elem, KLS počinje u petak utakmicom Tamiša i Dinamika. Sve ostale utakmice se igraju u subotu. Koga interesuje Arena prenosi ovu utakmicu u petak i Vojvodina - Sloboda u subotu

danas vidim da su prvu regionalnu zapad spojili u jednu grupu i da ima 16 ekipa :S

jebeno nisu normalni, ranijih godina je bilo 2x8, pa se onda igralo po 4 najbolja iz svake grupe za plasman u drugu ligu, a po 4 najlosija prave drugu grupu iz koje se ispada u drugu regionalnu

vidim proleter je doveo gomilu klinaca na prelazu iz juniora u seniore, ako se secas pitao sam te pre za ivkovica iz borca, vidim da je tamo

ocekivano bice tu oscilacija, ali ocekujem da se u nekom momentu ustabile i obezbede opstanak, ima tu solidno talenta za taj nivo takmicenja

Edited by pbg12345

Ko je sada uopšte najjači u KLS-u? Vojvodina i Vršac su značajno smanjili budžete, Zlatibor ništs posebno, možda čak najjbolji budu ovi razvojni timovi abaligaša, Radnički krst, Dinamik, Metalac...

gajdobra

i naravno cacak 94 fantom

• Author
2 minutes ago, pbg12345 said:

danas vidim da su regionalnu zapad spojili u jednu grupu i da ima 16 ekipa :S

jebeno nisu normalni, rnaijih godina je bilo 2x8, pa se onda igralo po 4 najbolja iz svake grupe za plasmana u drug, a po 4 najlosija prave drugu grupu iz koje se ispada u drugu regionalnu

vidim proleter je doveo gomilu klinaca na prelazu iz juniora u seniore, ako se secas pitao sam te pre za ivkovica iz borca, vidim da je tamo

ocekivano bice tu oscilacija, ali ocekujem da se u nekom momentu ustabile i obezbede opstanak, ima tu solidnu talenta za taj nivo takmicenja

spajanje zapada je odlagano već tri godine, tražili su da ostane takav sistem jer se najviše putuje u grupi zapad ali nisu mogli da odlažu više, sve grupe se igraju sad dvokružno, ove ostale grupe se igraju već par sezona na taj način..

da, doveli su 6,7 igrača i trenera preko mirotićeve agencije, ima nekih talenata tu, ali su prilično mladi.. a koliko čujem ozbiljno se povredio mali Topčov na prvoj utakmici... biće borba u svakom slučaju..

• Author
2 minutes ago, Nikodije said:

Ko je sada uopšte najjači u KLS-u? Vojvodina i Vršac su značajno smanjili budžete, Zlatibor ništs posebno, možda čak najjbolji budu ovi razvojni timovi abaligaša, Radnički krst, Dinamik, Metalac...

mislim da je radnički krst prilično tanak isto..

1 minute ago, theanswer said:

spajanje zapada je odlagano već tri godine, tražili su da ostane takav sistem jer se najviše putuje u grupi zapad ali nisu mogli da odlažu više, sve grupe se igraju sad dvokružno, ove ostale grupe se igraju već par sezona na taj način..

da, doveli su 6,7 igrača i trenera preko mirotićeve agencije, ima nekih talenata tu, ali su prilično mladi.. a koliko čujem ozbiljno se povredio mali Topčov na prvoj utakmici... biće borba u svakom slučaju..

pa da, ali mislim, a mrzi me da proveravam da u drugim grupama osim beogradske gde je jbg sve blizu ima manje ekipa

ok, valjda znaju sta rade, ali deluje mi to prilicno zahtevno

vidim mladost cacak je odsutala i igra nizi rang, nema ni cuprije i cini mi se jos nekih ekipa

bez zajebancije, mene uopste ne bi iznenadilo da hercegovac ispliva na vrh

deluje mi da je kls iz godine u godinu slabija

ova fuzija dinamik fmp je prilicno cudna

em sam ocekivao "jacu" ekipu dinamika, em mi nije jansio sto su presli sa dorcola u zeleznik

Edited by pbg12345

• Author

beograd ima 14, istok sad ima 14, vojvodina sad ima 14, verovatno će i zapad nekad smanjiti na 14...

mislim, vojvodina ima 14 prinudno jer su kovin i breg vršac odustali od lige i igraju niži rang ko mladost.. a da spartak nije uzeo ovaj dunav iz apatina i preselio ga u suboticu da im služi ko razvojni tim još jedna bi ekipa odustala

nema para od gradova i opština, politika je sve, klubovi jedva opstaju