foto Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 @aion nije mogao da stavi siri kadar jer je i ovo sto gledate veliki krop. fotograf je u tom trenutku bio mnogo daleko da bi mogao da napravi i siri kadar.
Caligula Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 (edited) @Aion, ajde ti slikaj siroko sa dvesta metara razdaljine. Edited April 17, 2015 by Caligula
Aion Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Samo kazem da, ako je zelo da pokaze koliko se daleko nalazio od mesta nesrece (kaligulina teza), fotografisanje teleobjektivom i krop za to nisu najbolje resenje.
foto Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 nije on zeleo da pokaze nego nije moglo da se pridje blize. glupo mi je da se mesam u celu ovu pricu iz licnih razloga ali ceo novinarsko/medijski deo foruma je vec objasnio da je pescanik ovde promasio celu loptu. foto servis tanjuga je, verovatno, najprofesionalniji deo te agencije, i po rezultatima i po profesionalnim biografijama fotografa.
Caligula Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Pa dobro, nije zeleo vec je objektivno primoran. Pa kada na displeju vidis da je dalekovod usao u njivu a znas da u realnosti nije tako, onda ces da napravis logican krop
Weenie Pooh Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Odakle uopšte da ideja da prisustvo dalekovoda treba nešto da sugeriše? Zar ne bi taj navodni scenario uplitanja u kablove bio izuzetno lako dokaziv? Ili, ako se to nije desilo (kao što nije), da je izuzetno lako dokazati da se nije desilo?
Caligula Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Pa vidis da je i 1pescanik poceo da govori o konspiraciji na kvadrat (potpuno bespotrebno uvodeci neke neverovatne teorije pored jedne jasne i dovoljno optuzujuce)
Weenie Pooh Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Ne znam, ako konspiracija glasi da je Tanjug fotošopovao dalekovode na jednu sliku (a ostale zaboravio) u preemptivnom poslušničkom pokušaju da ponudi alternativni uzrok nesreće, a posle niko više ni reč nije rekao ni o kakvim dalekovodima ni kablovima... onda je vrhunska glupost u pitanju.
akibono Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 al, stvarno - jebali ga delekovodi..... kako ne vide onda onolike krovove kuća iza njih, njihove veličine, položaje i proporcije.... a čak mu se vide i kablovi dalekovoda na onoj slici koja mu nije 'sumnjiva' evo su mu iste dve fotografije koje je sam kačio, samo da pojačanim kontrastima...
Skyhighatrist Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Na stranu što se on istripovao, mene više nervira što ovi iz Peščanika to ladno puste... Jebemmu, treba ti pola sata max da na GoogleEarthu vidiš sve, i dalekovode, i zgrade u pozadini, i da skontaš odakle je slikano i sve... Ne verujem da niko tamo nema ortake fotografe, svako bi im objasnio da se čovek nalupava za sve pare, ali ne, daj da pustimo tekst... Budalaština.
Time Crisis Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Ne bi trebalo da je neki problem otići tamo i videti ima li ili nema dalekovoda, pretpostavljam da su iz Peščanika bili tamo pre nego što su objavili članak, čak su i postavili neke slike? Ne znam šta je bizarnije u ovoj situaciji, da ih ima (čemu onda članak) ili nema (zašto bi ih neko dodavao).
Skyhighatrist Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Ama dalekovodi su bili tamo još pre nego što se gradilo naselje gore... Moš' lepo da skroluješ i da vidiš kuda idu, gde prelaze auto put, jedan par stoji u uglu ove zelene livade na koju se skršio heliš... Peščanik išao da proveri dal' su dalekovodi tamo? Ne zajebavaj... A te slike što su postavili su tek dokaz do mojega... stao neko na ulicu i islikao mobilnim okolo... Jebote kol'ko me nervira amaterizam
Блок_64 Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Ama dalekovodi su bili tamo još pre nego što se gradilo naselje gore... Moš' lepo da skroluješ i da vidiš kuda idu, gde prelaze auto put, jedan par stoji u uglu ove zelene livade na koju se skršio heliš... Peščanik išao da proveri dal' su dalekovodi tamo? Ne zajebavaj... A te slike što su postavili su tek dokaz do mojega... stao neko na ulicu i islikao mobilnim okolo... Jebote kol'ko me nervira amaterizam Ако сам ја добро схавтио ову мапу,он се уствари срушио ту уз гробље.
Skyhighatrist Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Po nekim objavljenim mapama, pao je otprilike ovde:
Recommended Posts