Nikola Kiric Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 to zvuci kao bogata riznica. inace ta obrada "Novo vrijeme" mi je jedna od stvari sa tog albuma koju bih najradje izbacio, uz draga, smrad i i don't want to be ken
giuseppe Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Bilo bi sjajno. Pesma je inače savršena i odličan izbor. Ne bih rekao da je manje poznata, ko što neko reče
Nikola Kiric Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 da li je pesma zvuk ulice sa snp objavljena na nekom njihovom albumu?
aram Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Ovo mora da se skine da se cuva... skini, cuvaj, stavi na Vimeo da mozemo i mi iz Nemacke da vidimo, jebem ti Gemu smrdljivu :(
Nikola Kiric Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 takodje, bilo bi lepo da se konacno reizda "Lutka koja kaze ne" - po meni posle "Odbrane..." najbolji album koji je VD snimio.
B_B Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 skini, cuvaj, stavi na Vimeo da mozemo i mi iz Nemacke da vidimo, jebem ti Gemu smrdljivu :( +1
yolo Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Ovo je tekst Balade Indexa: Idi sad, druze moj ljubavi pozdrav mi odnesi mojoj tiputu mom tu je krajumoran ovdje ja cu stati, zelim mirKad ne bude menekad me skriju paprati, travke i saskad ne bude meneljubit' cu je pjesmama svojim i tadO reci mi njojda je tako prolazno sve kao ptica letsamo nju da volio sam ja jer je za me bila sav svijetcrveni moj cvijetIdi sad, druze mojljubavi pjesmu mi ponesi mojoj tidalje sad mogu sampocinak ovdje ja cu naci, idi tiKad ne bude menekada dodju drugi djecaci k'o jakad ne bude menereci da cu ostati sa njom i tad O reci mi njoj da je tako prolazno sve kao ptica letsamo nju da volio sam ja jer je za me bila sav svijetcrveni moj cvijet
John Coltrane Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Svirao je sigurno Baladu na certu u BG 2009. Pisao sam vec da me je to malo smorilo u smislu sviranja tudjih pesama i da sam rekao devojci "pa mogao je odsvirati i nesto od Haustora kad radi covere vec". Ta pesma od Indexa je medju omiljenim pesmama moje keve, zato sam je i zapamtio. Sad mi zao kad se setim svega toga.
B_B Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Cudi me da je nekome Balada nepoznata stvar, a opet, mislim jasno mi je da su Indexi bili slusani sirom Jugoslavije, vjerovatno su kod nas u Bosni bili najslusaniji, a Balada je bila megahitcina.
aram Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 balada naravno megahit, nego je yolo mladac te se ne seca :D
yolo Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 (edited) Ma izrazio sam se neprecizno, hteo sam da kazem da je to najlepsa pesma Indexa koja nije imala bas tako brutalnu rotaciju kao "Da sam ja netko" ili "Sanjam" ili "Bacila je sve niz rijeku" ili "Plima".... nebitno. A i nije bila singl, mislim. Jos je strasnija Vladina verzija sa Cetinja, ovo je jedan od poslednjih koncerata (valjda je poslednji bio na Gitarijadi u Zajecaru u tom nizu). Ako me sjebe YouTube, premotajte na 1.27.30 rucno, vredi. Tako je zavrsio koncert. Zapravo je mnogo bolja od beogradske.... Edited March 12, 2015 by yolo
boshoku Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 I kad kreneš u glavi da nabrajaš njegove pesme ima ih milion a kao da nisi ni svestan njihovog postojanja... taj rad
jimi Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Tek sad sam provalio da je ovo kino u stvari njegov prateci bend. Nisam se udubljivao posto mi je malo premlako. Ne znam zasto nije nastavio sa Old Stars. Pre 5-6 godina sam ih gledao na koncertu i porazbijali su i svirkom i nastupom. Najbolja domaca svirka koju sam ikad cuo uz onaj poslednji koncert YU discipline u SKCu.
Recommended Posts