Čutura Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 Peta još bolja. :) cenim da u sestoj sledi veliko ali..
Time Crisis Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 cenim da u sestoj sledi veliko ali.. Bome šesta izgleda napakovana, ima trejler.
Čutura Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 Bome šesta izgleda napakovana, ima trejler. Отпремалац није учинио овај видео доступним у вашој земљи. :(
Time Crisis Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 Btw, ova scena iz prošle epizode je maestralna (spojler!): https://www.youtube.com/watch?v=kbsqbQvi1pw
Indy Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 Pripremajuci se za novu sezonu repriziram. Boze kako carska serija! Nikako da dočekam kaće Pavle postati Savle...
ultra plasticni Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 Koliko sam ja mogao da izmerim, ne računajući pauze u dijalogu između Isusa i Pavla, a prema Pavlovom svedočenju u njegovim poslanicama, razgovor je trajao otprilike jedan minut, možda nekoliko sekundi manje. Pa ipak se svet promenio zbog tog jednominutnog razgovora. Bio je to najpresudniji minut u istoriji čovečanstva. Taj minut je obeležio sudbinu nebrojenih miliona ljudi koji će se tek roditi. Nijedan događaj još od rođenja samog Isusa Hrista nije uticao na živote svih ljudi na ovoj zemlji tako snažno kao zapovesti koje su date i primljene u tom jednom minutu (...) Dzoni Kes
J-♣ Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 krenulo sa otaljavanjem epizode, a onda na kraju: jao, pa ko nam se to stvorio! nešto sitno sa Čakom.... baš je morao kroz centar grada da šipči ispod neonskih reklama da bi došao do govornice,valjda na periferiji Albukerkija blizu gajbe na raskrsnicama ima telefonskih govornica, ne samo u centrumislim, mi gledaoci znamo da mu smeta intezivni elektromagnetizam, struja i slično, nije bilo neophodno onako teatralno
Čutura Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 (edited) krenulo sa otaljavanjem epizode, a onda na kraju: jao, pa ko nam se to stvorio! nešto sitno sa Čakom.... baš je morao kroz centar grada da šipči ispod neonskih reklama da bi došao do govornice, valjda na periferiji Albukerkija blizu gajbe na raskrsnicama ima telefonskih govornica, ne samo u centru mislim, mi gledaoci znamo da mu smeta intezivni elektromagnetizam, struja i slično, nije bilo neophodno onako teatralno ja mislim da je on to namerno, da se testira kol'ko moze da izdrzi... i on je ukapirao da problem nije fizioloski nego psihicki, pa da vidi koliko mu nije dobro :D Edited May 17, 2017 by Čutura
Indy Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 Ali ipak se zamot'o u foliju, sto je sigurno sigurno je. Uvek me Chuck podseti na Foil od Weird Al Yankovica... :D
Recommended Posts