Jump to content
IGNORED

Better Call Saul

Ajant23

Recommended Posts

Posted

Peta još bolja. :)

cenim da u sestoj sledi veliko ali..

Posted

cenim da u sestoj sledi veliko ali..

Bome šesta izgleda napakovana, ima trejler.

Posted

Bome šesta izgleda napakovana, ima trejler.

Отпремалац није учинио овај видео доступним у вашој земљи. :(

Posted

Pripremajuci se za novu sezonu repriziram. Boze kako carska serija!

Nikako da dočekam kaće Pavle postati Savle... :fantom:  

Posted

Koliko sam ja mogao da izmerim, ne računajući pauze u dijalogu između Isusa i Pavla, a prema Pavlovom svedočenju u njegovim poslanicama, razgovor je trajao otprilike jedan minut, možda nekoliko sekundi manje. Pa ipak se svet promenio zbog tog jednominutnog razgovora. Bio je to najpresudniji minut u istoriji čovečanstva. Taj minut je obeležio sudbinu nebrojenih miliona ljudi koji će se tek roditi. Nijedan događaj još od rođenja samog Isusa Hrista nije uticao na živote svih ljudi na ovoj zemlji tako snažno kao zapovesti koje su date i primljene u tom jednom minutu (...)

Dzoni Kes

Posted

krenulo sa otaljavanjem epizode, a onda na kraju: jao, pa ko nam se to stvorio!   :thumbup:

nešto sitno sa Čakom....

baš je morao kroz centar grada da šipči ispod neonskih reklama da bi došao do govornice,
valjda na periferiji Albukerkija blizu gajbe na raskrsnicama ima telefonskih govornica, ne samo u centru
mislim, mi gledaoci znamo da mu smeta intezivni elektromagnetizam, struja i slično, nije bilo neophodno onako teatralno

Posted (edited)

krenulo sa otaljavanjem epizode, a onda na kraju: jao, pa ko nam se to stvorio!   :thumbup:

nešto sitno sa Čakom....

baš je morao kroz centar grada da šipči ispod neonskih reklama da bi došao do govornice,

valjda na periferiji Albukerkija blizu gajbe na raskrsnicama ima telefonskih govornica, ne samo u centru

mislim, mi gledaoci znamo da mu smeta intezivni elektromagnetizam, struja i slično, nije bilo neophodno onako teatralno

ja mislim da je on to namerno, da se testira kol'ko moze da izdrzi...

i on je ukapirao da problem nije fizioloski nego psihicki, pa da vidi koliko mu nije dobro :D

Edited by Čutura
Posted

Ali ipak se zamot'o u foliju, sto je sigurno sigurno je. Uvek me Chuck podseti na Foil od Weird Al Yankovica... :D

Posted

Jel vas uče u toj školi kapitalizam?! :D