ToniAdams Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Rekao sam ti šta se vidi...jok, rekao si sta si ti video.
Ajant23 Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 jok, rekao si sta si ti video. Ne, šta sam ja video - to ti nisam pisao...
kobni zelaya Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 prva opcija: deo u bolnici je san u smrtnom casu. operisao je nos i sada vise lici na pticu sa kljunom tj novim nosem. [ovde treba primetiti da je pogodak u nos glumeci samoubistvo na pozornici jako malo verovatan u stvarnosti. cev pistolja bi bila ili jako nisko a da bi to licilo publici na samoubistvo ili bi si, da je drzao cev na slepoocnici pod tim uglom, izbio oko.] shvatio je da moze da leti, odlece kroz prozor, postao je pravi Birdman. Sam pogleda dole pa gore i osmehne se kada ga ugleda kako leti. druga opcija: sve se dogadja na javi, otkinuo je nos, prisili su mu novi. odlucuje da se ubije i skace kroz prozor. Sam pogleda prvo dole, ne vidi ga, pogleda gore i onda se osmehne...zasto? Da probam ja svoju opciju: :) Hteo da se ubije pa mašio i pogodio u nos. Onda tako ojađenom i sjebanom mu rekli u bolnici da je postigao uspeh, a i da nema veze jer će da dobije novi nos. Ops vidi stvarno - novi nos! Birdman se naljutio na njega rekao mu da se jebe. Odlazi na prozor, izgleda da će da se ubije, ono ranije kad je leteo je bio trip, a i Birdman u njemu ga je napustio. Skače, ne - on može da leti! On je Birdman, bio je uvek, i biće uvek!
Musky Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 (edited) Mene više zanima onaj poslednji kadar u limbu gde se vide nekakva krila u vodi/blatu, kako to cenjeni forumaši tumače? :) ako misliš na kadar plaže sa galebovima...to u blatu su uginule džinovske meduze. Što i ide u prilog teoriji da je ipak samo sebi otkinuo nos i da je živ... prethodni put kada je bio pred slomom upravo su ga meduze u vodi sprečile da počini samoubojstvo. Kada izlazi iz toaleta svom alter egu kaže ,,buy buy assholle,, a isti odustaje od daljeg smaranja o velikom povratku...jer on se upravo dešava. Svidja mi se ovakav THE END jer je ovaj COME BACK nešto što ima smisla kao poruka i šamarčina trulom sistemu vrednovanja kvaliteta u filmskoj industriji kroz blokbaster lestvice zarade po nedelji prikazivanja. Uspeo je isključivo displejom kvaliteta na terenu koji je nov za njega...usput rizikujući ,,samo,, staru slavu i sve materijalno, ali ono što je dobio - zaradio na kraju...sjedinjenje sa ćerkom, poštovanje žene...priznanje kritike.....je samo njegovo i prajsles ... Edited February 5, 2015 by Musky
kobni zelaya Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Ma da, ne znam zašto sam utripovao da u nekakva krila u vodi, sad vidim da nisu. Inače, mislim da Birdman kaže "Bye buye....and fuck you". To više liči na njegov glas.
Musky Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Ma da, ne znam zašto sam utripovao da u nekakva krila u vodi, sad vidim da nisu. Inače, mislim da Birdman kaže "Bye buye....and fuck you". To više liči na njegov glas. u pravu si...Birdman se oprašta sa tom rečenicom.
morgana Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 (edited) svidja mi se to stanoviste samo sto nisam spremna da kraj tumacim kao fantastican Edited February 5, 2015 by morgana
3opge Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 mrtav je na kraju. sve ostale teorije su samo milozvucna tlapnja.
Musky Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 mrtav je na kraju. sve ostale teorije su samo milozvucna tlapnja. od prosviravanja tintare il od pločnika...?
roksi Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 mrtav je na kraju. sve ostale teorije su samo milozvucna tlapnja. po meni to i dalje sumnjivo. zar nije upravo ostavljeno otvoreno, ono, za licnu & personalnu projekciju. ili bas mislis da je konkretno, dakle definitivno smrt, kraj? sto vise razmisljam, ne bih mogla vise sa sigurnoscu da kazem koje scene su zapravo stvarnost a koje riganov untrasnji dijalog, svet, projekcija, itd.
Indy Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 mrtav je na kraju. sve ostale teorije su samo milozvucna tlapnja. I am not dead! Birdman.
Recommended Posts