jms_uk Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Za jms-a a i ostale: Najjeftinije BG - Norveška Najranije početak maja na 10ak dana? Gde u Norveskoj?Sent from my iTelephone using Tapatalk
Mil@n Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Gde u Norveskoj?Sent from my iTelephone using TapatalkCenim da je nebitno, svakako ćemo uzeti kola gde god. Samo da je cheap flight. Hawaii Mate 9
Frank Pembleton Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Cenim da je nebitno, svakako ćemo uzeti kola gde god. Samo da je cheap flight. Hawaii Mate 9Sad će da ti nađe let do deda mraza na severnom polu, pa rentiraj sanke sa irvasima tamo. ;-)I ćebence...
MayDay Posted December 21, 2017 Author Posted December 21, 2017 Moja drugarica je otisla u Saariselka selo u Laponiji, na severu Finske, na zimovanje. Ja generalno ne volim prirodu, ali kad gledam njen insta, bas mi se ide da mazim irvase i gledam polarnu svetlost.
maheem Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Moja drugarica je otisla u Saariselka selo u Laponiji, na severu Finske, na zimovanje. Ja generalno ne volim prirodu, ali kad gledam njen insta, bas mi se ide da mazim irvase i gledam polarnu svetlost.Daj insta link
MayDay Posted December 21, 2017 Author Posted December 21, 2017 https://www.instagram.com/katherinaolivia/?hl=en Steta je samo sto si propustio insta stories. Bili su u Kakslauttanen Arctic Resort, a tamo imas i staklene igloe da iznajmis ili kucice sa jednim krilom koje je kao stakleno iglo i zamisli sedis unutra, pijes toplu cokoladu, a na nebu ludnica. Pa umrla bih od srece:
palikaris Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 15 minutes ago, MayDay said: https://www.instagram.com/katherinaolivia/?hl=en Steta je samo sto si propustio insta stories. Bili su u Kakslauttanen Arctic Resort, a tamo imas i staklene igloe da iznajmis ili kucice sa jednim krilom koje je kao stakleno iglo i zamisli sedis unutra, pijes toplu cokoladu, a na nebu ludnica. Pa umrla bih od srece: jbt ovo izgleda kao animacija
mustang Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 12 minutes ago, maheem said: 1000e nocenje auh....po osobi ili po iglou?
maheem Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 1 minute ago, mustang said: auh....po osobi ili po iglou? po iglou
mustang Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 2 minutes ago, maheem said: po iglou a pa onda bismo mogli da se potrpamo
maheem Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 i da imam te repa neka hvala. prva super koliba koju sam nasao na airbnbu je 60e. nema iglo al svakako ću nabaviti auto sa panorama krovom i eto ti ugođaja.
Recommended Posts