Budja Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Bravo za dovođenje lika iz Sirize, koja uglavnom i predstavlja jedinu nadu u ovim krajevima. Naravno da je ulazak u bioskop levičarska stvar, kao što je i zaštita kulture i njenog ne-tržišnog statusa. Kakvo crno neideološko zauzimanje bioskopa - udarilo se na privatnu svojinu i ako se udarilo. Ja bih da dodam da Siriza, radulovicevskim recnikom receno, podrzava parazite. Koji je program promena Sirize osim da sve ostane kao sto je bilo uz ideolosko muljanje o "neoliberalizmu"? PASOK umesto PASOKa. Nemojte da kukate kada padom Vucica svi naprednjaci na drzavnim jaslama krenu da kunu Nemce i pricaju o levici, "neliberalizmu", nepravdi a naci ce se tu negde i Vulin.
Sestre Bronte Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 slobina sps je komunjarska stranka, ostalo na ovoj temi nije bitno
Budja Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 ovo je krenulo kao odgovor na nemogućnost države da reši tu propalu privatizaciju, a ne da se urušava zakon i pokreće pitanje pirivatne svojine deluje kao da si samo čekao da se iskenjaš po akciji i da kreneš sa mantranjem o crvenom zlu i promašuješ kao i obično. Organizatori su sami izabrali da se svrstaju, i to je u redu. No, onda zaboravi ideju o gradjanskoj akciji i tako to. Pokret je sam izabrao da bude podlozan politickoj kritici.
Takeshi Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 pokret je valjda posao od ideje, da ljudi hoce da gledaju drugacije filmove u bioskopu. drzavno vlasnistvo je zavrsilo sa raspalim bioskopom, privatno ni to... dajte nesto drugo da se proba.
kobni zelaya Posted December 6, 2014 Author Posted December 6, 2014 Ja bih da dodam da Siriza, radulovicevskim recnikom receno, podrzava parazite. Koji je program promena Sirize osim da sve ostane kao sto je bilo uz ideolosko muljanje o "neoliberalizmu"? PASOK umesto PASOKa. Nemojte da kukate kada padom Vucica svi naprednjaci na drzavnim jaslama krenu da kunu Nemce i pricaju o levici, "neliberalizmu", nepravdi a naci ce se tu negde i Vulin. Pa bolje je čak i da sve ostane kako jeste, nego da se još više sedne sirotinji na grbaču. A to da će razni da se prodaju kao levica, pa to je tako i sad - samo niko u to ne veruje. Organizatori su sami izabrali da se svrstaju, i to je u redu. No, onda zaboravi ideju o gradjanskoj akciji i tako to. Pokret je sam izabrao da bude podlozan politickoj kritici. Tu si u pravu. :)
kobni zelaya Posted December 6, 2014 Author Posted December 6, 2014 slobina sps je komunjarska stranka, ostalo na ovoj temi nije bitno Kako god bilo, izraz "komunjare" je postao estrada koliko i Miligram bend.
Sestre Bronte Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Kako god bilo, izraz "komunjare" je postao estrada koliko i Miligram bend. možda zato što ga neosnovano povezujete sa nekim levim ideologijama
kobni zelaya Posted December 6, 2014 Author Posted December 6, 2014 Ja kad čujem "komunjare", odmah vidim pijanog Boru Đorđevića sa šajkačom kako to izgovara.
Sestre Bronte Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 (edited) Ja kad čujem "komunjare", odmah vidim pijanog Boru Đorđevića sa šajkačom kako to izgovara. Biti pijan i nositi šajkaču nije ništa strašno, šajkaču skineš, mamurluk prođe. Strašno je zalagati se jednakost i pravdu, a raditi sasvim suprotno, što je karakteristika ovih domaćih licemernih valadalaca, od čega ne odustaju ma koje ime da izaberu. Lepo ih iškolovala eseferjota. Rodiće ovo oslabađanje bioskopa nekog novog Čedu Oženime, Radujem se Edited December 6, 2014 by Braća Strugacki
morgana Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 cekajte, vama je u srbiji sad problem sto je gerilska akcija, kako se ispostavilo, ljevicarska, a ne sto je moralo doci do gerilske akcije jer su institucije i stranke go kurac, i to lopovski? tragedija srbije je sto se ovo nije desilo mnogo ranije. nisam ljevicar, inace.
Sestre Bronte Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Levičarska je k'o i sve drugo što je levičarsko, da ne nabrajam, blago mi se gadi foliranje, sad je to malo moderno pa ajde.
kobni zelaya Posted December 6, 2014 Author Posted December 6, 2014 (edited) et Braća Strugacki Jel' Čedu Oženime iškolovala eseferjota? E, da - kad Boru prođe mamurluk javi mi da dođem u kafanu Taš da se lično uverim. Edited December 6, 2014 by kobni zelaya
Sestre Bronte Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 da skratim ovo, puno vam uspeha želim u svemu šta preduzimate ja zadržavam svoju rezervu prema svemu što se zakiti bilo kakvom ideologijom bora je inače prema mojim kriterijumima i istom košu sa tom esefrjot legacy crew
kobni zelaya Posted December 6, 2014 Author Posted December 6, 2014 da skratim ovo, puno vam uspeha želim u svemu šta preduzimate ja zadržavam svoju rezervu prema svemu što se zakiti bilo kakvom ideologijom bora je inače prema mojim kriterijumima i istom košu sa tom esefrjot legacy crew Onda je i izraz "komunjare" u istom košu.
Recommended Posts