morgana Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 skoro da sam sigurna da sam negdje nailazila na slicnu sa dobrim ocjenama i komentarima, potrazicu u toku dana pa ti saljem ako je nadjem
copkillah Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 U principu fidbek nekada može iz cuga da ti kaže da od nečega odmah odustaneš. Jednom sam gledao nešto, ne sećam se zaista šta, i u fidbeku je bilo jedno 40 uzastopnih rivjuova iz Belorusije sa po 5*. *CLOSE TAB* A ove što su podigli cenu 10x pa je kao spustili iz principa bih zaobilazio.
MayDay Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Hvala oboma! Ja sam halavo tocilo za ove stvari. :D
MayDay Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Super! Baš dobre. Kad mi stigne treća, slikam i kačim.
morgana Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 ja ne mogu da otvorim ali. to mi se i inace relativno cesto desava. tako da cu ti ujutru pogledati torbu. a reci, kako su upakovane ogrlice? moje mindjuse su bile zasticene kao da su bog zna sta, u kutijici, umotane u vise slojeva onog pucketavog najlona, u kutiji, u koverti :D
MayDay Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 ja ne mogu da otvorim ali. to mi se i inace relativno cesto desava. tako da cu ti ujutru pogledati torbu. a reci, kako su upakovane ogrlice? moje mindjuse su bile zasticene kao da su bog zna sta, u kutijici, umotane u vise slojeva onog pucketavog najlona, u kutiji, u koverti :D Take your time. Nije nikakva preša. Isto su tako upakovane, u pucketavo, pa poštansku kartonsku ambalažu.
Valk Posted December 1, 2014 Author Posted December 1, 2014 Inače, poslednjih par porudžbina sam samo vizom mogla da platim, kreditnu su odbacivali uz "sorry, we blabla cannot process blabla credit cards" Što to?
morgana Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 desava se to sa karticom, nista dugotrajno po mom iskustvu, probaj sutra
Hamlet Strašni Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 (edited) Jesam. @valk Edited December 1, 2014 by Hamlet Strašni
morgana Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 (edited) mau evo nekih, naravno iscitaj i komentare http://www.aliexpress.com/item/2013-Best-Seller-Genuine-Leather-Handbags-Fashion-Women-Shoulder-Bags-Purses-Totes-7-colors-BH282-Free/659829641.html http://www.aliexpress.com/item/Wax-cowhide-work-bag-portable-messenger-bag-genuine-leather-handbag-women-s-brown-motorcycle-bag/1142980750.html prva moze da se nadje i kod drugih prodavaca, treba ganjati povoljniju cijenu. ja sam se u stvari sjetila ove kad sam vidjela tvoju, ali sudeci po nekim komentarima nije koza: http://www.aliexpress.com/item/NEW-2014-genuine-leather-bags-women-leather-handbags-messenger-bag-totes-shoulder-Bags-for-ladies-high/1716234052.html edit, e da, nemoj da zaboravis da provjeris dimenzije torbe, na slikama budu inijaturne zene, ili minijaturne kineskinje sto je jos gore, pa torba izgleda veliko spram njih i kad ne dobacuje 30 cm u sirinu Edited December 2, 2014 by morgana
MayDay Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Auuuu, ova druga je pun pogodak! Thanks soooo much! Sad cu da radim detaljan pregled. Sad mi se svidja puno i boja konjaka, a ne treba mi. A i crna. Pfff, plava je prioritet.
Recommended Posts