Notorious Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 (edited) Ajmo na fajt topik, AnaDilajt vrag odn'o šalu. et Ana: i ja Edited October 14, 2014 by Notorious
ToniAdams Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Ajmo na fajt topik, AnaDilajt vrag odn'o šalu. et Ana: i ja ah, vec pomislio da ti se svadja, pa sad ti manipulises :(
Notorious Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 (edited) Nema ti to veze s manipulacijom, ne budi naivan. Meni se baš nikad aktivno ne svađa, al' ne odbijam kvalitetan izazov. edit: moderacijo,bušiii briši Edited October 14, 2014 by Notorious
I*m with the pilots Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Meni sestra nije muskobanjasta, deluje mi kao prosecna devojka koja se prosto ne sminka i ne udesava kao vecina.
ToniAdams Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 nije ni meni, cak mi je na momente vrlo privlacna. ima tu neku gikovsku crtu koju volim, lici mi na omatorelu enid iz ghost worlda.
nisam ja Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 ima li se pazarit kvoliti šit staf il gledate sranjad?
ToniAdams Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 (edited) gleaj u biskari ako ima, mislim da se isplati. kolko vidim zasad nema pristojnih snimaka. Edited October 15, 2014 by ToniAdams
ToniAdams Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 cetvrtinu sam stoposto sremac, pa razumem malo taj vojvodjanski
Aleksija Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 pa zene tako inace deluju na mene. mislim da je neka vrsta alergije po sredi. samo si neznoga zdravlja i krhke konstitucije i to nije nikakva sramota reci. ja procitala knjigu pre par dana i jako me se dojmio narocito zavrsni deo. jedva cekam da vidim kako su to preneli. ne znam da li se vidi taj nepisani ugovor o manipulaciji, koji je ocigledan u knjizi, o manipulaciji kao pokretackoj sili, mozda i neophodnom, konstitutivnom elementu bracne dinamike. gillian flynn se inace dosta bavi/igra patologijom u svojim trilerima (bar u onom jos jednom koji sam citala, sharp objects) i ume to bude nekako nedovrseno, nedovoljno motivisano i previse sirovo, ali barem je dovoljno provokativno da se ne zaboravi. u tom smislu joj je pomalo slicna, ali cak i zanataski jaca mo hayder. i verovatno jos gomila stancovanih koje ce probati da prikupe koji preostali cent #somedeeppsychoshit jeste za literaturu, znam. gledala sam bena afflecka kad je reklamirao film kod jona stewarta i nije mi bio odvratan. klima se otopila, blogovi tvrde da je ovo kraj kapitalizma, prezivece samo bubasvabe i oni sa kapacitetom da simpatisu -_-
Eraserhead Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Ima par dobrih momenata. Policajka je znimljiv lik, rekao bih najbolji u celom filmu. Ono kad ona njega ususkava u krevetu je po meni mnogo bolji komentar na drustvo nego karikaturalna TV epizoda. Izvrnute uloge, "neprirodnost", strah kod njega, a ona kao psihopata ima inicijativu dok on ne zna sta da uradi. Ipak film tek malo vise iznad prosecnog i daleko od ocekivanog za Finchera.
*edited by mod Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Odgledah film veceras, knjigu nisam citao a nazalost nisam stigao da dodjem na topic pre ocekivane price o mizogoniji. Glavni utisci su da se filmu najvise zamera to sto ga je radio Fincer. Da je isao na neki blind test bez imena rezisera mislim da bi dobio mnogo bolje ocene jer bi ocekivanja bila manja. Ben Aflek je kastovan zbog svoje tuposti i zbunjenosti (dead on) dok Rosamund vrlo lako moze da popase nominaciju za ovaj film. Svidja mi se to poigravanje sa zanrom, gde se glavni tvist ne desava 5 minuta pre kraj film vec se i sam film nastavlja dosta dugo nakon svih relevatnih tvistova kao i to sto nema definitivan kraj gde dobri ili losi pobedjuju vec sve nekako dolazi na isto sto je bilo i pre cele gungule. Po meni se to dosta svodi na kritiku (nesrecnog) braka i Aflekovog lika koji zbog stvari kao sto su novac, sta ce selo reci i straha od rizika ostaje u prilicno nesrecnom braku. I ne znam kako je u knjizi ali je u filmu Ejmi i te kako planirala da se ubije. na kalendaru se vidi da ima razlicite nalepnice i datume za Kill Amy i za Kill Self.
ToniAdams Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 hm. kako se glavni tvist ne dogadja pred kraj? elem, ko god svirao kurcu da je film nedostojan fincera, mora da pogleda jos puno toga. ovo je mozda najbolje rezirani fincer. (subjektivna kategorija, naravno, ali valjda je jasno da pricamo o ozbiljnim filmovima a ne o stilskim vezbama i kurcenju sta sve umem skamerom)
*edited by mod Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 pa u ogromnoj većini trilera imaš tu tendenciju da najveći tvist imaš u zadnjih 5 minuta gde se otkriva nešto veoma šokantno ili ko je pravi krivac ili ubica, pa ne stigneš da se opasuljis A ono već krenuli sa credits. ovde je glavni tvist na pola filma, à i nakon onog narednog tvista sa klanjem Barnija se desava još dosta toga u filmi. nego pade mi nesto na pamet posle prespavane noći. da je ejmi sa barnijem zapalila za grčku ili da joj redneci nisu sjebali plan a da je nakon 20 godina provaljena ona ne bi glavila zatvor jer tehnički nije prekršila nikakav zakon.
yolo Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 nego pade mi nesto na pamet posle prespavane noći. da je ejmi sa barnijem zapalila za grčku ili da joj redneci nisu sjebali plan a da je nakon 20 godina provaljena ona ne bi glavila zatvor jer tehnički nije prekršila nikakav zakon. nisam siguran, prikrivanje cinjenica od znacaja za istragu - da je ziva, na primer.
Recommended Posts