April 30Apr 30 Zaposlenima u AKS je otprilike prvog dana rekao da imaju prevelike plate i da to mora da se smanji.
April 30Apr 30 Zaposleni i u AKB i u AKS stvarno imaju neopravdano velike plate za posao koji obavljaju, a rade uglavnom ništa. Mnogi od njih i nisu dovedeni tu zbog svojih sposobnosti, već da bi bili lojalni. Svetlana Vekić koja je bila šef stručne službe AKS je još pre desetak godina imala platu otprilike kao prosečna 3-4 advokata što zarade mesečno.Da vam ne pričam kolika je bila muka da pojedini nauče da postave vest na sajt komore.A što se tiče Bratića, on je oduvek opsednut kontrolom tih finansijskih sredstava u komori. Pravio je svojevremeno dramu i za neki kancelarijski materijal, tipa što se nabavljaju fascikle po nekoj ceni, a ne po nekoj drugoj. Što se mene tiče totalno nebitna tema, komora ima milione evra na računu, ne radi ništa da zaštiti položaj advokata, a mi treba da se bavimo cenama kancelarijskog materijala i uštedom par hiljada evra godišnje na platama zaposlenih. Edited April 30Apr 30 by bejzbolka
June 9Jun 9 Šta mislite o ovom nalogu/pravnici koja je aktivna na IG...ekspert_za_radne_odnose.advokat Dragana Vidaković
June 9Jun 9 Ja mislim da svaki advokat koji se pojavljuje u medijima i smatra™ nesto u vezi random pravnih tema ne zasluzuje da bude advokat. Isto, ili slicno mislim i za one koji snimaju za tik tok, YT, instagram ili slicne drustvene mreze. Jos kad samog sebe proizvedes u eksperta za radne odnose to mi je nekako uvek bio znak da zaobidjem takvog advokata.Mozda je ova zena stvarno vrhunski advokat, ali prosto imam izrazit otpor prema ovoj vrsti marketinga (koji je valjda nedozvoljen, ali 'ajde).
June 9Jun 9 O zasto sam morao da kliknem na video Nije samo ekspert, nego i edukator koji naplacuje nakakva masterclass predavanja, koja su u fazonu kako sam spasila klijenta da ne napravi gresku prilikom otkaza, rekla sam im da jos jednom provere i utvrdili su da taj radnik nije bio zaduzen za to nesto, nego neki drugi radnik
June 10Jun 10 Postoji i jedna sudija koja je dala otkaz u Prvom osnovnom, pa sad naplaćuje savete i reklamira se preko Instagrama. Profil snazno.kroz.razvod, izvesna Jelena Pavićević.
June 10Jun 10 Onda ne zaslužuje više od pola advokata. Šta rade Zora, Perović, Borović, Tintor, Beljanski, Petronijević, Pršić itd. itd. Ljudi spavaju na televizijama sa nacionalnom frekvencijom. Mi sada imamo nekoliko advokatskih podkasta, gde su i voditelji i gosti advokati. Meni je problematično jedino ovo ekspert u njenom imenu na profilu. Edited June 10Jun 10 by advjbg
June 10Jun 10 Ova koja je ekspert u jednom postu na IG "podučava" firme i zaposlene kako da formulišu otkaz radniku e da bi radnik mogao da uzme naknadu u NSZ, iako mu ona inicijalno ne pripada...Jbm mu, ja sam da zaposleni uzmu svu kintu koju mogu, ali ovo je onako...
Thursday at 18:434 days Treba mi advokat za tužbe protiv države i grada Subotice kao investitora i drugih odgovornih lica za rekonstrukciju objekta javne namene (škole) zbog štete na drugom privatnom objektu.
Thursday at 20:274 days On 10. 6. 2026. at 8:43, napadaj said:Postoji i jedna sudija koja je dala otkaz u Prvom osnovnom, pa sad naplaćuje savete i reklamira se preko Instagrama. Profil snazno.kroz.razvod, izvesna Jelena Pavićević.Da roknemo pppovski jednu laganu krivičnu za nadripisarstvo?
Thursday at 20:554 days Eno ga na nekoj opskurnoj televiziji advokat nekoga od oštećenih u rubnikaru, koji cita iz predmeta poruke kk i naglasava da ce kasnije procitati i poruke koje sudija nije hteo da procita prilikom citanja obrazloženja presude. A nije ih pročitao jer nisu bile prikladne ni za uzi krug lica u sudnici
Thursday at 21:034 days 2 hours ago, Tale said:Treba mi advokat za tužbe protiv države i grada Subotice kao investitora i drugih odgovornih lica za rekonstrukciju objekta javne namene (škole) zbog štete na drugom privatnom objektu.To ti je najbolje da nadjes nekog u Subotici a ne ovde.
Thursday at 21:514 days 52 minutes ago, Uskebasi said:Eno ga na nekoj opskurnoj televiziji advokat nekoga od oštećenih u rubnikaru, koji cita iz predmeta poruke kk i naglasava da ce kasnije procitati i poruke koje sudija nije hteo da procita prilikom citanja obrazloženja presude. A nije ih pročitao jer nisu bile prikladne ni za uzi krug lica u sudniciNivo na kom advokati danas komuniciraju je bedniji nego ikad. Pogledati ovo, ko ima vremena. Ovaj je bio kandidat za predsednika komore.