July 13, 2025Jul 13 11 minutes ago, Hamlet Strašni said:Meni je stigao mejl posle podneproveriću. ja sam menjao mejl koji koristim i naravno obavestio komoru, ali postoji mogućnost da su poslali na stari
July 23, 2025Jul 23 gledam neki kolektivni ugovor, republički za kulturu, i doslovce piše sledeće:"zaposlenom pripada pravo na isplatu naknade troškova sahrane u slučaju smrti zaposlenog"....... znači kada zaposleni umre on, kao preminuli, jeste titular prava na naknadu troškova sopstvene sahrane.......mislim stvarnoočigledno se mislio na članove uže porodice zaposlenog kao titulare prava. sreća pa to piše u članu 119. Zakona o radu Edited July 23, 2025Jul 23 by Ted
July 24, 2025Jul 24 Jel samo meni baguje pretraga sudskih vestaka na sajtu Min. pravde? Treba mi sudski vestak elektrotehnicke struke za podrucje Viseg suda u Cacku ili nekog drugog suda u Zapadnoj Srbiji. Ima li neko od kolega preporuku?
July 25, 2025Jul 25 Mislim već 5 dana da baguje.Meni treba saobraćajne struke, ili su na odmoru, ili se spremaju za odmor, ili samo nemaju vremena. Pa sam morao na sajt...i ništa
September 15, 2025Sep 15 Viši sud od februra nije ništa platio.Imam rešenja od marta, aprila i jula. Za martovsko pokrenuo izvršenje, platio predujam, ali naravno ne može da se sprovede. Zvao danas računovodstvo "nemamo novca, i nemamo nikakvu najavu kad će biti".Ja se ne sećam da je ovako ikad bilo.Ejj, Viši sud u Beogradu ti je u blokadi 7 meseci...ekonomski tigre
September 15, 2025Sep 15 1 hour ago, Godfrey said:Viši sud od februra nije ništa platio.Imam rešenja od marta, aprila i jula. Za martovsko pokrenuo izvršenje, platio predujam, ali naravno ne može da se sprovede. Zvao danas računovodstvo "nemamo novca, i nemamo nikakvu najavu kad će biti".Ja se ne sećam da je ovako ikad bilo.Ejj, Viši sud u Beogradu ti je u blokadi 7 meseci...ekonomski tigrePromeni sredstvo izvršenja na pokretne stvari, pa idi da im popisuješ laptopove i stolice
September 15, 2025Sep 15 4 hours ago, Hamlet Strašni said:Шта се дешава са обуставом? Или је то била патка?
September 18, 2025Sep 18 Stigao mi mejl od komore.Izjašnjenje da li smo za trodnevnu obustavu.Da se izjasni do pon u 13h.Super, baš.Imam specijalu u pon u 14:30h, a u utorak ujutru imam pretres u Aleksincu.I kad izadjem iz spec u 19h nemam pojma da li da krećem za Aleksinac ili ne.Apsolutno sam protiv svake obustave koja obuhvata pritvorske predmete.
September 18, 2025Sep 18 Boli te stojko imas specijalu a mi posteni sta da radimo?Salu na stranu svaka obustava koja ne obuhvata pritvorske predmete je sviranje kurcu. Edited September 18, 2025Sep 18 by Moća