Takeshi Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 tri asa za redom, surovo. Link to comment
Have_Fun Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 hahahahahaprajsleeeees :D Link to comment
kralj Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Pa dobro bre Laki, u kojoj je to utakmici publika objektivna? Link to comment
duda Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 ja na kraju nisam ni obratila pažnju na publiku plakali ??? Link to comment
Nesh Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Realno, idealno finale bilo bi Cilic - zema Nishki (i da dobije Nishki!)! A mene, ako se na dan finala sete, sete, ako ne, nista...uzeo sam nesto na Nisikorija (uhvatio i Cilica al ne daju drugi dusmani da prodje tiket...)... :D Link to comment
Heaviside Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Tišina kad je izašao na sred terena na kraju. Link to comment
valter Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Пошто Федерер не игра финале,дал` ће се публика солидарисати,па се ни она неће појавити? :D Link to comment
stoka Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Šta se desilo ovom Čiliću?! Ovako je možda samo Nadal umeo da ponizi Fedeksa! Rodžer nije imao ni pravu priliku tokom čitavog meča ... Link to comment
duda Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 (edited) naravno da neće a menadžeri svetskih televizija upravo seku vene @odgovarala valteru Edited September 6, 2014 by dùda Link to comment
Dankan Ajdaho Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Pa dobro bre Laki, u kojoj je to utakmici publika objektivna? Pazi, ne gledaju ovo Dileje ili Alkurac, nego neki, nazovimo ih, "normalni" ljudi, koji bi, jeltetm, trebali da budu neostrašćeni i da pokažu određeni stepen poštovanja prema majstorstvu učesnika u meču. A govna nisu našla za shodno ni da mu daju kurtoazni™ aplauz po završetku. Jedna od većih ogavnosti kojima sam prisustvovao. Link to comment
Nesh Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 (edited) 10. i 16. igraju finale grend slema. Kad se poslednji put desilo nesto slicno ili makar da oba finalista nisu bila medju prvih 5 igraca? Edited September 6, 2014 by Nesh Link to comment
Garnirung Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Pa dobro bre Laki, u kojoj je to utakmici publika objektivna? Plus, ako se uzme u obzir da recimo tresneš 500-1000 dolarjev za kartu i navijaš za Feda, pa teško da ćeš da se oduševiš kretanjem rezultata. Svaka čast Marinu, odigrao je majstorski. Kei takodje. Sasvim moguće da polako ulazimo u post-big-4 eru. Link to comment
Lezilebovich Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Pazi, ne gledaju ovo Dileje ili Alkurac, nego neki, nazovimo ih, "normalni" ljudi, koji bi, jeltetm, trebali da budu neostrašćeni i da pokažu određeni stepen poštovanja prema majstorstvu učesnika u meču. A govna nisu našla za shodno ni da mu daju kurtoazni™ aplauz po završetku. Jedna od većih ogavnosti kojima sam prisustvovao. Naravno da igrača koji se dopingovao nikada ne treba nagrađivati aplauzom. Link to comment
gone fishing Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 dopingovani kao del pony 2009. :) Link to comment
Recommended Posts