Max Morlock Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Bravo Nishi! Sent from my ZP990+ using Tapatalk Link to comment
goofs Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 sramotno kako je odigrao ovaj zadnji gem. Jbm ti ja to kad se ja vise izbedacim zbog njegovog poraza od njega samog Link to comment
mlatko Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Nikad ne reci ikad gotovo dok. Link to comment
Dankan Ajdaho Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Kakvo razguživanje, jbt Link to comment
Time Crisis Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Zasluženo Nišikori :) Đoković je od prvog gema izgledao kao čovek koga su puškom naterali da izađe na teren, izgleda da se nije šalio kad je rekao da tenis više nije prioritet. Link to comment
Dankan Ajdaho Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 a novak se ovde leba najesti neće ukoliko ne uđe u teren i krene da udara loptisu umesto što je gura Imao sam neku ideju da je Beker tu da bi Novak igrao agresivnije, a u stvari u životu mu igra nije bila pičkastija. 90% onoga što udari su alibi lopte, "eto prebacio sam je preko mreže". Koji se kurac dešava s njim, da mi je znati... Link to comment
Yoda Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Sramotan, skoro skandalozan poraz. Iskuliracu sa pracenjem njegovih meceva duze vreme. Link to comment
stoka Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Nadal i Nolek igraju tzv. atletski tenis, dok je Fedeks tu gde jeste zahvaljujući svom beskrajnom talentu i fantastičnoj anticipaciji. Nole i Nadal, ako nisu maksimalno spremni i rastrčani u meču, ne mogu da budu kompetitivni i konkurentni. Večeras je Nole sporo trčao i uopšte se nije postavljao iza loptice kako treba ... Jedina dobra stvar u ovom porazu je što će legenda Fedeks uzeti još jedan "gren-slem" iako su mu mnogi preporučivali da treba da okači reket o klin ... Link to comment
renne Posted September 6, 2014 Author Share Posted September 6, 2014 znači Feđa ničim izazvan No1 na kraju godine Link to comment
Yoda Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 (edited) Kako ce ovog Nisikorija da pocisti u tri seta u finalu, Federer ili Cilic, svejedno. Edited September 6, 2014 by Yoda Link to comment
renne Posted September 6, 2014 Author Share Posted September 6, 2014 federer u finali 6:1 6:4 6:0 Link to comment
Dankan Ajdaho Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Kako ce ovog Nisikorija da pocisti u tri seta u finalu, Federer ili Cilic, svejedno. Čilić bi protiv ovog (hipotetički) ladno pukao 3:0. Dok će ga Fedex naravn počistiti. Link to comment
Timmy Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 (edited) pogresan topik. Edited September 6, 2014 by Timmy Link to comment
renne Posted September 6, 2014 Author Share Posted September 6, 2014 Treba svi Slovenci da se samopoubivaju ako ovo izgube. Al ipak mislim da ce mirno privesti. ???? Link to comment
Recommended Posts