Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

US Open 2014

Featured Replies

Gde od svih ljudi mene nadje da mi učitacaš novakopoklonstvo i gledanje svega preko Novaka.

Nisam na tebe mislio.

• Replies 792
  • Views 58.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pa moram malo :P

ozbiljno, nije bas takva razlika izmedju njih dvojice da ne bi doktor marin mogo da ga pocisti u tri gema...

U tri gema definitivno nema sanse...  :P  Daleko od toga da mislim da je Cilic los igrac ali je Nisikori bolji u svim segmentima igre osim servisa, sto ce sutra i pokazati.

serena je osvojila 18 gs

:Hail:

Karolina nije imala sanse.

ja koliko znam, a rođaci su mi ljudi koji su znali tu familiju pre rata (živeli u sarajevu i ti rođaci i čilići), nemaju veze za srbima, tj. hrvati su

ali ok, lako je tu naći neku babu srpkinnju

pod onim -dobra familija- sam misila pre svega na karakter, tj. čula sam za čilinog oca (rukometaš ) da je super kul lik, jaran i tsl

Vidim ja da ces ti za njega da navijash - ni rec za nasheg brata iz "zemlje izlazeceg sunca"...

dakle ja prestajem da gledam zenski tenis,a vise volim wta,dok se serena ne povredi,ne porodi,povuce iz tenisa..ona nije hjuman,ona je elijen.

U koliko sati počinje muško finale?

23cet

23:00

YZdu8677ut66ZZ*

Nadam se da ce osvojiti onaj Japanac. Hrvati bukvalno svakih sat izbacuju clanak koliko je ostalo do finala :isuse: .

Nadam se da ce osvojiti onaj Japanac. Hrvati bukvalno svakih sat izbacuju clanak koliko je ostalo do finala :isuse: .

Sreca sto ne znas japanski, oni su vec izbacili hentai pirnic u kome hishikori kara cilica.

Nadam se da je legendarni splitski mandril & novofrigani trener dočarao Čileru da mu je ovo ta jedna prilika da napravi nešto što će se pamtiti, i da zbog svoje loše posložene glave drugu nikad dobiti neće, kao ni mandril.

Ako ovo Marin ne uzme, neka si slobodno zašilji kolac i gurne u dupe, pa gura dok ne prestane boljeti.

Hm ima li tentacle monster, daj link!?!

Simpatisem oba igraca, uzivacu u finalu i bice mi drago ko god da pobedi :)