stoka Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Postoji šansa da ga Čila demolira u tri seta. Ali dovoljno je da prvi put švajzne neki zicer u mrežu ili aut pa da ga to totalno poremeti. Barem je do sada tako bilo .. Link to comment
duda Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 chiara gambuzza @ChiaraGamTWI · 25m CBS will burn the studio if the final is Cilic/Nishikori. Link to comment
renne Posted September 6, 2014 Author Share Posted September 6, 2014 Шта ако се не распадне?Постоји бар мала шанса ѕа тако нешто.Ne postoji Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 jinx ? naravno. mada, odrace ga cilic, nazalost. :( Link to comment
Nesh Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Publika gleda u nebo i navija za kisu! :D Link to comment
renne Posted September 6, 2014 Author Share Posted September 6, 2014 Do kraja meča čilić uzima jedan gem Link to comment
Zaz_pi Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Tesko je da ce se dva puta izvuci posle 2-0 ali ako uspe zasluzuje da zavrsi na prvom mestu na kraju godine. :) Link to comment
renne Posted September 6, 2014 Author Share Posted September 6, 2014 Ma izvlači se na raspad protivnika, na ime Link to comment
Nesh Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 U Meridianu 3.36 na Federera. U Maxbetu 2.80. Nisu uracunali kisu jos. :D Nego, covek se bori za najveci uspeh u karijeri i igra odlicno i ne moze da dobije nista vise od muka od publike. Link to comment
valter Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Узе Марин и више од једног гема.Сумњам да је Федерерова тактика да пусти прва два сета :D Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 los ti je jinx, previse ides u krajnost. jasno je da je cilic danas bolji i da ce ga rutinski odraditi. Link to comment
valter Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 U Meridianu 3.36 na Federera. U Maxbetu 2.80. Nisu uracunali kisu jos. :D Nego, covek se bori za najveci uspeh u karijeri i igra odlicno i ne moze da dobije nista vise od muka od publike. Поштена Њујоршка публика. Link to comment
renne Posted September 6, 2014 Author Share Posted September 6, 2014 Nego, covek se bori za najveci uspeh u karijeri i igra odlicno i ne moze da dobije nista vise od muka od publike. TugaAli na žalost klasika. Ja ne znam šta će ti svi ziloti kad se ovaj penzioniše. Neko ritualno kolektivno samoubistvo, šta li Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted September 6, 2014 Share Posted September 6, 2014 Tuga Ali na žalost klasika. Ja ne znam šta će ti svi ziloti kad se ovaj penzioniše. Neko ritualno kolektivno samoubistvo, šta li pa ni meni nije bilo lako kad se jordan penzionisao. ko ce da navija za marina drogerasa cilica. Link to comment
Recommended Posts