yolo Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 ajao ... ne vracam se sa 5.5" na manje.... zene znaju najbolje
yolo Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 oce taj factory reset da mi pobije slike u memoriji?! evo 190e http://www.kupujemprodajem.com/Redmi-Note-3-PRO-Dual-LTE-32GB-NOVOO-32463996-oglas.htm?filter_id=53792853
Haralampije Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 U međuvremenu je stigao novi MIUI, sve fercera glatko, imam 0 zamerki Koji ?MIUI 8.9 ili neki drugi?
Skyhighatrist Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 (edited) idi bre kako 4-5 dana Nemam pojma, al' tako je Primeti da ima još 41%... Koji ?MIUI 8.9 ili neki drugi? Sad je na 8.0.1 Global Stable, doputovao je iz Jagodine sa 7.nešto kineskim, pa sam ga odmah promenio na 7.nešto Global a onda se neki dan sam updateovao na ovaj... Edited September 7, 2016 by Skyhighatrist
jms_uk Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 (edited) Dudž je Šlj brend. Kaži mi koliko bi da potrošiš pa ću ti reći šta valja. 50-60 kinti? Stvarno mi ne bi trebalo ni za sta vise nego dual SIM [za dva broja koja retko ko zove/salje poruke], data hotspot i 2-3 aplikacije [tipa uber]. Edited September 7, 2016 by jms_uk
Ardian Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Redmi Note 3 rabim vec par meseci. Fantazija! A vidim, ni cena mu ne pada. Toliko sam ga i ja platio na KP. Nego, @Skyhighatrist, koji je to app za guzvu u Vitanovackoj?
jms_uk Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 @Moća Vidi ovde - ima li nesto da valja?Jedino ime sto prepoznah je Lenovo, ali sam procitao nekoliko reviews da je A616 bas los? http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_mPrRngCbx=1&_udlo&_udhi=60&_dcat=9355&Connectivity=4G&_nkw=dual%20sim%20android&LH_PrefLoc=1&rt=nc&LH_BIN=1&_trksid=p2045573.m1684
Tale Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Redmi Note 3 rabim vec par meseci. Fantazija! A vidim, ni cena mu ne pada. Toliko sam ga i ja platio na KP. Nego, @Skyhighatrist, koji je to app za guzvu u Vitanovackoj? Verovatno Waze (Srbija)
Skyhighatrist Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Ne bre, javio mi se (iz čista mira, naglašavam) Google goddamn maps Tek sam juče provalio da obeležava ulice crveno, žuto, plavo i zeleno. Nisam ništa podešavao, nit' sam ga šta pitao. Prokletinja sve zna...
Zli Gli Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Ne bre, javio mi se (iz čista mira, naglašavam) Google goddamn maps Tek sam juče provalio da obeležava ulice crveno, žuto, plavo i zeleno. Nisam ništa podešavao, nit' sam ga šta pitao. Prokletinja sve zna... To su ubacili valjda nedavno, koristim ja cesto Maps preko telefona i primetio sam teki neki dan u Beogradu kad sam isao da gledam neki auto. Do skoro mislim da nije bilo, znaci da je doslo uz neki od zadnjih apdejtova.
Tresko Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 To su ubacili valjda nedavno, koristim ja cesto Maps preko telefona i primetio sam teki neki dan u Beogradu kad sam isao da gledam neki auto. Do skoro mislim da nije bilo, znaci da je doslo uz neki od zadnjih apdejtova. Jel ti vratio Moca 2 eura sa Ali-ja? :P
Zli Gli Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Jok, cuti ko pizda, ne javlja se. Aj sto mlati lovu na kineskim telefonima, od advokature, menadzerisanja.. nego i nas sirotinju poceo da potkrada za sitne pare :(
Duci Simonovic Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 To je tako jednom kad se zavrti para teško se zaustaviti, pa ja znam neke što godišnje 2 zimovanja i 2 letovanja, jel moš zamisliti tako nešto
Zli Gli Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Tako ce i brat Moca, prvo Pezo 308 pa sad idu ta letovanja i zimovanja x2
Recommended Posts