Аврам Гојић Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 pa da, Romi su kod nas zasticeni kao bele mecke, mogu da stave kartonsku kucu bilo gde, i voze vozila bez registracije.
kim_philby Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 odakle ovo ? (ne kažem da nije istina, ali me baš zanima)zar nije Luba rekla da su i oni koji se izjašnjavaju kao Cigani "prebacivani" u Rome ? http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=18082&st=600#entry1988488
Аврам Гојић Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 malo mi je nejasan ovaj tok diskusije. ako je sluzbeno ime etnicke grupe - Romi, onda ce popisivac tako i da upise, bez obzira da li je popisani rekao Ciganin, Dzipsi ili ma sta slicno.
Turnbull Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Pa da, ali to je onda socijalni inženjeringtm
luba Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 malo mi je nejasan ovaj tok diskusije. ako je sluzbeno ime etnicke grupe - Romi, onda ce popisivac tako i da upise, bez obzira da li je popisani rekao Ciganin, Dzipsi ili ma sta slicno.pa to, tako sam i napisala u postu. zanimljivo je, doduse nema veze sa romima, da su oni koji su se izjasnjavali kao dzedaji, jugosloveni i zvezdasi, zavrsili u rubrici ostalo. sto samo pokazuje da je milojko pantic ili zvonko mihajlovski, ne secam se koji od bardova, lepo rekao da je statistika kao bikini.
luba Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 zvonkoovo je za banovanjejeste, prihvatam krivicu :DKoji zvonko? zvonko mihajlovski, sportski komentator, inace brat pedje dboja.
InvisibleLight Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 (edited) pomenula lubaedit.kasnimoff - prenosio najvise hokej -partizan vs jesenice i ,kako je on zvao, vimbledon Edited December 3, 2012 by InvisibleLight
Аврам Гојић Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Pa da, ali to je onda socijalni inženjeringtm aha, to je fora. e pa sa tim numem da polemisem, suvise je bazicna stvar.Romi su sebi odabrali jedinstveno ime da bi definisali svoju naciju i utvrdili njen jezicki i etnicki identitet, i preko apsolutno svih (barem u Srbiji) svojih tela izrazili jasnu zelju da ih treba zvati Romi. posto jos nije sazrelo za svet bez nacija u kome nema ni Roma ni Srbina ni Albanca vec samo coveka, opredeljujem se da postujem tu njihovu veoma jasno artikulisanu zelju. ko nece, ne mora i time se iskljucujem iz diskusije koja se vrti u krug vec danima. svi jebeni argumenti moraju da se ponavljaju iznova i iznova zato sto dodje neko koga mrzi da cita prethodne strane i nosi sa sobom isti bagaz losih informacija.
Indy Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Jbt, vreme je da malo odmorim od foruma, ladno sam mislio da ima neki forumaš zvonko. inace brat pedje dboja.Jeee
3opge Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 jeste, prihvatam krivicu :Dzvonko mihajlovski, sportski komentator, inace brat pedje dboja.nije brat Pedje nego onog drugog koji je svirao s njim.
aram Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Misko Mihajlovski, ranije sa Slobom Konjovicem, Vladom Jovanovicem i Markom Pesicem u Kozmetici.Misko je inace umro pre godinu dana.
garcia Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 (edited) Misko Mihajlovski, ranije sa Slobom Konjovicem, Vladom Jovanovicem i Markom Pesicem u Kozmetici.Misko je inace umro pre godinu dana.slava mu. Edited December 3, 2012 by garcia
Recommended Posts