Jump to content
IGNORED

Politička korektnost

čekmeže

Recommended Posts

Posted

pa da, Romi su kod nas zasticeni kao bele mecke, mogu da stave kartonsku kucu bilo gde, i voze vozila bez registracije.

Posted

malo mi je nejasan ovaj tok diskusije. ako je sluzbeno ime etnicke grupe - Romi, onda ce popisivac tako i da upise, bez obzira da li je popisani rekao Ciganin, Dzipsi ili ma sta slicno.

Posted

Pa da, ali to je onda socijalni inženjeringtm

Posted
malo mi je nejasan ovaj tok diskusije. ako je sluzbeno ime etnicke grupe - Romi, onda ce popisivac tako i da upise, bez obzira da li je popisani rekao Ciganin, Dzipsi ili ma sta slicno.
pa to, tako sam i napisala u postu. zanimljivo je, doduse nema veze sa romima, da su oni koji su se izjasnjavali kao dzedaji, jugosloveni i zvezdasi, zavrsili u rubrici ostalo. sto samo pokazuje da je milojko pantic ili zvonko mihajlovski, ne secam se koji od bardova, lepo rekao da je statistika kao bikini.
Posted
zvonkoovo je za banovanje
jeste, prihvatam krivicu :D
Koji zvonko? :unsure:
zvonko mihajlovski, sportski komentator, inace brat pedje dboja.
Posted (edited)

pomenula lubaedit.kasnimoff - prenosio najvise hokej -partizan vs jesenice i ,kako je on zvao, vimbledon

Edited by InvisibleLight
Posted
Pa da, ali to je onda socijalni inženjeringtm
aha, to je fora. e pa sa tim numem da polemisem, suvise je bazicna stvar.Romi su sebi odabrali jedinstveno ime da bi definisali svoju naciju i utvrdili njen jezicki i etnicki identitet, i preko apsolutno svih (barem u Srbiji) svojih tela izrazili jasnu zelju da ih treba zvati Romi. posto jos nije sazrelo za svet bez nacija u kome nema ni Roma ni Srbina ni Albanca vec samo coveka, opredeljujem se da postujem tu njihovu veoma jasno artikulisanu zelju. ko nece, ne mora i time se iskljucujem iz diskusije koja se vrti u krug vec danima. svi jebeni argumenti moraju da se ponavljaju iznova i iznova zato sto dodje neko koga mrzi da cita prethodne strane i nosi sa sobom isti bagaz losih informacija.
Posted

Jbt, vreme je da malo odmorim od foruma, ladno sam mislio da ima neki forumaš zvonko.

inace brat pedje dboja.
Jeee
Posted
jeste, prihvatam krivicu :Dzvonko mihajlovski, sportski komentator, inace brat pedje dboja.
nije brat Pedje nego onog drugog koji je svirao s njim.
Posted

Misko Mihajlovski, ranije sa Slobom Konjovicem, Vladom Jovanovicem i Markom Pesicem u Kozmetici.Misko je inace umro pre godinu dana.

Posted (edited)
Misko Mihajlovski, ranije sa Slobom Konjovicem, Vladom Jovanovicem i Markom Pesicem u Kozmetici.Misko je inace umro pre godinu dana.
slava mu. Edited by garcia