precog Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 Skola za roditelje "Gmaz", prvi cas je besplatan.
precog Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 precog, udarna pesnica krupnog kapitala.Ziveo kapitalizam, dole diktatura proletarijata.
ToniAdams Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 u 95% slucajeva odluci da uzme ono sto smo svi znali da ce da uzme.lako je tebi kad si zaglavio na tom nivou
radisa Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 To sam i ja juce pomislio.... stalno mi dete dobija princeze elze, ne znam sto misle da joj se r2d2 i 3po ne bi svideli. Kod dece stvarno preteruju sa tim da je nesto za devojcice, a drugo za decake Ja mojoj uzimam malo jedno malo drugo, detetu lepo svejedno... I uzgred, mala se sve u 16 vija sa BB-8 po kući, ne znam zašto joj star wars sličice ne bi prijale
svashtabezneshto Posted October 6, 2016 Posted October 6, 2016 (edited) "Mama, mama, hajde da kupimo nešto, dobićemo sličice!" Anegdota, od pre par dana, ispred lokalnog marketa. Čini mi se da je to vešt trgovački trik* da od malih nogu tretiraju decu kao svoje buduće potrošače, stvarajući im naviku kupovanja, uslovljenu poklonom**. *trik ili zloupotreba dece, nisam sigurna **cena sličica je već uračunata u cenu artikala, tako da je i to prevara (a uz to pospešuju i rodne stereotipe) edit: mozak isključen Edited October 7, 2016 by svashtabezneshto
porucnik vasic Posted October 28, 2016 Posted October 28, 2016 Jab ovo sve nosio. Бруклин не Њујорк. Друго не би ја дирао...
Prospero Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_sports_team_names_and_mascots_derived_from_indigenous_peoples
Recommended Posts