October 26, 200816 yr Author + da pozdravim sve pederke/pedere jednim 'ffffuck off' iz petnih zila, a duboki naklon i rukoljub za piksetu, caricu.
October 26, 200816 yr duboki naklon i rukoljub za piksetu, caricu.Cast mi je uzivati Vasu naklonost, Sir Badman of Badsville. -_-
October 26, 200816 yr + da pozdravim sve pederke/pedere jednim 'ffffuck off' iz petnih zila...zeldi... Edited October 26, 200816 yr by ToniAdams
October 27, 200816 yr Author Cast mi je uzivati Vasu naklonost, Sir Badman of Badsville. -_-kad razmislim, samo ti i niko vise :)
October 28, 200816 yr Author lepo, a sad nemoj vise da razmisljas ;)neam cime. mozak na rezervi vec danima. nije bitno, vazno da sam, izgleda, zakacio i tu subotu za b. howl, pa me sada briga za sve. jbt, koji sam ja tzar, nego sta!!
October 28, 200816 yr neam cime. mozak na rezervi vec danima. nije bitno, vazno da sam, izgleda, zakacio i tu subotu za b. howl, pa me sada briga za sve. jbt, koji sam ja tzar, nego sta!!ok, gazda, da ti mozak ne bi atrofiro i da malo razmrdaš te rđave vijuge: šta misliš o Frojdovoj teoriji okazionih inverzija?
October 28, 200816 yr Author ok, gazda, da ti mozak ne bi atrofiro i da malo razmrdaš te rđave vijuge: šta misliš o Frojdovoj teoriji okazionih inverzija?pojma nemam sta je to, a mislim da sam nevidjeno zagoreo te da moram podhitno da poradim po tom pitanju.
October 28, 200816 yr ok, gazda, da ti mozak ne bi atrofiro i da malo razmrdaš te rđave vijuge: šta misliš o Frojdovoj teoriji okazionih inverzija?a kakva je teorija u pitanju? moze detaljnije? :)
October 30, 200816 yr pojma nemam sta je to, a mislim da sam nevidjeno zagoreo te da moram podhitno da poradim po tom pitanju.pa to ti chovek i kazhe, pita te jel' bi im'o neshto protiv da se okazinalno invertirash... m'slim, ako ne nedzesh nishta zhensko ...al' mozhda i nije to, ne znam ti ja te stvari ... nego, 'de si batikure, sto godina te nisam video (wink, wink)
October 30, 200816 yr al' mozhda i nije to, ne znam ti ja te stvari ... nego, 'de si batikure, sto godina te nisam video (wink, wink)pa gde ste Vi gosn Smith? ja obitavam ovde (tacnije, gubim vreme uglavnom) a Vas nesto nema u zadnje vreme. 'Ste dobro? :)
October 30, 200816 yr pa gde ste Vi gosn Smith? ja obitavam ovde (tacnije, gubim vreme uglavnom) a Vas nesto nema u zadnje vreme. 'Ste dobro? :)aaah, da, turneja po donjoj skandinaviji, centralnoj savani i poluotocima, uspjeshno odradzena... nego, shta se deshava u weissenburgu (osim shto se bada vabi na istopolni snoshaj)?