bad music for bad people Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 + da pozdravim sve pederke/pedere jednim 'ffffuck off' iz petnih zila, a duboki naklon i rukoljub za piksetu, caricu.
Pixie Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 duboki naklon i rukoljub za piksetu, caricu.Cast mi je uzivati Vasu naklonost, Sir Badman of Badsville. -_-
ToniAdams Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 (edited) + da pozdravim sve pederke/pedere jednim 'ffffuck off' iz petnih zila...zeldi... Edited October 26, 2008 by ToniAdams
bad music for bad people Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Cast mi je uzivati Vasu naklonost, Sir Badman of Badsville. -_-kad razmislim, samo ti i niko vise :)
Pixie Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 kad razmislim, samo ti i niko vise :)lepo, a sad nemoj vise da razmisljas ;)
bad music for bad people Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 lepo, a sad nemoj vise da razmisljas ;)neam cime. mozak na rezervi vec danima. nije bitno, vazno da sam, izgleda, zakacio i tu subotu za b. howl, pa me sada briga za sve. jbt, koji sam ja tzar, nego sta!!
Willow Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 neam cime. mozak na rezervi vec danima. nije bitno, vazno da sam, izgleda, zakacio i tu subotu za b. howl, pa me sada briga za sve. jbt, koji sam ja tzar, nego sta!!ok, gazda, da ti mozak ne bi atrofiro i da malo razmrdaš te rđave vijuge: šta misliš o Frojdovoj teoriji okazionih inverzija?
bad music for bad people Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 ok, gazda, da ti mozak ne bi atrofiro i da malo razmrdaš te rđave vijuge: šta misliš o Frojdovoj teoriji okazionih inverzija?pojma nemam sta je to, a mislim da sam nevidjeno zagoreo te da moram podhitno da poradim po tom pitanju.
batticuore Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 ok, gazda, da ti mozak ne bi atrofiro i da malo razmrdaš te rđave vijuge: šta misliš o Frojdovoj teoriji okazionih inverzija?a kakva je teorija u pitanju? moze detaljnije? :)
Mr.Smith Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 pojma nemam sta je to, a mislim da sam nevidjeno zagoreo te da moram podhitno da poradim po tom pitanju.pa to ti chovek i kazhe, pita te jel' bi im'o neshto protiv da se okazinalno invertirash... m'slim, ako ne nedzesh nishta zhensko ...al' mozhda i nije to, ne znam ti ja te stvari ... nego, 'de si batikure, sto godina te nisam video (wink, wink)
batticuore Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 al' mozhda i nije to, ne znam ti ja te stvari ... nego, 'de si batikure, sto godina te nisam video (wink, wink)pa gde ste Vi gosn Smith? ja obitavam ovde (tacnije, gubim vreme uglavnom) a Vas nesto nema u zadnje vreme. 'Ste dobro? :)
Mr.Smith Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 pa gde ste Vi gosn Smith? ja obitavam ovde (tacnije, gubim vreme uglavnom) a Vas nesto nema u zadnje vreme. 'Ste dobro? :)aaah, da, turneja po donjoj skandinaviji, centralnoj savani i poluotocima, uspjeshno odradzena... nego, shta se deshava u weissenburgu (osim shto se bada vabi na istopolni snoshaj)?
bad music for bad people Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 yep, i u petak opet seks od 8 do 2-3 po ponoci:
Recommended Posts