Jump to content
IGNORED

Fargo

Lrd

Recommended Posts

Posted

erstwhile on Fargo  :Hail:

Bili Bob je odličan, a sve više mi se sviđaju i ponoćni kauboj i njegov bradati drugar.

u ovoj mi je malo smetalo što je bilo dijaloga sa ponavljanjima i otezanjima ko iz Siniše Pavića:

- chief, they got him

- who?

- Duluth PD.

- no, who'd they get?

...

- how come they called you?

- pardon?

- well you're not even on the case.

itd. slično i sa pozivom iz gepeka (did you say you were kidnapped?)

ali ok, ukupno je utisak prilično dobar za sada.

Posted

Pa dobro™, ali to su sve trejdmarkovi braće Koen koji se ovde imitiraju. Sad, što nije uvek uspešno...ne može svako da bude braća. :)

Posted

bili bobov lik je najjači. ukokaće i ovu dvojicu. demon psihoanalitičar.

super je što je lesteru rekao u prvoj epizodi da nismo odmakli od majmuna, a sad je rešenje zagonetke odmah počelo rečenicom "kad smo sišli sa grana".

Posted

ne vredi, ne mogu da cekam. sutra maraton, film "Fargo" i dve epizode serije.

Posted

ne vredi, ne mogu da cekam. sutra maraton, film "Fargo" i dve epizode serije.

Do sada su bile četiri epizode, a za pet dana će i peta. To ti taman pola serije.

Posted

Najbolja epizoda do sada. Bolja mi je i od prve. 

+ 1.  I konacno se uspostavlja veza sa original filmom.  :Hail:

Posted

serija je super. meni je jedino, za razliku od većine, bob najslabija karika... kad podigne one obrvice, pa kao nešto značajno gleda, a visok metar i zgažena pogačica... zaista ne znam ko bi se od njega usrao, još policajac... :fantom:

Posted

Meni je baš laknulo kada su mu sredili ruku, taman sam se uplašio da će da buđa do kraja serije.

Posted

serija je apsolutno sjajna, lrde, ziv bio. :Hail:

ako bih trazio dlaku u jajetu, nije mi se svidila peta epizoda. ne bih volio da serija ode u tom pravcu i pobjegne od crne komedije.

Posted

Bob je apsolutno dominantan u dijalozima i to mi je najupecatljiviji segmenat serije.

Posted

odlicna epizoda, valjda nece da zajebu na kraju kao true detective

Posted

1 zakuvavanje u stilu brejking beda. lester sve vise podseca na hajzenberga.

Posted (edited)

S tim sto je ovaj na pocetku mogao da se opravda rakom i zeljom da zastiti porodicu. Lester, s druge strane...

E da, nije mi se svidelo sto nas vuku za nos mogucom pogibijom glavnog lika iako je jasno da od toga nema nista, vazda sam mrzeo te lazne cliffhangere. Ostatak epizode super.

Edited by Calavera