Jump to content
IGNORED

Fargo

Lrd

Recommended Posts

Posted

au serija ubiva

meni najsmesnije od oko1:20 :D

• 2 months later...
Posted (edited)

Ne znam kakva će da bude ovde, ali Carrie Coon je odlična u Leftoversima, drago mi je da je počela da dobija prominentnije uloge u serijama, pa i filmovima (Gone Girl).

Edited by Jeremija
  • 3 weeks later...
Posted

Oće rts da pušta i treću sezonu kako izlazi, pošto vidim da žure da emituju e20 sutra. Sad vidim da mcgregor glumi. Koji gotivan lik.

Posted (edited)

Druga sezona se puštala na (domaćem) AMC-u godinu i po dana pre nego na RTS-u.

Ako bih morao da pogadjam, treća sezona će biti na AMC-u, a novi Twin Peaks na HBO-u.

Edited by Jeremija
  • 2 weeks later...
Posted

Dobra prva epizoda :D

parole officer i njegova pratilja obećavaju, dobra mi je i pojava predstavnika The Investors a Maurice i njegov pokušaj da se seti adrese sa cedulje i zaplet koji sledi usled toga je urnebes :lolol:

Posted

A na pocetku "Ako tvrdis da si ti u pravu, onda je drzava pogresila? Da li mislis da je drzava pogresila?" odgovor "Ne" ispitivac" Odlicno, da Juri..." :lolol:

Posted

ne znam zasto ali za sada mi je ova sezona dosta slabija od prve dve

Posted

ne znam zasto ali za sada mi je ova sezona dosta slabija od prve dve

Bilo je smesnih momenata, no bumo videli tek su dve prosle.

Posted

al' čime je ispisala poruku  :s_w: 

• 2 weeks later...
Posted

Završio sam prvu sezonu. :)

Dont get me wrong, serija je zanimljiva (skontao sam vremenom da mi je to no.1 kriterijum, sve ostalo nije vredno), odlično snimljena, dobri likovi...

Ali malo mi smeta naivnost u nekim momentima priče.. Čovek je ubio cca 50 ljudi, slučaj se zagasio sa onoliko dokaza, ono je jednostavno van pameti. Kada su provalili da je Bili Bob vozio Lesterova kola tj da je ovaj lagao oko toga, umesto da ga momentalno hapse i procesuiraju™, sve se nekako vuče i lagano... Ok, kontam da je malo mesto uj pitanju, ali ipak, 2008 je godina... Policija se baš ponela ne loše već debilno.

Al sve u svemu, dobar provod. 

Posted

treca sezona je posle cetiri odgledane epizode apsolutno negledljiva. odlazem za jesen

Posted

Policija se baš ponela ne loše već debilno.

što uošte nije nerealno u stvarnom životu

uostalom, Fargo kao serija, slavi glupe ljude 

treca sezona je posle cetiri odgledane epizode apsolutno negledljiva. odlazem za jesen

wow, ovo je prvi put da je bilo ko rekao nešto negativno o trećoj sezoni

Posted

@treca sezona
druga epizoda je ustvari ponovljena prva, treca je wtf, cetvrta vraca veru da ce ipak biti gledljivo do kraja.
stej tjund

+ mekgregor fejluje opasno - strci, glumata, smeta.