Jeremija Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 (edited) Ne znam kakva će da bude ovde, ali Carrie Coon je odlična u Leftoversima, drago mi je da je počela da dobija prominentnije uloge u serijama, pa i filmovima (Gone Girl). Edited March 21, 2017 by Jeremija
nisam ja Posted April 9, 2017 Posted April 9, 2017 Oće rts da pušta i treću sezonu kako izlazi, pošto vidim da žure da emituju e20 sutra. Sad vidim da mcgregor glumi. Koji gotivan lik.
Jeremija Posted April 10, 2017 Posted April 10, 2017 (edited) Druga sezona se puštala na (domaćem) AMC-u godinu i po dana pre nego na RTS-u. Ako bih morao da pogadjam, treća sezona će biti na AMC-u, a novi Twin Peaks na HBO-u. Edited April 10, 2017 by Jeremija
maheem Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 Dobra prva epizoda :D parole officer i njegova pratilja obećavaju, dobra mi je i pojava predstavnika The Investors a Maurice i njegov pokušaj da se seti adrese sa cedulje i zaplet koji sledi usled toga je urnebes
Milosh76 Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 A na pocetku "Ako tvrdis da si ti u pravu, onda je drzava pogresila? Da li mislis da je drzava pogresila?" odgovor "Ne" ispitivac" Odlicno, da Juri..."
bosque Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 ne znam zasto ali za sada mi je ova sezona dosta slabija od prve dve
Zico Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 ne znam zasto ali za sada mi je ova sezona dosta slabija od prve dve Bilo je smesnih momenata, no bumo videli tek su dve prosle.
Mil@n Posted May 13, 2017 Posted May 13, 2017 Završio sam prvu sezonu. :) Dont get me wrong, serija je zanimljiva (skontao sam vremenom da mi je to no.1 kriterijum, sve ostalo nije vredno), odlično snimljena, dobri likovi...Ali malo mi smeta naivnost u nekim momentima priče.. Čovek je ubio cca 50 ljudi, slučaj se zagasio sa onoliko dokaza, ono je jednostavno van pameti. Kada su provalili da je Bili Bob vozio Lesterova kola tj da je ovaj lagao oko toga, umesto da ga momentalno hapse i procesuiraju™, sve se nekako vuče i lagano... Ok, kontam da je malo mesto uj pitanju, ali ipak, 2008 je godina... Policija se baš ponela ne loše već debilno.Al sve u svemu, dobar provod.
ultra plasticni Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 treca sezona je posle cetiri odgledane epizode apsolutno negledljiva. odlazem za jesen
copkillah Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Policija se baš ponela ne loše već debilno. što uošte nije nerealno u stvarnom životu uostalom, Fargo kao serija, slavi glupe ljude treca sezona je posle cetiri odgledane epizode apsolutno negledljiva. odlazem za jesen wow, ovo je prvi put da je bilo ko rekao nešto negativno o trećoj sezoni
ParaPsycho Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 @treca sezonadruga epizoda je ustvari ponovljena prva, treca je wtf, cetvrta vraca veru da ce ipak biti gledljivo do kraja.stej tjund+ mekgregor fejluje opasno - strci, glumata, smeta.
Recommended Posts