Jump to content
IGNORED

Fargo

Lrd

Recommended Posts

Posted

Ne znam meni je ipak prva bolja, prosto mi više leži i više me podseća na film. Početak druge mi je bio cool, sviđa mi se što se radnja odvija u prošlosti ali kako je odmicala sezona meh.

Ne kažem da je sve to loše ali totalno odstupa od stila  braće .

Posted (edited)

Ne znam meni je ipak prva bolja, prosto mi više leži i više me podseća na film. Početak druge mi je bio cool, sviđa mi se što se radnja odvija u prošlosti ali kako je odmicala sezona meh.

Ne kažem da je sve to loše ali totalno odstupa od stila  braće .

+1.

Likovi su mi bili nekako meh... nervirali su me debeli mesar i njegova luda zena, gerhardtovi su karikatura karikature, crnac koji izbacuje 10 citata po epizodi...

I jos Kanzas siti mob pa kanzas siti mob. Ne kapiram ono predstavljanje te iste kao neke korporacije. U vreme u dogadjaja iz serije kanzas siti mob je uz blisku saradnju sa cikagom i ostalim mid vest familijama kontrolisala kazina u las vegasu i bila ozblijna kriminalna organizacija, od kud oni u ratu sa rednecima iz dakote, koji jos i gube, niko ne zna.

Edited by ZokiAsov
Posted

A sta je bilo sa vlasnikom mesare, izgoreo u pozaru ili kao nebitan za pricu, posto je postalo jasno da se americki san muskog Blonkvista nece ostvariti, prosto iscezava?

Posted

I ja sam se to pitao, jos sve vreme mislio da je Norin njegova cerka.

Posted

Juče odgledo sezonu odjedared. Mudro bilo što se čuvah za praznike. Sjajna sezona.

Posted

Sad sam opet pogledao S01E06, nigde se ne spominje da se vodja Fargo mafije zove Tripoli - odakle vam to?

Posted

Sad sam opet pogledao S01E06, nigde se ne spominje da se vodja Fargo mafije zove Tripoli - odakle vam to?

Pa nije bas eksplicitno - evo na ovom linku recimo ima diskusija u vezi toga gde neki pokusavaju da pronadju vezu.

• 5 months later...
Posted

fargo je najbolja američka serija od tvin piksa, bolja je čak i od brejking beda, mada nisu baš toliko za poređenje zbog drugačijeg formata, ali ukupan utisak je da dok brejking bed jebe, fargo leti i jebe.

Posted

fargo je najbolja američka serija od tvin piksa, bolja je čak i od brejking beda, mada nisu baš toliko za poređenje zbog drugačijeg formata, ali ukupan utisak je da dok brejking bed jebe, fargo leti i jebe.

:D

Posted (edited)

Super mi je bila druga sezona. Jedina mana u odnosu na prvu sto nema Bili Bob Torntona.

Jedino su vanzemaljci bili apsolutni visak. Dobro nisu i leprikone ubacili.

Mirise mi da ce treca biti o Hanziju.

edit: lose mi mirise...

http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news/fargo-season-3-showrunner-teases-further-plot-details-including-ewan-mcgregors-sibling-rivalry-a7059121.html

Edited by katamaran
  • 2 months later...
Posted

Krenula serija na HRT1. Juce bila prva epizoda. Ako sam dobro video, ide petkom u 23:30.

• 1 month later...
Posted

Jedva čekam treću sezonu, prve dve su bile odlične. Lorne Malvo je epski jak lik, on ipak ostaje neprevazdijen.