Jump to content
IGNORED

formalno oblačenje

kgmr

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• trustno1

81

• ToniAdams

54

• kgmr

42

• gospa buba

38

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

I zasto bi svi (ili sve zene) trebalo da se oblacimo isto/slicno, makar i kao Gillian, a da ne postoji strogo praktican razlog (npr. radna uniforma)?

a zasto kritikovati samo taj bezlican stil oblacenja, nekom moze zasmetati i formalan odonos prema klijentima, zasto coveka ne potapsati po ramenu ako ti je simpatican, ili ispricati neki dobar vic, pa ljudi smo jelte.

nego se samo drvi o poslu i usiljeno smeska, bez ikakvog prakticnog razloga.

Posted

nego se samo drvi o poslu i usiljeno smeska, bez ikakvog prakticnog razloga.

pa valjda da se ne poubivamo, to je praktichan razlog.

a pre toga da se dobro izogovaramo :D

Posted

A ne,ne. Ogovara se onaj koji trenutno ustane od stola da ode u WC. Takav je običaj. :D

Posted

kancelarijske stolice ionako treba ukinuti kao simbol ugnjetavanja i sputavanja individualne slobode da umornu pozadinu spustis na prvi panj na koji naidjes. 

zaboravila si da pomenes i da prave celulit. to je meni kljucno. vise celulita = vece dupe ≠ helanke.

Ko dodje na posao u košulji kratkih rukava(osim ako nije deo uniforme-vozač busa, pumpadžija, cable man itd.). Ako na to doda i kravatu, napao bih ga bejzbol palicom.

:lol: jesi imao seseljevu sliku u glavi dok si ovo pisao?

Posted

ti o kolegama hipi indzinirima, ja o korporativnom okruzenju i klijentima, klin ploca i tako to :)

Posted

:lol: jesi imao seseljevu sliku u glavi dok si ovo pisao?

:lol: Upravo, Uvek mi je njegova slika u glavi kad pomislim na košulju kratkih rukava i kravatu.

Posted (edited)

pa dobro, ali njega svakako treba napasti bejzbol palicom.  :lol:  

disklejmer: ne da insinuiram da postoji centar moci™ koji ce zaista da savata dr. vojislava bejzbolkama. 

Edited by Patty Lee
Posted (edited)

zna se koja trojka simbolizuje kosulju kratkih rukava i kravatu: seselj, homer simpson i detektiv sipowicz

sipowicz.jpg

Edited by Takeshi
Posted (edited)

jebote, zaklo bih ko fura kratak rukav i kravatu. seseljov izum.

edit: u stvari +1 na, vidim, vec pominjano.

Edited by ToniAdams
Posted

kako nije zdravo, zar ne treba koza da dise? tako su i nasi stari, suknjicu od eko-lisca, koplje u ruke pa na posao.

kancelarijske stolice ionako treba ukinuti kao simbol ugnjetavanja i sputavanja individualne slobode da umornu pozadinu spustis na prvi panj na koji naidjes. sedis kao biljka po ceo dan dok ti misici atrofiraju, umesto da veselo trcis poljima i lovis svoj rucak ti kvaris oci pred ekranom i posle razmenjujes neke papirice za nezdravu hranu punu industrijskih aditiva, fuj.

Ne kapiram ovo lupetanje. Ja pričam o tome kako se treba oblačiti na poslu, ne o povratku u prvobitno stanje.

Posted

Ja sam pisao u odbranu sulja kratkih rukava kao takvih. Sa kravatom jeste grozomorno. Mada...

6a00d83451c83e69e200e5521bbd9f8834-800wi

Posted

Ja sam pisao u odbranu sulja kratkih rukava kao takvih. Sa kravatom jeste grozomorno. Mada...

6a00d83451c83e69e200e5521bbd9f8834-800wi

+1

Šešelj stajl