Frank Pembleton Posted January 7 Posted January 7 Gledam agencije za Tursku.... Au ala su digli cene braaate...
Shan Jan Posted January 7 Posted January 7 50 minutes ago, Frank Pembleton said: Gledam agencije za Tursku.... Au ala su digli cene braaate... Jel ti bese imas klince? Ako ne, tu ti je Tunis i Egipat van sezone, oni su dzaba. Ako moras u sezoni, mozda Grcka? Tu uvek ima da se nadje neki dobar dil.
Frank Pembleton Posted January 8 Posted January 8 (edited) 22 hours ago, Shan Jan said: Jel ti bese imas klince? Ako ne, tu ti je Tunis i Egipat van sezone, oni su dzaba. Ako moras u sezoni, mozda Grcka? Tu uvek ima da se nadje neki dobar dil. Nemam. A za Tunis, bio sam tri puta tamo pre "arapskog proleća" i znam manje-više te hotele i te lokacije i baš su ga "zacepili".... Sad žena gleda i Grčku... Edited January 8 by Frank Pembleton
Shan Jan Posted January 14 Posted January 14 (edited) Tajkunski™ plan za ovu godinu: Februar - jos nista isplanirano za Sretenje, verovatno neki produzeni vikend u okolini Srbije Mart/April - 10 dana rada sa Divcibara sa staramajkom (uz mozda jos 10 dana remote odatle sa drugarom ako ga nateram) Katolicki uskrs - verovatno produzeni vikend i road trip do rodjaka u Ceskoj (imam pravo na free petak i ponedeljak kao registrovani katolik ) Majski praznici - Kirgistan 11 dana preko Disko Drugara Jun - Kina 15 dana preko lika koji radi preko insta, vec isla drugarica sa njim u Rio Jul/Avgust - 10tak dana neko brckanje u Grckoj, jos nista nije potvrdjeno (jedan drug nacelno zainteresovan), samo odvojio dane Septembar - imam fore od firme da 30 dana radim van Srbije, voleo bih da organizujem neki smestaj u nekom manjem mestu pored obale ceo mesec, idealno Andaluzija, jedino mi fali da nadjem sapatnika Moj OCD bi vec sada sve ovo organizova u tacnine ali ljudi oko mene vole da se dogovaraju nedelju dana pred put No, ako sam u prosloj godini uspeo da potrosim 39 slobodnih dana, sta je 25 za ovu Edited January 14 by Shan Jan 8
Milosh76 Posted January 19 Posted January 19 (edited) Imam dilemu za Sretenje, 3noci/4dana : 1) Solun - bio sam 2 puta, video sta treba, ne steti da odem jos jednom. 2) Istra - prosao sam je skoro celu uz more, nisam bio u Opatiji i Rijeci od vecih primorskih mesta. 3) Slovenacka obala - nisam bio u Isoli, sve ostalo prosao pre par godina. E sad, mene zanima da budem na moru, da se opustim malo, da uzivam, idem kolima. Solun je staticna varijanta, tu ne znam sta bih obilazio van grada(neki predlog?) U Istri bih mogao opet da zujim po Rovinju ili Puli... Sto se Slovenije tice, mogao bih da (opet) vodim zenu na kafu u Trst 😃 , ili do nekog Outleta u mini shoping. Zimske aktivnosti me ne zanimaju 😃 Neki drugi predlog ili sta od ponudjenog je najbolja opcija po vama. Edited January 19 by Milosh76
Sandradjer Posted January 19 Posted January 19 (edited) @Milosh76 Ostrvo Hvar . Imas 3 gradica, svaki dan po jedan, more, trajekt (blizu). A od ovog sto si ispisao Slovenija . Nisam nikad bila doduse Edited January 19 by Sandradjer 1
Ros Posted January 19 Posted January 19 25 minutes ago, Milosh76 said: Imam dilemu za Sretenje, 3noci/4dana : 1) Solun - bio sam 2 puta, video sta treba, ne steti da odem jos jednom. 2) Istra - prosao sam je skoro celu uz more, nisam bio u Opatiji i Rijeci od vecih primorskih mesta. 3) Slovenacka obala - nisam bio u Isoli, sve ostalo prosao pre par godina. E sad, mene zanima da budem na moru, da se opustim malo, da uzivam, idem kolima. Solun je staticna varijanta, tu ne znam sta bih obilazio van grada(neki predlog?) U Istri bih mogao opet da zujim po Rovinju ili Puli... Sto se Slovenije tice, mogao bih da (opet) vodim zenu na kafu u Trst 😃 , ili do nekog Outleta u mini shoping. Zimske aktivnosti me ne zanimaju 😃 Neki drugi predlog ili sta od ponudjenog je najbolja opcija po vama. spusti se do atine. odande si ocas posla u argolidi (nauplija, mikena, korint, epidaurus), ali i delfi. sama atina je prica za sebe 2 1 1
Milosh76 Posted January 19 Posted January 19 23 minutes ago, Sandradjer said: @Milosh76 Ostrvo Hvar . Imas 3 gradica, svaki dan po jedan, more, trajekt (blizu). A od ovog sto si ispisao Slovenija . Nisam nikad bila doduse Slovenija je super, treba da odes obavezno. Hvar je svakako u planu, al za malo vise dana. 13 minutes ago, Ros said: spusti se do atine. odande si ocas posla u argolidi (nauplija, mikena, korint, epidaurus), ali i delfi. sama atina je prica za sebe Bio u Atini par puta... Daleko mi da vozim 1200km u cugu, a i za nabrojano treba dosta vise dana. Hvala oboma 2
Shan Jan Posted January 19 Posted January 19 @Milosh76 ne znam iskreno sta bi bilo kul sa tim pretpostavkama (kolima, more, produzeni vikend) al ako nije written in the stone evo par predloga: 1. Kolima do Budimpeste pa na avioncic na Tenerife (ima povratna za 150 evra). Tamo smestaj nije skup a imacete priliku da se brckate na plazi sa crnim peskom dok traje karneval. Doduse za to ti treba realno vise od 4 dana. 2. Ako ne mora more onda mozda da obidjete dvorce Transilvanije, usput svnete u Temisvar i Kluz. 3. Ako ne mora kolima, imate gooomilu gradova po Evropi uz obalu gde mozete avionom za do 200 evra pa onda se tamo zajebavate. Od Rige i Stolkholma do Istanbula i Larnake (mi smo prosle godine bas u to vreme bili na Kipru, vrhunski za obilazak a cak smo se i malo brcnuli).
Milosh76 Posted January 19 Posted January 19 Fora je sto ne mogu da otkinem slobodan dan, zato je otpala Larnaka.
Shan Jan Posted January 19 Posted January 19 4 minutes ago, Sandradjer said: @Shan Jan Gde na Kipru traziti smestaj? Koje mesto? Mi smo bili u Larnaci ali je meni Limasol lepsi iskreno. Ako te bude zanimalo sta treba obici slobodno pitaj, mi smo za 10tak dana obisli sigurno jedno 20+ lokacija, ukljucujuci i spartanje po turskom delu Kipra 2
I*m with the pilots Posted January 19 Posted January 19 8 hours ago, Milosh76 said: Imam dilemu za Sretenje, 3noci/4dana : Maroko? Moji su bili sad u januaru, mnogo im je lepo bilo. Mada, to ti je malo dana za neku siru sliku i ne znam koliko su avioni sad.
Frank Pembleton Posted January 20 Posted January 20 11 hours ago, I*m with the pilots said: Maroko? Moji su bili sad u januaru, mnogo im je lepo bilo. Mada, to ti je malo dana za neku siru sliku i ne znam koliko su avioni sad. Uhhh Maroko....
Recommended Posts