Jump to content
IGNORED

Letovanje planovi i iskustva

halloween

Recommended Posts

Posted

Gledam agencije za Tursku.... Au ala su digli cene braaate...

Posted
50 minutes ago, Frank Pembleton said:

Gledam agencije za Tursku.... Au ala su digli cene braaate...

Jel ti bese imas klince? Ako ne, tu ti je Tunis i Egipat van sezone, oni su dzaba. Ako moras u sezoni, mozda Grcka? Tu uvek ima da se nadje neki dobar dil.

Posted (edited)
22 hours ago, Shan Jan said:

Jel ti bese imas klince? Ako ne, tu ti je Tunis i Egipat van sezone, oni su dzaba. Ako moras u sezoni, mozda Grcka? Tu uvek ima da se nadje neki dobar dil.

Nemam. A za Tunis, bio sam tri puta tamo pre "arapskog proleća" i znam manje-više te hotele i te lokacije i baš su ga "zacepili"....

Sad žena gleda i Grčku...

Edited by Frank Pembleton
Posted (edited)

Tajkunski™ plan za ovu godinu:

Februar - jos nista isplanirano za Sretenje, verovatno neki produzeni vikend u okolini Srbije

Mart/April - 10 dana rada sa Divcibara sa staramajkom (uz mozda jos 10 dana remote odatle sa drugarom ako ga nateram)

Katolicki uskrs - verovatno produzeni vikend i road trip do rodjaka u Ceskoj (imam pravo na free petak i ponedeljak kao registrovani katolik :D )

Majski praznici - Kirgistan 11 dana preko Disko Drugara

Jun - Kina 15 dana preko lika koji radi preko insta, vec isla drugarica sa njim u Rio

Jul/Avgust - 10tak dana neko brckanje u Grckoj, jos nista nije potvrdjeno (jedan drug nacelno zainteresovan), samo odvojio dane

Septembar - imam fore od firme da 30 dana radim van Srbije, voleo bih da organizujem neki smestaj u nekom manjem mestu pored obale ceo mesec, idealno Andaluzija, jedino mi fali da nadjem sapatnika

Moj OCD bi vec sada sve ovo organizova u tacnine ali ljudi oko mene vole da se dogovaraju nedelju dana pred put :dry: No, ako sam u prosloj godini uspeo da potrosim 39 slobodnih dana, sta je 25 za ovu :D 

Edited by Shan Jan
  • +1 8
Posted (edited)

Imam dilemu za Sretenje, 3noci/4dana :

1) Solun - bio sam 2 puta, video sta treba, ne steti da odem jos jednom.

2) Istra - prosao sam je skoro celu uz more, nisam bio u Opatiji i Rijeci od vecih primorskih mesta.

3) Slovenacka obala - nisam bio u Isoli, sve ostalo prosao pre par godina.

E sad, mene zanima da budem na moru, da se opustim malo, da uzivam, idem kolima.

Solun je staticna varijanta, tu ne znam sta bih obilazio van grada(neki predlog?)

U Istri bih mogao opet da zujim po Rovinju ili Puli...

Sto se Slovenije tice, mogao bih da (opet) vodim zenu na kafu u Trst 😃 , ili do nekog Outleta u mini shoping.

Zimske aktivnosti me ne zanimaju 😃

Neki drugi predlog ili sta od ponudjenog je najbolja opcija po vama.

Edited by Milosh76
Posted (edited)

@Milosh76

Ostrvo Hvar :). Imas 3 gradica, svaki dan po jedan, more, trajekt (blizu).

A od ovog sto si ispisao Slovenija :). Nisam nikad bila doduse 

Edited by Sandradjer
  • Hvala 1
Posted
25 minutes ago, Milosh76 said:

1) Solun - bio sam 2 puta, video sta treba, ne steti da odem jos jednom.

2) Istra - prosao sam je skoro celu uz more, nisam bio u Opatiji i Rijeci od vecih primorskih mesta.

3) Slovenacka obala - nisam bio u Isoli, sve ostalo prosao pre par godina.

E sad, mene zanima da budem na moru, da se opustim malo, da uzivam, idem kolima.

Solun je staticna varijanta, tu ne znam sta bih obilazio van grada(neki predlog?)

U Istri bih mogao opet da zujim po Rovinju ili Puli...

Sto se Slovenije tice, mogao bih da (opet) vodim zenu na kafu u Trst 😃 , ili do nekog Outleta u mini shoping.

Zimske aktivnosti me ne zanimaju 😃

Neki drugi predlog ili sta od ponudjenog je najbolja opcija po vama.

spusti se do atine. odande si ocas posla u argolidi (nauplija, mikena, korint, epidaurus), ali i delfi. sama atina je prica za sebe

• +1 2
  • Wub 1
  • Hvala 1
Posted
23 minutes ago, Sandradjer said:

@Milosh76

Ostrvo Hvar :). Imas 3 gradica, svaki dan po jedan, more, trajekt (blizu).

A od ovog sto si ispisao Slovenija :). Nisam nikad bila doduse 

Slovenija je super, treba da odes obavezno.

Hvar je svakako u planu, al za malo vise dana.

13 minutes ago, Ros said:

spusti se do atine. odande si ocas posla u argolidi (nauplija, mikena, korint, epidaurus), ali i delfi. sama atina je prica za sebe

Bio u Atini par puta... Daleko mi da vozim 1200km u cugu, a i za nabrojano treba dosta vise dana.

Hvala oboma

• +1 2
Posted

@Milosh76 ne znam iskreno sta bi bilo kul sa tim pretpostavkama (kolima, more, produzeni vikend) al ako nije written in the stone evo par predloga:

1. Kolima do Budimpeste pa na avioncic na Tenerife (ima povratna za 150 evra). Tamo smestaj nije skup a imacete priliku da se brckate na plazi sa crnim peskom dok traje karneval. Doduse za to ti treba realno vise od 4 dana.

2. Ako ne mora more onda mozda da obidjete dvorce Transilvanije, usput svnete u Temisvar i Kluz.

3. Ako ne mora kolima, imate gooomilu gradova po Evropi uz obalu gde mozete avionom za do 200 evra pa onda se tamo zajebavate. Od Rige i Stolkholma do Istanbula i Larnake (mi smo prosle godine bas u to vreme bili na Kipru, vrhunski za obilazak a cak smo se i malo brcnuli).

Posted

Fora je sto ne mogu da otkinem slobodan dan, zato je otpala Larnaka.

Posted
4 minutes ago, Sandradjer said:

@Shan Jan

Gde na Kipru traziti smestaj? Koje mesto?

Mi smo bili u Larnaci ali je meni Limasol lepsi iskreno. Ako te bude zanimalo sta treba obici slobodno pitaj, mi smo za 10tak dana obisli sigurno jedno 20+ lokacija, ukljucujuci i spartanje po turskom delu Kipra :) 

• Hvala 2
Posted
8 hours ago, Milosh76 said:

Maroko? Moji su bili sad u januaru, mnogo im je lepo bilo. Mada, to ti je malo dana za neku siru sliku i ne znam koliko su avioni sad.

Posted
11 hours ago, I*m with the pilots said:

Maroko? Moji su bili sad u januaru, mnogo im je lepo bilo. Mada, to ti je malo dana za neku siru sliku i ne znam koliko su avioni sad.

Uhhh Maroko....