Frank Pembleton Posted January 7, 2024 Posted January 7, 2024 Gledam agencije za Tursku.... Au ala su digli cene braaate...
Shan Jan Posted January 7, 2024 Posted January 7, 2024 50 minutes ago, Frank Pembleton said: Gledam agencije za Tursku.... Au ala su digli cene braaate... Jel ti bese imas klince? Ako ne, tu ti je Tunis i Egipat van sezone, oni su dzaba. Ako moras u sezoni, mozda Grcka? Tu uvek ima da se nadje neki dobar dil.
Frank Pembleton Posted January 8, 2024 Posted January 8, 2024 (edited) 22 hours ago, Shan Jan said: Jel ti bese imas klince? Ako ne, tu ti je Tunis i Egipat van sezone, oni su dzaba. Ako moras u sezoni, mozda Grcka? Tu uvek ima da se nadje neki dobar dil. Nemam. A za Tunis, bio sam tri puta tamo pre "arapskog proleća" i znam manje-više te hotele i te lokacije i baš su ga "zacepili".... Sad žena gleda i Grčku... Edited January 8, 2024 by Frank Pembleton
Shan Jan Posted January 14, 2024 Posted January 14, 2024 (edited) Tajkunski™ plan za ovu godinu: Februar - jos nista isplanirano za Sretenje, verovatno neki produzeni vikend u okolini Srbije Mart/April - 10 dana rada sa Divcibara sa staramajkom (uz mozda jos 10 dana remote odatle sa drugarom ako ga nateram) Katolicki uskrs - verovatno produzeni vikend i road trip do rodjaka u Ceskoj (imam pravo na free petak i ponedeljak kao registrovani katolik ) Majski praznici - Kirgistan 11 dana preko Disko Drugara Jun - Kina 15 dana preko lika koji radi preko insta, vec isla drugarica sa njim u Rio Jul/Avgust - 10tak dana neko brckanje u Grckoj, jos nista nije potvrdjeno (jedan drug nacelno zainteresovan), samo odvojio dane Septembar - imam fore od firme da 30 dana radim van Srbije, voleo bih da organizujem neki smestaj u nekom manjem mestu pored obale ceo mesec, idealno Andaluzija, jedino mi fali da nadjem sapatnika Moj OCD bi vec sada sve ovo organizova u tacnine ali ljudi oko mene vole da se dogovaraju nedelju dana pred put No, ako sam u prosloj godini uspeo da potrosim 39 slobodnih dana, sta je 25 za ovu Edited January 14, 2024 by Shan Jan 8
Milosh76 Posted January 19, 2024 Posted January 19, 2024 (edited) Imam dilemu za Sretenje, 3noci/4dana : 1) Solun - bio sam 2 puta, video sta treba, ne steti da odem jos jednom. 2) Istra - prosao sam je skoro celu uz more, nisam bio u Opatiji i Rijeci od vecih primorskih mesta. 3) Slovenacka obala - nisam bio u Isoli, sve ostalo prosao pre par godina. E sad, mene zanima da budem na moru, da se opustim malo, da uzivam, idem kolima. Solun je staticna varijanta, tu ne znam sta bih obilazio van grada(neki predlog?) U Istri bih mogao opet da zujim po Rovinju ili Puli... Sto se Slovenije tice, mogao bih da (opet) vodim zenu na kafu u Trst 😃 , ili do nekog Outleta u mini shoping. Zimske aktivnosti me ne zanimaju 😃 Neki drugi predlog ili sta od ponudjenog je najbolja opcija po vama. Edited January 19, 2024 by Milosh76
Sandradjer Posted January 19, 2024 Posted January 19, 2024 (edited) @Milosh76 Ostrvo Hvar . Imas 3 gradica, svaki dan po jedan, more, trajekt (blizu). A od ovog sto si ispisao Slovenija . Nisam nikad bila doduse Edited January 19, 2024 by Sandradjer 1
Ros Posted January 19, 2024 Posted January 19, 2024 25 minutes ago, Milosh76 said: Imam dilemu za Sretenje, 3noci/4dana : 1) Solun - bio sam 2 puta, video sta treba, ne steti da odem jos jednom. 2) Istra - prosao sam je skoro celu uz more, nisam bio u Opatiji i Rijeci od vecih primorskih mesta. 3) Slovenacka obala - nisam bio u Isoli, sve ostalo prosao pre par godina. E sad, mene zanima da budem na moru, da se opustim malo, da uzivam, idem kolima. Solun je staticna varijanta, tu ne znam sta bih obilazio van grada(neki predlog?) U Istri bih mogao opet da zujim po Rovinju ili Puli... Sto se Slovenije tice, mogao bih da (opet) vodim zenu na kafu u Trst 😃 , ili do nekog Outleta u mini shoping. Zimske aktivnosti me ne zanimaju 😃 Neki drugi predlog ili sta od ponudjenog je najbolja opcija po vama. spusti se do atine. odande si ocas posla u argolidi (nauplija, mikena, korint, epidaurus), ali i delfi. sama atina je prica za sebe 2 1 1
Milosh76 Posted January 19, 2024 Posted January 19, 2024 23 minutes ago, Sandradjer said: @Milosh76 Ostrvo Hvar . Imas 3 gradica, svaki dan po jedan, more, trajekt (blizu). A od ovog sto si ispisao Slovenija . Nisam nikad bila doduse Slovenija je super, treba da odes obavezno. Hvar je svakako u planu, al za malo vise dana. 13 minutes ago, Ros said: spusti se do atine. odande si ocas posla u argolidi (nauplija, mikena, korint, epidaurus), ali i delfi. sama atina je prica za sebe Bio u Atini par puta... Daleko mi da vozim 1200km u cugu, a i za nabrojano treba dosta vise dana. Hvala oboma 2
Shan Jan Posted January 19, 2024 Posted January 19, 2024 @Milosh76 ne znam iskreno sta bi bilo kul sa tim pretpostavkama (kolima, more, produzeni vikend) al ako nije written in the stone evo par predloga: 1. Kolima do Budimpeste pa na avioncic na Tenerife (ima povratna za 150 evra). Tamo smestaj nije skup a imacete priliku da se brckate na plazi sa crnim peskom dok traje karneval. Doduse za to ti treba realno vise od 4 dana. 2. Ako ne mora more onda mozda da obidjete dvorce Transilvanije, usput svnete u Temisvar i Kluz. 3. Ako ne mora kolima, imate gooomilu gradova po Evropi uz obalu gde mozete avionom za do 200 evra pa onda se tamo zajebavate. Od Rige i Stolkholma do Istanbula i Larnake (mi smo prosle godine bas u to vreme bili na Kipru, vrhunski za obilazak a cak smo se i malo brcnuli).
Sandradjer Posted January 19, 2024 Posted January 19, 2024 @Shan Jan Gde na Kipru traziti smestaj? Koje mesto?
Milosh76 Posted January 19, 2024 Posted January 19, 2024 Fora je sto ne mogu da otkinem slobodan dan, zato je otpala Larnaka.
Shan Jan Posted January 19, 2024 Posted January 19, 2024 4 minutes ago, Sandradjer said: @Shan Jan Gde na Kipru traziti smestaj? Koje mesto? Mi smo bili u Larnaci ali je meni Limasol lepsi iskreno. Ako te bude zanimalo sta treba obici slobodno pitaj, mi smo za 10tak dana obisli sigurno jedno 20+ lokacija, ukljucujuci i spartanje po turskom delu Kipra 2
I*m with the pilots Posted January 19, 2024 Posted January 19, 2024 8 hours ago, Milosh76 said: Imam dilemu za Sretenje, 3noci/4dana : Maroko? Moji su bili sad u januaru, mnogo im je lepo bilo. Mada, to ti je malo dana za neku siru sliku i ne znam koliko su avioni sad.
Frank Pembleton Posted January 20, 2024 Posted January 20, 2024 11 hours ago, I*m with the pilots said: Maroko? Moji su bili sad u januaru, mnogo im je lepo bilo. Mada, to ti je malo dana za neku siru sliku i ne znam koliko su avioni sad. Uhhh Maroko....
Recommended Posts