belch Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 (edited) obavezno se prošetaj do mošćenica, put do tamo je magičan a pogled od gore da i ne spominjem vidi Edited January 4, 2016 by belch
Velocipede Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Deo pogleda od gore: Postoje redovni izleti (bar u sezoni) brodom iz M. Drage do Krka i Cresa, obilaze se Njivice i Beli.
namenski Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Ima li neko iskustva sa Korzikom? Ima. Samo letovanje? Deca/dete? Autom? Ili djir razgledanja radi, skitnja mislim?
Dr Arslanagić Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Samo letovanje, avion + javni prevoz, dete 1,5 godina, lepa plaža i pitoreskno mjesto.
namenski Posted January 30, 2016 Posted January 30, 2016 Jebiga. za avion i javni prevoz sam ti slaba vajda, verujem da je to OK ili da ima nekog ovde ko zna bolje. Za pittoresque to ti je skoro pa cela Korzika, Krit mi mediteranskog poredjenja radi prvi pada na pamet: preporucujem istocnu obalu, Porto-Vecchio i okolinu, u stvari prakticno sam nju jedino obisao, na ostalo samo bacio pogled u prolazu. Obavezno, ako ikako moze, provozati se vozom, bolje nego autobus, vredi.
halloween Posted February 18, 2016 Author Posted February 18, 2016 (edited) Posetila sam Sajam turizma& Sajam vina i opet ću u subotu. Big blue da se zapita koga zapošljava, neobučene kokoške važno je da su namazale crveni karmin. Najbolji štand imaju Kubanci, odlični prospekti, a uz to dele i turističku mapu Kube i služe goste rumom. I imaju one njihove šešire i osmehe od uva do uva. Blago njima! Edited February 18, 2016 by halloween
nisam ja Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Posetila sam Sajam turizma& Sajam vina i opet ću u subotu. Big blue da se zapita koga zapošljava, neobučene kokoške važno je da su namazale crveni karmin. Najbolji štand imaju Kubanci, odlični prospekti, a uz to dele i turističku mapu Kube i služe goste rumom. I imaju one njihove šešire i osmehe od uva do uva. Blago njima! kažeš ovo kao da je nešto loše?
El Guapo Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Rezervacija apartmana s pogledom na more, Mošćenička draga. Druga polovica lipnja. Na tu plažu smo godinama dolazili sve do 90ih.
halloween Posted February 18, 2016 Author Posted February 18, 2016 (edited) Na sugestiju Darling sam otkazala rezervaciju preko Booking-a, kaže da je predaleko od plaže i preskupo za studio apartman. Sugerisala je hotel sa HB, a i ima vremena da se formiraju cene do sezone. Povodom Sajma vina, svi štandovi izgledaju divno, vinarija Zvonko Bogdan instalirala čitavu vojvođansku gradsku kuću. Kod vinara iz Velike Hoče sam prvi put probala širu, ali nisam smela puno jer sam pre toga probala rakiju i rum. Da sam znala da je tako lepa, čuvala bih se samo za širu. Tom narodu ne treba niko, dostojanstveno sami prezentuju vina sa KiM. Na promotivnim kesama nacrtan vinovod od Velike Hoče do Prizrena, koji je bio dug 25 km. U doba cara Dušana donet je zakon koji je regulisao proizvodnju i promet vina u okolini Prizrena, što predstavlja začetak geografskog porekla. Osim toga, može se reći i da je on jedini vladar na svetu koji je izgradio vinovod jer je iz vinograda i podruma u Velikoj Hoči vino kroz glinene cevi dugačke 25 kilometara dopremano sve do carskih podruma u Prizrenu. Edited February 18, 2016 by halloween
Аврам Гојић Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 (edited) Rezervisao Sinaj, neka ode ceo svet u majcinu ali moram da se vratim tamo. Edited March 19, 2016 by Аврам Гојић
Lancia Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Bio neko u mestu Agios Georgios na Krfu? Bio ja kad sam imao 16 godina. Jos postoji?
Recommended Posts