Jump to content

Tesla u raljama politike

Featured Replies

njegov genij prevazilazi smisao postojanja etnickih torova  

Hm, to cak i ja prevazilazim (a trebalo mi je 3 minuta da otkucam ovu visesloznu rec na 'p').

Genij je kao vinova loza, vuče zemaljske sokove iz nacionalne terre, a obasjan kosmičkim suncem daje slatke plodove vascelom čovečanstvu

Da je ostao na nacionalnoj terri cenim da bi, obasjan kosmičkim suncem, bio zbog svojih čudnih ideja umlaćen motkama svojih sunarodnika, istih onih čiji se potomski danas otimaju oko njegovog praha.

Edited by Грешни Василије

U to ime, pro patria!

Genij je kao vinova loza, vuče zemaljske sokove iz nacionalne terre, a obasjan kosmičkim suncem daje slatke plodove vascelom čovečanstvu

Kakva bre nacionalna terra.

Nije da nije, ali kako da u tom delu o poljoprivredama zaboravis djubrivo?

Nacionalno, naravno  :P

Ovaj topik vreid čitati samo zbog Slowovih postova. Što rek'o Prslin - retko ilustrativan slučaj obolelog od eVole.

Turnbulle, ako ćemo da se vređamo, samo napred

Ma šalim se, de, što si na kraj srca. :)

Kakva bre nacionalna terra.

Ma podneblje, geografsko poreklo, zez, taj rad

Slow se jos i dosta liberalizovao kroz godine, pod nasim pogubnim uticajem.

Ma šalim se, de, što si na kraj srca. :)

ja nemam srca

nordictinman.jpg?w=300&h=246

Edited by slow

Uh, u redu je, kažu da ako evola poštedi smisao za humor ima nade za izlečenje :)

Da je ostao na nacionalnoj terri cenim da bi, obasjan kosmičkim suncem, bio zbog svojih čudnih ideja umlaćen motkama svojih sunarodnika, istih onih čiji se potomski danas otimaju oko njegovog praha.

Bio bi Ludi Nidzo golubar.

Ja sam duboko razočaran, niko da dotakne Teslin futurizam, okultizam, bavljenje besmtnošću, budizmom, zracima smrti. Uhvatili ste se ko babe za usrano golubarstvo i motke. 

Aseksualizam i gayizam moze, ostalo zajebi.