Indy Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 njegov genij prevazilazi smisao postojanja etnickih torova Hm, to cak i ja prevazilazim (a trebalo mi je 3 minuta da otkucam ovu visesloznu rec na 'p').
Lord Protector Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Genij je kao vinova loza, vuče zemaljske sokove iz nacionalne terre, a obasjan kosmičkim suncem daje slatke plodove vascelom čovečanstvu
Аврам Гојић Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 (edited) Da je ostao na nacionalnoj terri cenim da bi, obasjan kosmičkim suncem, bio zbog svojih čudnih ideja umlaćen motkama svojih sunarodnika, istih onih čiji se potomski danas otimaju oko njegovog praha. Edited April 10, 2014 by Грешни Василије
Indy Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 U to ime, pro patria! Genij je kao vinova loza, vuče zemaljske sokove iz nacionalne terre, a obasjan kosmičkim suncem daje slatke plodove vascelom čovečanstvu Kakva bre nacionalna terra.
namenski Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Genij je kao vinova loza, vuče zemaljske sokove iz nacionalne terre, a obasjan kosmičkim suncem daje slatke plodove vascelom čovečanstvu Nije da nije, ali kako da u tom delu o poljoprivredama zaboravis djubrivo? Nacionalno, naravno :P
Turnbull Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Ovaj topik vreid čitati samo zbog Slowovih postova. Što rek'o Prslin - retko ilustrativan slučaj obolelog od eVole.
Lord Protector Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Turnbulle, ako ćemo da se vređamo, samo napred
Lord Protector Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Kakva bre nacionalna terra. Ma podneblje, geografsko poreklo, zez, taj rad
Indy Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Slow se jos i dosta liberalizovao kroz godine, pod nasim pogubnim uticajem.
Lord Protector Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 (edited) Ma šalim se, de, što si na kraj srca. :) ja nemam srca Edited April 10, 2014 by slow
Turnbull Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Uh, u redu je, kažu da ako evola poštedi smisao za humor ima nade za izlečenje :)
Verterdegete Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Da je ostao na nacionalnoj terri cenim da bi, obasjan kosmičkim suncem, bio zbog svojih čudnih ideja umlaćen motkama svojih sunarodnika, istih onih čiji se potomski danas otimaju oko njegovog praha. Bio bi Ludi Nidzo golubar.
Lord Protector Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Ja sam duboko razočaran, niko da dotakne Teslin futurizam, okultizam, bavljenje besmtnošću, budizmom, zracima smrti. Uhvatili ste se ko babe za usrano golubarstvo i motke.
Recommended Posts