Misko Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 50 minutes ago, copkillah said: ako se izdaješ za velikog borca protiv nepravde i ugnjetavanih, tj ako svoj celokupan imidž gradiš na tome, a onda praktično podržiš ugnjetavanje (koji jebeni eufemizam za ovo šta se dešava u Gazi), pa ono, sasvim je legitimno da te ljudi nagaze kada se posereš po svemu za šta si se, kao, zalagao. Narocito jer doticni pajac ume svakoga da isproziva i izvredja(pardon koristi suptilne i duboke metafore), svakoga ko ne misli kao on, i da ga obelezi kao fasistu
kud u maglu Simoviću Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 1 hour ago, Svemir Zeka said: "kome se ne sviđa, nek ne sluša" () šta fali ovoj tezi, zar tako ne biramo kontenttm koji konzumiramo, od muzike, književnosti, filma…
Sestre Bronte Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 ne biram tako, mislim da je opasno da biram kao da sam jutub algoritam 1
Svemir Zeka Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 6 hours ago, kud u maglu Simoviću said: šta fali ovoj tezi, zar tako ne biramo kontenttm koji konzumiramo, od muzike, književnosti, filma… Jel Daško neki žanr u filmu ili je malo složenije od toga?¿
Popular Post Venom Posted November 3, 2023 Popular Post Posted November 3, 2023 On 31. 5. 2010. at 15:04, Mp40 said: Uzasno me nervira bilo kakvo uvalcenje 2. sv, rata i Holokausta u stagod se prica o danasnjim zlocinima Izraela. Kakve to ima veze???Izrael je DRZAVA, zlocinacka, fasisticka, nastala posle rata. Vode je verski fanatici, rasisti...Drzava Izrael cini masovne, decenijske zlocine protiv nevinih ljudi na "svojim" teritorijama. Drzava Izrael zasluzila je kaznu.Nema antisemitizma, nema niceg takvog. Jednostavno, gomila zlocinaca izaziva i priziva veliko sranje... Iziviljavaju se. Ovo je samo jos jedno u nizu. Sram da bude svakog ko to ikako opravdava. 2 10
kud u maglu Simoviću Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 1 hour ago, Svemir Zeka said: Jel Daško neki žanr u filmu ili je malo složenije od toga?¿ radio emisija
Eleniko Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 16 minutes ago, Venom said: brte kako te nije mrzelo
Venom Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 stavio sam u search "izrael" i pretraži o autoru. Sećam se da je daaaavno ismevao neke nemačke levičare što skupljaju donacije i nose u izraelsku ambasadu i onda ih ovi oteraju, ili tako nešto. 1
Svemir Zeka Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: radio emisija Možda sam prošle postove pisala na svahiliju. Valjda ne slušam emisiju jer me nerviradu i ne sviđaju mi se, nego obrnuto, pa onda imam i zapažanja usput 1
copkillah Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 a i čini mi se da se ovde pomalo pokušava da se brani neodbranjivo 1
Venom Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 Ne znam da li na mene misliš, nisam branio ništa. Bilo mi je zanimljiva kritika u kontekstu onog što je pisao ranije.
Svemir Zeka Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 (edited) 1 minute ago, Venom said: Ne znam da li na mene misliš, nisam branio ništa. Bilo mi je zanimljiva kritika u kontekstu onog što je pisao ranije. Nisam skontala da na tebe misli Baš suprotno, našao si nešto što jeste u skladu s njim i očekivano Edited November 3, 2023 by Svemir Zeka 1
copkillah Posted November 3, 2023 Posted November 3, 2023 1 minute ago, Venom said: Ne znam da li na mene misliš, nisam branio ništa. Bilo mi je zanimljiva kritika u kontekstu onog što je pisao ranije. ne, neodbranjivo je ono što je Daško pisao, ne postoji opravdanje za to i zaslužuje šitstorm, a ovde ne dele svi to mišljenje
Recommended Posts