Jump to content

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

Featured Replies

On 16.11.2021. at 18:59, Frank Pembleton said:

Ama Crna Gora je do jaja tema za nekoga pogotovo odavde da lupeta, jer tu ima i emocije i hladne politike, a i to dole jeste jedan kvalitetan cirkus.
Tako da uvek možeš da se izvadiš za lupetanje...
I na kraju kažeš "ali meni je srce na mestu..."

... Shiit has hit the fan

Ne znam šta je povod za pisanje o CG, ali cenim da je Daško nešto prelupetao, što ume kad se iz NS analizira i šta se zna i šta se ne zna....

1 hour ago, Svemir Zeka said:

Ne znam šta je povod za pisanje o CG, ali cenim da je Daško nešto prelupetao, što ume kad se iz NS analizira i šta se zna i šta se ne zna....

Otvoreno je stao na stranu Mila i DPS-a, kao da su mu pejtriondžije. I tu idu objašnjenja tipa "ovi su samo lopovi, a oni i lopovi i četnici".

8 minutes ago, msv said:

Otvoreno je stao na stranu Mila i DPS-a, kao da su mu pejtriondžije. I tu idu objašnjenja tipa "ovi su samo lopovi, a oni i lopovi i četnici".

Pa to, pretpostavljam. Ta prokenjavanja gde kao, hejtujući velikosrbe podržavaš nesrbe debilčine, baš iritira i počnu da te nerviraju ljudi s kojima se nalaziš u većini stavova.

6 hours ago, levi said:
kako će Galeb i Daško zajedno, trebaće im dve lopte

:lol:

bio mi jednom gost u emisiji, bilo je napeto ali nije bilo nepodnošljivo

Meni ta ep sa Galebom bila super :happy:

Specijalni gost je Darko Perić, Casa del papel, u ovoj specijalnoj emisiji. Valjda će uspeti da progovori koju reč🤔

4 hours ago, makondo said:

Specijalni gost je Darko Perić, Casa del papel, u ovoj specijalnoj emisiji. Valjda će uspeti da progovori koju reč🤔

a što ga najavljuju kao survajvera, jel i on bio nekad učesnik toga?

Specijalni gost je Darko Perić, Casa del papel, u ovoj specijalnoj emisiji. Valjda će uspeti da progovori koju reč[emoji848]
Ne da je progovorio, jedino on priča [emoji3]

Sent from Tapatalk

Ok, ovo je za sada negledljivo… ugl priča Darko i sve nešto nepovezano (razumem da lik ima zanimljivu životnu priču, ali on sam je meni ekstremno nezanimljiv + neduhovit, jedino je smešno kad odvali nešto tipa da zna sve pesme od Luisa ili da mu je Irfan Mensur omiljeni glumac, a D&M se zagledaju, kao nešto bi rekli ali možda ipak bolje ne :D, i smešno je što malo-malo pa ima neku odvalu tipa “e ne znam da l ste čuli za ovu stvar, super je, ne zna puno ljudi za ovo” i onda krene da priča o tahiniju?!?! Ili već o nečemu drugom o čemu su bukvalno svi čuli :laugh:), ova dvojica se polu-pijani ubacuju sa svojim uobičajenim forama, Galeb zabrinjavajuće slab sa anegdotama iz prvih 100 godina svoje karijere.

Mlađu baš uradilo craft pivo [emoji38]

Sent from Tapatalk

Kad vidim dobrog čoveka Mladena meni nekako toplo oko srca

56 minutes ago, makondo said:

Kad vidim dobrog čoveka Mladena meni nekako toplo oko srca

Zaista.

• 1 year later...

pričaju kako kuvaju supu. mlađa ispriča šta sve stavlja, a onda ispriča i daško...

daško: ali kad to zakuvam volim da uzmem jednu šerpicu i odvojim za... ovaj...

mlađa: za mačke?

daško: ne! odvojim za... kako se zove...

mlađa: za mrtve?!

:rolf:

• 1 month later...

Vi koji redovno slušate, jel spominju genocid u Gazi? I ako da, možda tražim previše, koja emisija?

Daško baš upadljivo ćuti na tviteru.  

Nisam baš redovna, ali ono što sam slušala, nisu se nešto jasno opredeljivali.