Jump to content
IGNORED

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

giuseppe

Recommended Posts

Posted

:lolol:

inače super su mi ovi kojima "smeta novosadski naglasak". pošto smo uspešno nivelisali sve etničke i ideološke razlike, sad smo ostali sami da jedni drugima vređamo finese u akcentu. sumanuto.

da jbt. eno jedan citirao i ženu, koja je iz ns-a ali joj isto smeta naglasak - eto koliko je iritantan.  -_-

smaraju poređenjima sa onom dvojicom liferovanih.

nisam ih slušala na jutarnjem, par puta sam gledala ono na teveu sa klipovima i bio mi je smor - isto bi bilo da su ekipi ispred bilo kog dragstora dali tablet i rekli aj da vidimo šta ima na jutjubu. a komentatori reminisciraju ko da su u najmanju ruku slušali kolbera i stjuarta - te edge, te disidenti, te imali muda da prozivaju vlast.

Ajde momci zezajte se malo na racun SNS-a i Vucica.....ako imate m....

(Gogo21. februar 2014 10:10)

# Link komentara

+

Nisam voleo DarMar jer su nekad previše blebetali, i slabo muzike. ALI poslednjih par epizoda je bilo brutalno dobro: Mladi ministar iz Beča Kurc i ko će da ga primi, Aca ili Ivica... 

Ovi momci ništa posebno. Malo i dosadni.

(Bojan21. februar 2014 12:23)

# Link komentara

dumreš od avangardnog humora...

Posted

ako ništa, ne kasne na posao

proteklih dana sam nešto čačkao od 6 ujutro, momentalno udaraju po gasu

ok su, nekako mi adekvatni devedesetdvojci

Posted

dumreš od avangardnog humora...

ne cimaj se, takve komentare pišem ja kad mi dosadno (uvek).  :fantom: 

Posted

možda bi mnogima od vas (high horses tipovima sa očekivanjima da ova dvojica budu sve) bilo značajno lakše kada biste jutarnji radio program kritikovali u okvirima onoga što on jeste: dakle, i jutarnji i radio i program.

ko ne mora da ustaje u 6, diskvalifikovan je za komentare. a ko mora, bolje mu je uz muziku i brbljivce.

i da, ne kapiram slušanje jutarnjeg programa popodne ili ikad posle ranog jutra... tek tada adrenalin ćeretanje nervira i deluje neadekvatno. 

(vojvođanski izgovor doduše čini da muškarci odande deluju ko aseksualne seka perse, al inače je kul :D)

Posted

ja sam lepo i kulturno počeo vožnju jutros u 5:30

pod uticajem ovog topika sam oko 6:00 pomislio na neindentifikovane grupe koje žurno uključuju svoje prijemnike

i tražio sam u sebi impuls da pritisnem to dugmence on/off

ništa, nema

tišina je keva

Posted
taj dasko mi osto duzan 100 forinti jos onomad kad smo namestali kibicfenstere kod grofice esterhazi u staaaarom™ novom sadu, pa ga molim da ih sad uredno vrati, kad je vec postao svecki poznat, a samim tim i svecki bogat. zahvaljujem.

(steva koprofagov21. februar 2014 14:12)

Posted

jutarnji programi su realno nesto najluzerskije ikad izmisljeno. 

zato sto ih slusaju sljakeri, i to oni kojima treba vise od pola sata do posla.

Posted

jutarnji programi su realno nesto najluzerskije ikad izmisljeno. 

zato sto ih slusaju sljakeri, i to oni kojima treba vise od pola sata do posla.

jutarnji programi su zlato za nas luzere šljakere kojima treba više od pola sata da se razbudimo, a do posla nismo uvek u automobilu.

ko ne razume jutarnji program, taj pojma o životu nema i još uvek je na maminoj sisi.

živeli jutarnji programi!

Posted

taj pojma o životu nema i još uvek je na maminoj sisi.

molim za jedno ili umesto i

ja zadovoljavam samo prvi uslov

Posted

taj pojma o životu nema 

pokazite mi coveka koji ima pojma o zivotu...

...i ja cu vam pokazati hjua hefnera.

:fantom: