Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uzbudjilnik - pljuvačko-obožavateljski topić

Featured Replies

ne, oni su iz Novog Sada

• Replies 2.9k
  • Views 314k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Svima onima kojima je zaigralo srce na ovu vest, a ima ih dosta po twiteru i netu, zelim da se udave u sopstenim govnima, ali polako da se dave.

• svashtabezneshto
    svashtabezneshto

zapad todorović je bio koncept nick inspirisan likom istoka pavlovića, satiričan, brutalan, neukusan,  prenaglašen, uveličana slika u ogledalu, sjajan. problem je nastao kad je nikola parun

• evo ja cu da se javim kao fanboj jer mi je dasko ok.    ima tu nesto prilicno bitno - dasko na tviteru nije dasko s radija. dasko na tviteru enormno preteruje i generalno ne pise ono sto mis

Posted Images

ne, oni su iz Novog Sada

+1

ja sam iskreno iznenadjena da ljudi s pppa ne slusaju uzbudilnik i nisu fanovi odavno.

+1

+1

ja sam iskreno iznenadjena da ljudi s pppa ne slusaju uzbudilnik i nisu fanovi odavno.

Jutarnji program kao fenomen je stvorio likove kakvih se još nije setio ni King, ni Barker, ni štatijaznam koji profesionalni horordžija - ljudi koji su plaćeni da stvaraju likove od kojih se ledi krv u žilama. Nikada se ne bi setili gđe Macure i inih, dok ih jutarnji programi stvaraju rutinski, što meni daje jasnu sliku o kakvom se iskonskom zlu tu radi. Ja ne mogu da savladam strah i uključim ništa direktno pre 12h.

:0.6:

:lolol:

:thumbsup:

slusam danas prvi put, u velikoj su prednosti, jer ce u svakom slucaju biti bolji od onih prethodnih mamlaza.

ok je, nista posebno, ali su malo neprirodni, trema?

danas su bili grozni,jedna od losijih epizoda..onaj deo o gadljivosti,cak sam prebacila na drugu stanicu..mada je djet set bio dobar   :lol:

daj im jos sansi..

Ja ne mogu da savladam strah i uključim ništa direktno pre 12h.

ko je reko da se jutranji program slusa ujutru? potkast eniuan? meni dasko i mladja drndaju po kuci kad kuvam, kad svrljam netom, kad sam neraspolozena, super su i za inostranstvo. 

Edited by darling

nemoj pliz - znaš kako forum fercera. utapkavanje uvek rezultira povampirivanjem za sve pare  ^_^

200.gif

uuuuu, carski gif, night of the living dead!

• Author

Nisu sve epizode istog kvaliteta, daleko od toga. Ali, kad su dobri onda su stvarno dobri. 

uvek su losi, ali nije poenta u tome...

ovo je pre svega velika pobeda duha kdpa!

nesto poput slanja coveka na mesec!

mali korak za mrcu, ali veliki za deponiju!

pokušao preko post-strima na netu ponovo, ne prija, jbg...

razumem zašto normalno-finima paše, al nisam fojerbah-baba, zalutala u brakus-'90...

1. Ko još ustaje rano?

2. Ko će da se petlja sa podkastovima?