Mil@n Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Kakva su iskustva sa VOX televizorima? Pita me stara valja li cemu ovo: http://www.tehnomanija.rs/lcd-i-led--televizori/vox-televizori-led-lcd-50b550.html To su one varijante što se sklapaju ko zna gde, samo lepe drugačije brendove, vivax, vox, fox i kojekakva sranja.
copkillah Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 smart ti je bacanje para. umesto njega uzmes android box i zavrsis poso za 50 evra jesi li ozbiljan ili... ?
Sokrat Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Sharp daje 5godina garancije.Ja sam uzeo Sharp baš zbog 5 god garancije. Od septembra do februara je više bio u servisu nego što je radio. Srećom, vratili su mi pare pa sam uzeo tv od mađara. Jasno mi je da mi se zalomio loš primerak, ali čisto da prenesem iskustvo sa sharpom.
renne Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 i da dodam. Zeni treba samo ogroman televizor koji ce da radi narednih 10 godina, da gleda kablovsku (koja cak nije hd). Nikakve smart tehnologije, lude rezolucije i slicno. Svaka pomoc je dobrodosla :) Uzmi onda najosnovniji i najveći LG model i to je to
Аврам Гојић Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Narode ako moze mala pomoc. Vidim da Telekom valja televizore na rate uz box pakete, a posto ionako prelazimo na novi paket uzeli bi i TV. E sad mene zanima sledece. Na tom televizoru bi se gledao program, ali bi bio prikacen i na PC. Ako nekoga ne mrzi da mi kaze sta mi je potrebno i koji je redosled postupaka, bio bih jako zahvalan. Ovo je TV Ovo je kartica Aktivni zvucnici idu standardno u PC pomocu 3.5mm dzeka ali kapiram da je to najmanji problem da se poveze i sa TV-om.
Tale Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Koliko vidim - treba ti samo HDMI kabl. Jedan, i za zvuk i za sliku.
J-♣ Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 da, taj kabl a na daljinskom tv-a da prebaci na mod PC
Аврам Гојић Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Hm cek da preciziram jos malo. Monitor od 24 inca koji ide u VGA ulaz ostaje tu gde je. Dakle zabodem i TV u HDMI ulaz i to je to, samo na TV-u odaberem signal iz kompjutera kad mi treba velika slika?
Аврам Гојић Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 E a u sledecem pitanju cu vas smoriti kao cigla, samo da slikam zid i prilozim dimenzije Rec je o kacenju na zid i mom potpunom nerazumevanju wall mount sistema.
Recommended Posts