October 21, 20159 yr Kakva su iskustva sa VOX televizorima? Pita me stara valja li cemu ovo: http://www.tehnomanija.rs/lcd-i-led--televizori/vox-televizori-led-lcd-50b550.html To su one varijante što se sklapaju ko zna gde, samo lepe drugačije brendove, vivax, vox, fox i kojekakva sranja.
October 21, 20159 yr smart ti je bacanje para. umesto njega uzmes android box i zavrsis poso za 50 evra jesi li ozbiljan ili... ?
October 22, 20159 yr Sharp daje 5godina garancije.Ja sam uzeo Sharp baš zbog 5 god garancije. Od septembra do februara je više bio u servisu nego što je radio. Srećom, vratili su mi pare pa sam uzeo tv od mađara. Jasno mi je da mi se zalomio loš primerak, ali čisto da prenesem iskustvo sa sharpom.
October 22, 20159 yr i da dodam. Zeni treba samo ogroman televizor koji ce da radi narednih 10 godina, da gleda kablovsku (koja cak nije hd). Nikakve smart tehnologije, lude rezolucije i slicno. Svaka pomoc je dobrodosla :) Uzmi onda najosnovniji i najveći LG model i to je to
October 23, 20159 yr Narode ako moze mala pomoc. Vidim da Telekom valja televizore na rate uz box pakete, a posto ionako prelazimo na novi paket uzeli bi i TV. E sad mene zanima sledece. Na tom televizoru bi se gledao program, ali bi bio prikacen i na PC. Ako nekoga ne mrzi da mi kaze sta mi je potrebno i koji je redosled postupaka, bio bih jako zahvalan. Ovo je TV Ovo je kartica Aktivni zvucnici idu standardno u PC pomocu 3.5mm dzeka ali kapiram da je to najmanji problem da se poveze i sa TV-om.
October 23, 20159 yr Hm cek da preciziram jos malo. Monitor od 24 inca koji ide u VGA ulaz ostaje tu gde je. Dakle zabodem i TV u HDMI ulaz i to je to, samo na TV-u odaberem signal iz kompjutera kad mi treba velika slika?
October 23, 20159 yr E a u sledecem pitanju cu vas smoriti kao cigla, samo da slikam zid i prilozim dimenzije Rec je o kacenju na zid i mom potpunom nerazumevanju wall mount sistema.