Jump to content
IGNORED

Televizori

luba

Recommended Posts

Posted

smart ti je bacanje para. umesto njega uzmes android box i zavrsis poso za 50 evra :fantom:

jesi li ozbiljan ili... ?

Posted

Sharp daje 5godina garancije.

Ja sam uzeo Sharp baš zbog 5 god garancije. Od septembra do februara je više bio u servisu nego što je radio. Srećom, vratili su mi pare pa sam uzeo tv od mađara™. Jasno mi je da mi se zalomio loš primerak, ali čisto da prenesem iskustvo sa sharpom.
Posted

i da dodam. Zeni treba samo ogroman televizor koji ce da radi narednih 10 godina, da gleda kablovsku (koja cak nije hd). Nikakve smart tehnologije, lude rezolucije i slicno. Svaka pomoc je dobrodosla :)

Uzmi onda najosnovniji i najveći LG model i to je to

Posted

Narode ako moze mala pomoc. 

Vidim da Telekom valja televizore na rate uz box pakete, a posto ionako prelazimo na novi paket uzeli bi i TV.

E sad mene zanima sledece. Na tom televizoru bi se gledao program, ali bi bio prikacen i na PC.

Ako nekoga ne mrzi da mi kaze sta mi je potrebno i koji je redosled postupaka, bio bih jako zahvalan.

Ovo je TV

Ovo je kartica

Aktivni zvucnici idu standardno u PC pomocu 3.5mm dzeka ali kapiram da je to najmanji problem da se poveze i sa TV-om.

Posted

Koliko vidim - treba ti samo HDMI kabl. Jedan, i za zvuk i za sliku.

Posted

da, taj kabl

hdmi1-500x500.jpg

a na daljinskom tv-a da prebaci na mod PC

Posted

Hm cek da preciziram jos malo. Monitor od 24 inca koji ide u VGA ulaz ostaje tu gde je. 

Dakle zabodem i TV u HDMI ulaz i to je to, samo na TV-u odaberem signal iz kompjutera kad mi treba velika slika?

Posted

Pa to je sasvim jednostavno onda, hvala

Posted

E a u sledecem pitanju cu vas smoriti kao cigla, samo da slikam zid i prilozim dimenzije   :cry:

Rec je o kacenju na zid i mom potpunom nerazumevanju wall mount sistema.