Jump to content

Televizori

Featured Replies

• Replies 3.5k
  • Views 331.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo da prijavim - kupio Grunding QLED 65 incha za 80000 (bio je na popustu) i slika kida - crna je pitch black, kontrasti, detalji, zvuk, softver brz - jebote ako je ovaj 700E kakvi su oni od par hil

• Uzeo sam LG Oled 😁  Otišao sa ženom ona reče hoću taj i više nije bilo diskusije. 

• Pošto mi je dete slomilo predhodni TV, sa ženom imem dogovor da se neće mešati oko novog, samo kad mali malo poraste... Ala će se uznenaditi kad donesem 75" kući...

Posted Images

smart ti je bacanje para. umesto njega uzmes android box i zavrsis poso za 50 evra :fantom:

jesi li ozbiljan ili... ?

Sharp daje 5godina garancije.

Sharp daje 5godina garancije.

Ja sam uzeo Sharp baš zbog 5 god garancije. Od septembra do februara je više bio u servisu nego što je radio. Srećom, vratili su mi pare pa sam uzeo tv od mađara™. Jasno mi je da mi se zalomio loš primerak, ali čisto da prenesem iskustvo sa sharpom.

i da dodam. Zeni treba samo ogroman televizor koji ce da radi narednih 10 godina, da gleda kablovsku (koja cak nije hd). Nikakve smart tehnologije, lude rezolucije i slicno. Svaka pomoc je dobrodosla :)

Uzmi onda najosnovniji i najveći LG model i to je to

jesi li ozbiljan ili... ?

Podjebava Moću

Narode ako moze mala pomoc. 

Vidim da Telekom valja televizore na rate uz box pakete, a posto ionako prelazimo na novi paket uzeli bi i TV.

E sad mene zanima sledece. Na tom televizoru bi se gledao program, ali bi bio prikacen i na PC.

Ako nekoga ne mrzi da mi kaze sta mi je potrebno i koji je redosled postupaka, bio bih jako zahvalan.

Ovo je TV

Ovo je kartica

Aktivni zvucnici idu standardno u PC pomocu 3.5mm dzeka ali kapiram da je to najmanji problem da se poveze i sa TV-om.

Koliko vidim - treba ti samo HDMI kabl. Jedan, i za zvuk i za sliku.

da, taj kabl

hdmi1-500x500.jpg

a na daljinskom tv-a da prebaci na mod PC

Hm cek da preciziram jos malo. Monitor od 24 inca koji ide u VGA ulaz ostaje tu gde je. 

Dakle zabodem i TV u HDMI ulaz i to je to, samo na TV-u odaberem signal iz kompjutera kad mi treba velika slika?

Tako je.

Pa to je sasvim jednostavno onda, hvala

E a u sledecem pitanju cu vas smoriti kao cigla, samo da slikam zid i prilozim dimenzije   :cry:

Rec je o kacenju na zid i mom potpunom nerazumevanju wall mount sistema.

Guglaj!

Uzmes android tv box za 50 evra i uzivas.